laller Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 szerintem gyarinal szarabbat ne .... milyen féked van ? hát régen még a kicsi volt rajta 256 os még atinál asszem ugy is adta oda......szal kérdésedre a válasz ....288as t 57 dugattyuval és akkor végre lessz fék is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Na igen,ez igaz,azt a hangot nem lehet pótolni semmivel sem. Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják. Az egész autón baszott kemény! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 kelleni fog az biztos.....de remélem tetszeni fog neki azt eltakarodik végre az opelesek közül rohadt áruló pláne ha slalomot is nyeri majd <_< :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Na beszélgetek IRC-n angol AA3-as srácokkal nem megerősített hírek szerint michael jackson meghalt az IA korházban! <_< Igen...ma éjszaka meghalt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják. Ezt most nem fogjuk megtudni...mert ebben valami bitang szinter van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Igen...ma éjszaka meghalt... :) Most olvastam indexen is hogy valóban, keringés összeomlásba halt bele! <_< Nekem nagy kedvencem volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Most olvastam indexen is hogy valóban, keringés összeomlásba halt bele! <_< Nekem nagy kedvencem volt! szerintem sokmindenkinek...kiemelkedőt alkotott nem egyszer, és nem 1 hónapon keresztül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 hát régen még a kicsi volt rajta 256 os még atinál asszem ugy is adta oda......szal kérdésedre a válasz ....288as t 57 dugattyuval és akkor végre lessz fék is és olyat lehet itthon kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 szerintem sokmindenkinek...kiemelkedőt alkotott nem egyszer, és nem 1 hónapon keresztül... alapból nem volt szimpi a fazon de a zenéje ott volt ( nem mindegyik ) és Elvis után a második nagy legenda -bocs Zámbó fanok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 alapból nem volt szimpi a fazon de a zenéje ott volt ( nem mindegyik ) és Elvis után a második nagy legenda -bocs Zámbó fanok <_< Szerzek egy gémet, hogy az csűrjön fejbe, ha hív valami téged mobilon :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 és olyat lehet itthon kapni? Vectra B gyári első fék ilyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Gratula a vashoz Anti, nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 ...ha már Subaru,akkor nekem ez az etalon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 khm,ja grat,és vigyázz rá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 én inkább bal kormányost választanék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 ...ha már Subaru,akkor nekem ez az etalon <_< http://www.auto-power-girl.com/photo-galle...x-sti-rb320.jpg Persze...csak ennyiért veszek még egy lakást... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Gratula a vashoz Anti, nagyon szép! khm,ja grat,és vigyázz rá :) :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 :lol: :) Vekivel nemvittél,utállak! <_< ezzel repetát kérek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Vekivel nemvittél,utállak! <_< ezzel repetát kérek! :) Na mivan veled éééééééééééé elvagy tűnve mint hattyúfos a nádban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Na mivan veled éééééééééééé elvagy tűnve mint hattyúfos a nádban :) na csecs apafejosz! megvagyok,gondoltam beszélhetnénk telefonon,de közben szétvertem már.... <_< :) na mindegy,priviben dobj egy msn címet,ha fent vagy!mesélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 na csecs apafejosz! megvagyok,gondoltam beszélhetnénk telefonon,de közben szétvertem már.... <_< :) na mindegy,priviben dobj egy msn címet,ha fent vagy!mesélek... Oké zsoké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Vekivel nemvittél,utállak! <_< ezzel repetát kérek! :lol: Piiista megvette ezt a jogot is az autóval... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 ...gondoltam beszélhetnénk telefonon,de közben szétvertem már.... <_< :) .... Most akkor Xray lemaradt a telefonszexről??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Most akkor Xray lemaradt a telefonszexről??? <_< Le le! :) Ja és a telefont verte szét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Le le! <_< Ja és a telefont verte szét! :) Képzelem hogy örült a pöcse, hogy akkor hirtelen nem ő került a kezébe... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts