Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
CSak az alkatrész árakban sztem! :) (ha egyáltalán kell) :)

kelleni fog az biztos.....de remélem tetszeni fog neki azt eltakarodik végre az opelesek közül rohadt áruló pláne ha slalomot is nyeri majd <_<

Elküldve
kelleni fog az biztos.....de remélem tetszeni fog neki azt eltakarodik végre az opelesek közül rohadt áruló pláne ha slalomot is nyeri majd <_<

Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! :) :) :lol:

Elküldve
Oldalról egy kicsit futurisztikus <_< Apropó sonique,,,, Seatról semmi hír? se egy kis infó vagy valami???

áhhhhh ... már visszafizettem mindent .. nem is érdekel már nagyon ...

örülök hogy tul vagyok rajta ...

soha többet Seat, VW, audi , skoda ..... stb

Elküldve
áhhhhh ... már visszafizettem mindent .. nem is érdekel már nagyon ...

örülök hogy tul vagyok rajta ...

soha többet Seat, VW, audi , skoda ..... stb

Hát ennyit a magyar rendőrségről meg mindenféléről......

Maradj is a jól bevált márkánál <_<

Elküldve
Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! <_< :) :)

feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját :lol:

Elküldve
feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját :)

Csak oda ér vele, ha nem akkor majd szégyen szemre egy GSI vel bevontatjuk! <_< :)

Elküldve

szép ótó, grat. Mondjuk a lámpák nekem nem jönnek be. Kerek nem igazából áll jól neki. Csík az igazi. régi álom végre megvalósult <_<

Elküldve
feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját <_<

huh bacca meg tényleg itt megint rendes hajtas van a hatso keréken

szegény oszlopok megint veszélyben vannak :) :)

Elküldve
szép ótó, grat. Mondjuk a lámpák nekem nem jönnek be. Kerek nem igazából áll jól neki. Csík az igazi. régi álom végre megvalósult <_<

Jaja A kerek lámpa békásít, akár csak az uj minicooper-nél amugy valóban szép autó!

Elküldve
Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! <_< :) :)

Az okosok azt mondják egy evo jobb arra a célra.

Elküldve
mi a baj az arannyal ? fehérben is nagyon jól néz ki :lol:

Spec én nem kedvelem az aranyat, de a kék autó + arany felnik = Subaru <_<

Klásszikus koktél.

Fehérrel szerintem is nagyon szép :)

Jelzem, hívtlak :)

Elküldve
Inkább a katit vedd ki mert ha átmenő végdobot veszel akkor 300W-s kevés lesz a kocsiba <_<

Szóval azt mondod hogyha a katit bennehagyom és a közébdobot kiveszem, a végére meg egy átmenő sportdobot teszek akkor k..va hangos lesz a verda? Így nem árt a katalizátornak semmi? Sorri mindenkitől az ilyen lama kérdésekért csak kipuffban nem vagyok otthon mármit rendszerben. Ezért is volt előző autóm alatt végig csak egy 60as cső. :)

Elküldve
Lehetséges, de alapvetően kevés belőle a boxermotoros <_< :) :)

Na igen,ez igaz,azt a hangot nem lehet pótolni semmivel sem.

Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.