Atommanó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 nem lehet gec benő kakaoja bevette mahát a gombok közé ezé korlátozottan használható egy két billentyű <_< :) :) Irjáááá a Sorosnak, hogy igényelnééé kakaóállót... :lol:
Albert Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 nem lehet gec benő kakaoja bevette mahát a gombok közé ezé korlátozottan használható egy két billentyű Adjak egy usb-s dellt? Magyar. <_<
opel16v Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 6000 dbja a nyergeknek(csodákozósszmájli) nekem nem hittél? <_<
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 nekem nem hittél? <_< aszittem drágább hát ez így 40be se lesz :)
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 aszittem drágább hát ez így 40be se lesz <_< Akkor marad péééézed BW-re... :)
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Akkor marad péééézed BW-re... :) ha elfogy kérek kőcsön tőled <_<
Carlito Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Igen...ma éjszaka meghalt... <_< Na és mi lesz a gyerekekkel?? :) Na jó lehet hogy ez bizarr volt. Mindenesetre én is sajnálom mert zeneileg best of. Még orr nélkül is!
Sonique Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 aszittem drágább hát ez így 40be se lesz :) én tudok olyat aki megcsinalja 4*100 ra de az neked messze van <_< nekem is ugy volt elözöleg , aztan cseréltem 5*110re kell még egy gyürüt is csinalni mert a 288 agyméret nagyobb .... de ha nem akarsz csinaltatni sok ezer ft ért akkor van nekem itthon egy pár maradék :lol: yahh astránál még fékeröszabályzot is kell cserélni attol függöen hogy hatul patronos vagy rugos a fékeröszabályzod nekem patronos .. és amig nem cseréltem ki addig az eleje mindig meg akart elözni :) a patron asszem 30e ft a pár yah és a nagyobb fék munkahenger erösen ajánlott nekem minden jol muködött addig amig nem kezdett el kopni a betét és leragadt a pedál mert annyi olajat nem tud már nyomni .....
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 én tudok olyat aki megcsinalja 4*100 ra de az neked messze van <_< nekem is ugy volt elözöleg , aztan cseréltem 5*110re kell még egy gyürüt is csinalni mert a 288 agyméret nagyobb .... de ha nem akarsz csinaltatni sok ezer ft ért akkor van nekem itthon egy pár maradék :) yahh astránál még fékeröszabályzot is kell cserélni attol függöen hogy hatul patronos vagy rugos a fékeröszabályzod nekem patronos .. és amig nem cseréltem ki addig az eleje mindig meg akart elözni :) a patron asszem 30e ft a pár hány km az a messze?azt a maradékot akkor átvenném :lol: és ha rugós akkor?
Tom Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 tisztába vagyok vele h nem valami bivaly ez a fék de amikor volt rá lé akkor mindíg beszart valami a kocsin...most szerencsére működik(koppkopp) és lé is van a váltásra és azért kérem ki a tanácsotokat Mindenképpen váltanék. Igaz nekem még a 284 is elfogyott párszor a Vácin a GSi alatt. Kb ég és föld a különbség.
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Anti nagyon nagy gratula a géphez, nagyon szép darab, végre megjött az eszed :) Mennyi Le? Hány éves? Ma már találkozunk vele az ivecónál? Ha szeretnél a subaruról megtudni mindent akkor gyere el néha hozzánk, mert a csapatunkba már 3db-van, tudod az a fehér akinek mért is Lanti, meg a Zöld, és egy kék :) Van ám több kérdésem is, de majd személyesen, úgyhogy gyere ma! <_<
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 ....néha vonatkoztass el és probáld meg saját fejedből átgondoni.... <_< :) :) :lol:
Tom Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Mizu a Calival? <_< Valami gebasz volt még a hengerfejjel, így ment még egy kört... :S
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hétfőn de inkább kedden tudom elhozni, mert meg kell várni amíg a bank utal nekik, és ki tudjuk váltani a törzskönyvet a Cuprára...mert hogy beszámítós móka volt... Az ótóról röviden... 2002-es EU STI, gyárilag 265 LE, ebből lett csinálva kipuval, AC-val és Ecutek Stage II. progival 320LE... 124.000 km van benne, új fékek, 2003-as STI kormánya, Proflex szilentek, állítható a hátsó szárny, short shifteres 6-os STI váltó...kb ennyi...
redline Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 6000 dbja a nyergeknek(csodákozósszmájli) honnan szereztél ennyiért? <_<
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 honnan szereztél ennyiért? :) Szerintem a kutyának sem kell a B Vectra nyereg, miközben döntik szét a sok ánglis ótót <_<
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Hétfőn de inkább kedden tudom elhozni, mert meg kell várni amíg a bank utal nekik, és ki tudjuk váltani a törzskönyvet a Cuprára...mert hogy beszámítós móka volt... Az ótóról röviden... 2002-es EU STI, gyárilag 265 LE, ebből lett csinálva kipuval, AC-val és Ecutek Stage II. progival 320LE... 124.000 km van benne, új fékek, 2003-as STI kormánya, Proflex szilentek, állítható a hátsó szárny, short shifteres 6-os STI váltó...kb ennyi... <_< :)
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Jah...meg bubuhang... <_< :) És az nagyon nagy élmény, kipróbáltam a haverok bububuját, és engem nagyon megfogott, k@@va nagy élmény. :)
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 És az nagyon nagy élmény, kipróbáltam a haverok bububuját, és engem nagyon megfogott, k@@va nagy élmény. :lol: Esetleg tolhatnád azzal a taxizást <_< :) :)
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Esetleg tolhatnád azzal a taxizást :) :) :lol: Nem engedik bevinni a zónába <_< Passat, új Octavia, új Superb, Merci, ezeket de ezeket is csak úgy hogy másik helyett! Fogok venni majd a melós kocsi mellé ezerszázalék valami bitang gépet, de már valami modernebbet mint a gsi volt, sajnos de túlkel lépni már!
Recommended Posts