Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 jó lesz az... már lassan 4 éve akarok venni STI-t...most megléptem...majd meglátjuk...remélem nem fogok csalódni.. nesze itt direct felnik miatt vannak fen kocsik ..... http://www.wheeldude.com/wdg/_detail.php?p...mage=4799_2.jpg nesze lakkfekete jo a fekete is de nekem a fehér jobban tecc no ez elég brutalis l rota grid elég jol nez ki ezen a kocsin Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 CSak az alkatrész árakban sztem! :) (ha egyáltalán kell) :) kelleni fog az biztos.....de remélem tetszeni fog neki azt eltakarodik végre az opelesek közül rohadt áruló pláne ha slalomot is nyeri majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Oldalról egy kicsit futurisztikus <_< Apropó sonique,,,, Seatról semmi hír? se egy kis infó vagy valami??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 kelleni fog az biztos.....de remélem tetszeni fog neki azt eltakarodik végre az opelesek közül rohadt áruló pláne ha slalomot is nyeri majd <_< Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Oldalról egy kicsit futurisztikus <_< Apropó sonique,,,, Seatról semmi hír? se egy kis infó vagy valami??? áhhhhh ... már visszafizettem mindent .. nem is érdekel már nagyon ... örülök hogy tul vagyok rajta ... soha többet Seat, VW, audi , skoda ..... stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 áhhhhh ... már visszafizettem mindent .. nem is érdekel már nagyon ... örülök hogy tul vagyok rajta ... soha többet Seat, VW, audi , skoda ..... stb Hát ennyit a magyar rendőrségről meg mindenféléről...... Maradj is a jól bevált márkánál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Anti: Itt egy törésteszt,,, de te azé ne vetkőztesd így le! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! <_< :) :) feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Anti egy uj szin a dettinek bejönne !!??!?!?! :) <_< :lol: :) :lol: ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Anti egy uj szin a dettinek bejönne !!??!?!?! :) <_< :lol: :) :lol: :P ^_^ http://www.modifiedcars.com/pix/cars_large/13345_3752.jpg Sztem Antinak is bejön ez, csak egy HELLO KITTI matrinya szettet tenne még rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját :) Csak oda ér vele, ha nem akkor majd szégyen szemre egy GSI vel bevontatjuk! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 szép ótó, grat. Mondjuk a lámpák nekem nem jönnek be. Kerek nem igazából áll jól neki. Csík az igazi. régi álom végre megvalósult <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 feltéve hogykibirja a kocsi azt......meg addig megtanulja vezetni mint a kadettját <_< huh bacca meg tényleg itt megint rendes hajtas van a hatso keréken szegény oszlopok megint veszélyben vannak :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 szép ótó, grat. Mondjuk a lámpák nekem nem jönnek be. Kerek nem igazából áll jól neki. Csík az igazi. régi álom végre megvalósult <_< Jaja A kerek lámpa békásít, akár csak az uj minicooper-nél amugy valóban szép autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 jolessz az dik csak verjed neki rendesen nem mint egy balfa s z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Na beszélgetek IRC-n angol AA3-as srácokkal nem megerősített hírek szerint michael jackson meghalt az IA korházban! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 milyen márkájú féktárcást vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 1 ilyen Audi A8 quattro 6.0 W12 kicsit elkente a szánkot ma <_< 130ról indultunk 5ben...200ig 1vonal volt aztán 6ik váltásakor ellépet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Pedíg hallod ha egy ilyennel jön blitzre,,, akkor lehet hogy megyneri tavaly a ducky-val is megnyerte,,, bár akkor még jó arc volt a srác! <_< :) :) Az okosok azt mondják egy evo jobb arra a célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 mi a baj az arannyal ? fehérben is nagyon jól néz ki :lol: Spec én nem kedvelem az aranyat, de a kék autó + arany felnik = Subaru <_< Klásszikus koktél. Fehérrel szerintem is nagyon szép :) Jelzem, hívtlak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Az okosok azt mondják egy evo jobb arra a célra. Lehetséges, de alapvetően kevés belőle a boxermotoros <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Na beszélgetek IRC-n angol AA3-as srácokkal nem megerősített hírek szerint michael jackson meghalt az IA korházban! <_< Nagyon úgy néz ki, hogy igaz a hír... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 milyen márkájú féktárcást vegyek? szerintem gyarinal szarabbat ne .... milyen féked van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Inkább a katit vedd ki mert ha átmenő végdobot veszel akkor 300W-s kevés lesz a kocsiba <_< Szóval azt mondod hogyha a katit bennehagyom és a közébdobot kiveszem, a végére meg egy átmenő sportdobot teszek akkor k..va hangos lesz a verda? Így nem árt a katalizátornak semmi? Sorri mindenkitől az ilyen lama kérdésekért csak kipuffban nem vagyok otthon mármit rendszerben. Ezért is volt előző autóm alatt végig csak egy 60as cső. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Lehetséges, de alapvetően kevés belőle a boxermotoros <_< :) :) Na igen,ez igaz,azt a hangot nem lehet pótolni semmivel sem. Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts