Atommanó Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Használd egészséggel Piiiista...vigyázz a Vekire...de elsősorban magadra... tegnap már a próbaköröknél láttam a szemed előtt a rolót... :D :lol: Így kb most 200 Le... majd ha már ezt begyakoroltad kapod a stage2-t 250 LE-vel...és ha már profin tudsz bandzsítani a műszerekre, akkor mehet a 300 ps... :D A check engin nekem is villogott néha, meg Tomnak is szokott... Atti azt mondta, hogy azzal nem kell foglalkozni... Amúgy a calibra.atw-n írnak is valami ilyesmiről, hogy néha felvillan a check kontroll...de hogy mééé??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 gratula pista! nem kell ám elmondani :lol: Kösziiiiii :D Megállapodtunk Antival, hogy ha majd elhozom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Használd egészséggel Piiiista...vigyázz a Vekire...de elsősorban magadra... tegnap már a próbaköröknél láttam a szemed előtt a rolót... :D :lol: Így kb most 200 Le... majd ha már ezt begyakoroltad kapod a stage2-t 250 LE-vel...és ha már profin tudsz bandzsítani a műszerekre, akkor mehet a 300 ps... ;) A check engin nekem is villogott néha, meg Tomnak is szokott... Atti azt mondta, hogy azzal nem kell foglalkozni... Amúgy a calibra.atw-n írnak is valami ilyesmiről, hogy néha felvillan a check kontroll...de hogy mééé??? :lol: Igyekszünk :D Azért sok koncentrációt igényel a gépészkedés, legalábbis egyenlőre, bár lehet később is így marad ;) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Bológatósszmájli :lol: Wow. Drakula. Senivel meg a kombival mivan/milesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Meglásssuk mi hogy alakul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Méé nem nézed meg a poice.hu-n, hogy hova raknak ki trafit...kiadják előre... Itt van pl a Júniusi fővárosi kiírás... Dikk :lol: :D :lol: 08.30 – 10.00 Bp. XIII. ker. Kámfor utca tényleg ott voltak (de hogy kit akartak lelőni a macskakövön nem vágom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 na hazafelé elfáradt a tanknál a hővédő cucc....dácíp hangja volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 a 40,000Ft-os az a népligetnél az üllőin vasúti és a fradi felüljáró közt 78-al mentem 60 helyett Te Csabi ez nem lehet. 50-es táblánál b@sznak meg 75 és 85 közt 40-re :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 vééééééégre Pista végre :lol: gratulálok, jó döntés volt. vigyázz magadra meg a kocsira is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 igen :lol: a zenét mááááár elrontotta :D Amint nálam a cuccod jelzek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Használd egészséggel Piiiista...vigyázz a Vekire...de elsősorban magadra... tegnap már a próbaköröknél láttam a szemed előtt a rolót... :lol: :D Így kb most 200 Le... majd ha már ezt begyakoroltad kapod a stage2-t 250 LE-vel...és ha már profin tudsz bandzsítani a műszerekre, akkor mehet a 300 ps... ;) A check engin nekem is villogott néha, meg Tomnak is szokott... Atti azt mondta, hogy azzal nem kell foglalkozni... Amúgy a calibra.atw-n írnak is valami ilyesmiről, hogy néha felvillan a check kontroll...de hogy mééé??? :lol: Nézgettem a motorterét,mondja Pesta állítsunk a kuplungra egy picit rá. Mondom ok öreg,de én most be nem dugom a kezem oda könyékig a túró mellé! ;) Nem szivesen szerelgetném ezt a mocit,m er baszott sűrű a motortere! :D De hogy a rádióval mi lett benne... :D az rejtély! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 De hogy a rádióval mi lett benne... :lol: az rejtély! ne legalább jól szól a türürürüüüüúúú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Dikk :lol: :D :lol: 08.30 – 10.00 Bp. XIII. ker. Kámfor utca tényleg ott voltak (de hogy kit akartak lelőni a macskakövön nem vágom) a reiteren voltak nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 a reiteren voltak nem? Nem. Egészen pontosan itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Nem. Egészen pontosan itt Attól jobbra komoly gabonakörök vannak, erős ott azufótevékenység ? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 vééééééégre Pista végre :D gratulálok, jó döntés volt. vigyázz magadra meg a kocsira is :lol: Köfffiiii, reméljük, igyekszünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 pityinger az én csekkendzsinem is állandóan jelzi, hogy "misz@rvanhaveeer?". nem kell vele nagyon agyalni, csak néha kiolvasni, hogy ne keveredjen a korpa közibe egy-két olyan hibakód, hogy "a motornak vége, kérem kapcsojjjja ki" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Grat a kocsihoz Pista. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 jaj még nem is drakuláltunk magácskának.... :lol: legyen benne örömöd pityi papa, csak aztán nincs olyan, hogy most belenézek a szakadékba 260-nal, világos?!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 ne legalább jól szól a türürürüüüüúúú :lol: Mit műveltetek vele???? A zene még jár vissza a fejegység kivételével...kéretik nem elbaszarintani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Mit műveltetek vele???? A zene még jár vissza a fejegység kivételével...kéretik nem elbaszarintani... :D nemtom mi lelte, ha visszarakod az előlapot lenyom egy hasonló muzsikát mint amit szavakba öntöttem és ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Mit műveltetek vele???? A zene még jár vissza a fejegység kivételével...kéretik nem elbaszarintani... :D Semmit TT leállította a kocsit fejegység ment egyszercsak azt mondta búúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiű űűűűűűűűűűűű :lol: Nem rakom fel az előlapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Semmit TT leállította a kocsit fejegység ment egyszercsak azt mondta búúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiűűűűűűűűűűűűűbúúúúúúiiiű űűűűűűűűűűűű :lol: Nem rakom fel az előlapot. :D Nem lett kupi hátul??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Nem lett kupi hátul??? :lol: Még nem volt boltban ájsztíért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Nem lett kupi hátul??? :D Nem raktam be hátra semmit, Dzsoni úgy látta, hogy az erősítőből nem csúszott ki semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts