B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Te Csabi ez nem lehet. 50-es táblánál b@sznak meg 75 és 85 közt 40-re :lol: Nem, 60 ott a megengedett, meg a papíron is az van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Pista gratula a géphez, vigyázz rá meg magadra is. Viszont emlékszem rá hogy vettél a fehér caravánra power cupot, megkérnélek nagy tisztelettel hogy nehogy eladd a kocsit azzal együtt :D tényleg úgysincs azon a kocsin annak sok értelme, szóval vevő lennék rá, mert nincs meg a gyári sfi-m ez ami meg rajta van 2 milliméteres réssel van fölrakva annyira gáz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Pista gratula a géphez, vigyázz rá meg magadra is. Viszont emlékszem rá hogy vettél a fehér caravánra power cupot, megkérnélek nagy tisztelettel hogy nehogy eladd a kocsit azzal együtt :D tényleg úgysincs azon a kocsin annak sok értelme, szóval vevő lennék rá, mert nincs meg a gyári sfi-m ez ami meg rajta van 2 milliméteres réssel van fölrakva annyira gáz :lol: :lol: Egy kombi mennyivel másabb XE-vel, mint egy 3 ajtós gsi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Egy kombi mennyivel másabb XE-vel, mint egy 3 ajtós gsi ? :D Nem úgy értem, jó ember, én minden pénteken járok vele gyorsulni, te meg nem, vagy tévednék? :lol: :D De azért gondolj rám ha eladod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :D Egy kombi mennyivel másabb XE-vel, mint egy 3 ajtós gsi ? :lol: Nem mindegy mostmár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Nem mindegy mostmár? :D Na jahhhh, jön mostmár majd minden pénteken az ivecohoz tarolni, csak ne legyen ott Bunker, mostanában minden pénteken kint van, amit az lép az az Audi, azért megéri kimenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Nem úgy értem, jó ember, én minden pénteken járok vele gyorsulni, te meg nem, vagy tévednék? :lol: :D De azért gondolj rám ha eladod? ;) Én péntekenként általában pókerezem :D :) Érdekes, nem láttam a PC dobzán, hogy only sztríítracsing :lol: :D ;) Na majd szólok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Na majd szólok :lol: Köszi előre is, nem nagyon lehet kapni normálisat, szóval ne feledkezz meg rólam, mert különben esküszöm kikocsikázom külföldiába venni egyet magamnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Beöltöztettem taxinak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Piiista... Zsolti ma utánad ment a Frankel Leónál...mert azt hitte én vagyok... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Egy kombi mennyivel másabb XE-vel, mint egy 3 ajtós gsi ? :D Rövidebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Beöltöztettem taxinak! :lol: http://www.hwt.hu/gallery_video/albums/use...2/P1010823_.jpg Raksz bele még 1-2 trükkös dolgot és újra lehet forgatni a Taxi c. film "német" változatát :D Piiista... Zsolti ma utánad ment a Frankel Leónál...mert azt hitte én vagyok... :D ;) ;) Hehe és utolérte? Pista biztos azt hitte valaki racsingolni akar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Grat! Tisztelt Úszómester Úr! Leld benne örömöd és kevés gondod legyen vele. Jó hír az is, hogy legalább normális ismerős (klubbos) arcnál marad, és nem valami ismeretlen lepusztó vette meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Grat! Tisztelt Úszómester Úr! Leld benne örömöd és kevés gondod legyen vele. Jó hír az is, hogy legalább normális ismerős (klubbos) arcnál marad, és nem valami ismeretlen lepusztó vette meg :lol: Pista vérmérsékletéhez passzol is az az idegbeteg Veki! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 pár napig nem vagyok és mik törpénnek! Pityutyutyu bácsi lettél Piista bácsi? Gratula! Csak óvatosan! Leld örömöd a vekiben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Faxa, mentem a vácin és úgy jöttek utánam mintha embert öltem volna, 2 rendőrautó, be is rendeltek a Mozaikba, a xenon, a sportkormány, meg a kipufogó miatt, nem kerül pénzbe azt mondta csak bekell mutatni a gépet 30 napon belül, szemét mocskok :lol: Azt hiszem itt telt be a pohár, mostmár eladom, akármennyire szeretem, a szemétláda hogy élvezte hogy kibaszhat velem :D Végül is fél nap alatt kész a gép, mert a kormány megvan a gyári, égőket 10 perc visszarakni, a kipufogó sem egy nagy durranás. Ha valaki kedvet kapott a megvételére kérem jelezze ;) az árban megegyezünk, szerintem 600,000Ft lesz az irányár! Valakinek most akcióba? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Faxa, mentem a vácin és úgy jöttek utánam mintha embert öltem volna, 2 rendőrautó, be is rendeltek a Mozaikba, a xenon, a sportkormány, meg a kipufogó miatt, nem kerül pénzbe azt mondta csak bekell mutatni a gépet 30 napon belül, szemét mocskok :D Azt hiszem itt telt be a pohár, mostmár eladom, akármennyire szeretem, a szemétláda hogy élvezte hogy kibaszhat velem ;) Végül is fél nap alatt kész a gép, mert a kormány megvan a gyári, égőket 10 perc visszarakni, a kipufogó sem egy nagy durranás. Ha valaki kedvet kapott a megvételére kérem jelezze ;) az árban megegyezünk, szerintem 600,000Ft lesz az irányár! Valakinek most akcióba? :lol: :lol: Örülj,hogy csak ennyi :D Itt Amerikában ha a rendőr meglát,hogy gyorsulsz utánad megy és megállít.Hív egy trailert amire felpakolják a kocsit.Majd kapsz büntetést (pénz) utána bíróság és a végén a kocsi a roncstelepen végzi! Amit bezúznak! Szóval ne keseredj el.Nem kell eladni.Szép autó, jó autó és a te autód amit nem vehet el tőled senki!!!!! Street racing.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 amerika az egy trélerparktress :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Szóval ne keseredj el.Nem kell eladni.Szép autó, jó autó és a te autód amit nem vehet el tőled senki!!!!! Street racing.......... Nem csak ez a fő oka az eladásnak, ez már csak egy löket volt, persze ha eltudom adni. Semmi értelme hogy itt áll a parkolóban heteket úgy hogy nem mozdul 1 métert sem, venni akarok egy superb-t dolgozni, doszt elég egy kocsit fenntartani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Faxa, mentem a vácin és úgy jöttek utánam mintha embert öltem volna, 2 rendőrautó, be is rendeltek a Mozaikba, a xenon, a sportkormány, meg a kipufogó miatt, nem kerül pénzbe azt mondta csak bekell mutatni a gépet 30 napon belül, szemét mocskok :lol: Azt hiszem itt telt be a pohár, mostmár eladom, akármennyire szeretem, a szemétláda hogy élvezte hogy kibaszhat velem :D Végül is fél nap alatt kész a gép, mert a kormány megvan a gyári, égőket 10 perc visszarakni, a kipufogó sem egy nagy durranás. Ha valaki kedvet kapott a megvételére kérem jelezze ;) az árban megegyezünk, szerintem 600,000Ft lesz az irányár! Valakinek most akcióba? :D :lol: elfelejtett beleírni, hogy ingyenes átvizsgálás a mozaik utcába ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 elfelejtett beleírni, hogy ingyenes átvizsgálás a mozaik utcába :D :lol: Nem értem, hogy hova nem írtam vagy mivaaa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 a buli elkezdéséhez elég 1 ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Faxa, mentem a vácin és úgy jöttek utánam mintha embert öltem volna, 2 rendőrautó, be is rendeltek a Mozaikba, a xenon, a sportkormány, meg a kipufogó miatt, nem kerül pénzbe azt mondta csak bekell mutatni a gépet 30 napon belül, szemét mocskok :lol: Azt hiszem itt telt be a pohár, mostmár eladom, akármennyire szeretem, a szemétláda hogy élvezte hogy kibaszhat velem :D Végül is fél nap alatt kész a gép, mert a kormány megvan a gyári, égőket 10 perc visszarakni, a kipufogó sem egy nagy durranás. Ha valaki kedvet kapott a megvételére kérem jelezze ;) az árban megegyezünk, szerintem 600,000Ft lesz az irányár! Valakinek most akcióba? :D :lol: Na ezért kerülöm hétvégén azt a környéket ha ne adj isten éjjel megyek haza. Mondjuk arra kiváncsi lennék,hogy velem mit kezdene,mert egyedül a kipuff lett cserélve,az is egy C Corsa GSi gyári hátsó Irmcher dobja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációókat :lol: Igyekszünk egymásra vigyázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Én is balesetmentes közlekedést kívánok az újdonsült járgánnyal :D Volt ma gyorsulás itt Nyíregyházán.A románok megint szép kis atóhaddal érkeztek.Kíváncsi lennék holnap mi lesz Satu Mare-ban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts