opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Okulásképpen: Tegnap este M1-M7 bevezetőn suhantam Oszibáékhoz dartsra, mikor is kezdett szitálni kicsit a kormány, és kezdett kis búgó hangja is lenni az ominak. Első gondolatom az volt, hogy franya, szálszakadásos lett valamelyik gumi. De mivel már észleltem egyszer kísértetiesen hasonló jelenséget korábban a versenyautón, mielőtt elhagytam annak egyik kerekét, gondoltam biztos ami biztos alapon kihúzok félre, és megnézem. Jól tettem. Kerékkulcs elő, elkezdtem meghúzkodni a kerékcsavarokat. De a bal elsőnél teszem be egyik csavarlyukba, semmi... no csavar... másik lyuk, abba se semmi... harmadik lyuk, ott se nincsen semmi... <_< Csak két egymás melletti csavar tartotta a kereket, másik három nem volt meg. No lábujjhegyen hazacammogtam, mondom van otthon kerékcsavar, majd pótolom. Igenám, de otthon meg csak nem akart rákapni a csavar, így kerék le. És akkor láttam, hogy a három csavar nem egyszerűen hiányzott, hanem eltört. A maradékuk még benne volt a menetben az agyban. Gyári 14,5 éves csavarok. Anyaghibának jele nincs a törésben, túlhúzva nem volt (nem géppel volt húzva), szóval valószínű ennyi volt, kifáradt az anyag. Most kap 20 új csavart az autó. A tanulság ebből az, hogy akinek hasonló korú autója van, figyeljen erre is, mert az ember nem is gondolná, mibe halhat bele. Rám tegnap vigyázott az őrangyalom, hihetetlen mák, hogy a maradék két csavar kitartott 120-130-nál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Bááászus...mondtam Piiistának, hogy legalább még egyet reszeljen el... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Bááászus...mondtam Piiistának, hogy legalább még egyet reszeljen el... :) :) :lol: Katasztrófaturisták! <_< :lol: (mondjuk már ott sántít a sztori, hogy Píísta nem csinálna ilyet, túl lusta hozzá :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Katasztrófaturisták! <_< ^_^ (mondjuk már ott sántít a sztori, hogy Píísta nem csinálna ilyet, túl lusta hozzá :) ) épp ott ült...és kézre esett neki... :lol: :lol: :lol: Fúrni is tud hibátlanul ülve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Okulásképpen: ... <_< Durva. Gondolom nem is lehetett látni korábban semmit a csavarokon, hogy meg lenne repedve vagy ilyesmi. Én egy kicsit be is szoktam vékonyan zsírozni, vagy WD-40-el megfújkodni a csavart mielőtt becsavarom, de gondolom ez annyit ér, mint kopasz női nemiszerven a paróka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én egy kicsit be is szoktam vékonyan zsírozni, vagy WD-40-el megfújkodni a csavart mielőtt becsavarom, de gondolom ez annyit ér, mint kopasz női nemiszerven a paróka... Ezen is volt rézpaszta, és nem látszott rajtuk semmi, csak hogy már kicsit kezdenek rozsdásodni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 No comment <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Nekem 1X a Seniből hullott ki egy csavar, és kettő meg kilazult...nem volt mókás az sem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 No comment <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Nekem 1X a Seniből hullott ki egy csavar, és kettő meg kilazult...nem volt mókás az sem... <_< tőcsavar ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 tőcsavar ? <_< Akkor anya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Akkor anya... anya csak egy van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 használjátok, olvassátok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 használjátok, olvassátok :) én mááá írtam is nekik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 én mááá írtam is nekik... <_< ezt itt is megkérdezhetted volna .. és igen meglehet csinalni olyan lessz mintha uj lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 És szerinted ez nálad is így fog alakulni? <_< Csodálkoznék. TC-on nem találtam 1.4tfsi-s ítéletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 ezt itt is megkérdezhetted volna .. és igen meglehet csinalni olyan lessz mintha uj lenne Akkor megkérdezem... Hogy lehet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Akkor megkérdezem... Hogy lehet??? 3m legfinomabb polirpaszta és polirgép azt hajrá nekemis avval lett megcsinalva mikor az ajtot fényezték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 3m legfinomabb polirpaszta és polirgép azt hajrá nekemis avval lett megcsinalva mikor az ajtot fényezték Na majd kipróbáljuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Anti van benne bubu is de qrva jol megvan csinalva 1,27nél megnem egyszerü <_< World_Rally_Slot_2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Akkor szted milyen dobot tegyek alá amivel fain mély hangja lenne? Gondolkodtam már a devi féle ovál dtm végű dobon is. Inkább a katit vedd ki mert ha átmenő végdobot veszel akkor 300W-s kevés lesz a kocsiba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Bááászus...mondtam Piiistának, hogy legalább még egyet reszeljen el... :lol: :lol: ^_^ Ezen besz@rtam <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 És szerinted ez nálad is így fog alakulni? <_< Mivel 90%-ban utassal megyek majd vele, így elképzelhető :) Egyébként ne hiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Gyerekek, tejesen fel vagyok háborodva, és kikelve magamból <_< azzal szembesültem ma hogy kezd felnőni a lányom, a feleségem ma azzal fogadott hogy nézzem meg hogy egyik fiu felvette a lányomat MSN-re és miket mondott neki! :) Elsőre már menni is akartam megkeresni az a taknyost :lol: de most meg máááááá f@@z kivaaaa :S kinek van itt lánya? Félek nemfogom én ezt tudni kezelni :S Kezdek izgulni a mocskos férfiak miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Gyerekek, tejesen fel vagyok háborodva, és kikelve magamból <_< azzal szembesültem ma hogy kezd felnőni a lányom, a feleségem ma azzal fogadott hogy nézzem meg hogy egyik fiu felvette a lányomat MSN-re és miket mondott neki! :) Elsőre már menni is akartam megkeresni az a taknyost :lol: de most meg máááááá f@@z kivaaaa :S kinek van itt lánya? Félek nemfogom én ezt tudni kezelni :S Kezdek izgulni a mocskos férfiak miatt :) :lol: :lol: ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts