Atommanó Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Méé nem nézed meg a poice.hu-n, hogy hova raknak ki trafit...kiadják előre... Itt van pl a Júniusi fővárosi kiírás...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Méé nem nézed meg a poice.hu-n, hogy hova raknak ki trafit...kiadják előre... Itt van pl a Júniusi fővárosi kiírás... Gondolhatod hogy folyamatosan vakerják az urh-n, kb.. 400-an vagyunk online kint, nincs olyan NM amiről ne tudnánk, szinte ki se rakták még mi már tudjuk, de hihetetlen hogy tudok róla, de mire odaérek kimegy a fejemből, vagy telefonálok, vagy az utassal vakerok, mindig van valami pörgés körülöttem :D A népligetes marhaságot s még az ecseri útnál eszembe volt hogy odakell figyelni, de az utasok 99% folyamatosan beszél, és kimegy a fejemből :lol:
loree_gsi16v Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 sokadjára... Vazze ebbe úgy cserélgetik a motrot mint én az olajat :lol: :D :lol:
Lanti Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 sokadjára... Anti ez lesz a veki helyett? :lol:
Atommanó Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Anti ez lesz a veki helyett? :lol: Kár, hogy 3 évvel ezelőttiek ezek a képek... kíváncsi lennék, hogy most milyen állapotban van...illetve, hogy blokkot cseréltek e végre... :D
J0hnny Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Anti,Anti...a veki "jó" kezekbe került! :D :lol:
Sonique Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Anti,Anti...a veki "jó" kezekbe került! :D :lol: igen :D a zenét mááááár elrontotta :lol:
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 igen :lol: a zenét mááááár elrontotta :D Még nem csavarodtam fel egy fára sem, te szemét állat :lol: :D ;) ;)
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Elküldve Június11, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi :D 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :D Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :lol: :D ;) ;) Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :D
Sonique Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Még nem csavarodtam fel egy fára sem, te szemét állat :) :P :lol: ;) :D :D :D ;) :lol: :D
Sonique Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi ;) 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :D Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :lol: :D Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :D elrugos elindulos hasznalgatos .... osztomu kinyiros használat lessz ebböl sztem vedd meg az antitol az osztomövet tarcsiba :D :) :P ;)
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 :lol: :D :) :D :D ;) :lol: :D Hogy lehet ilyet kérdezni ? ;) Fejed jobban van máááá ?
Sonique Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Hogy lehet ilyet kérdezni ? :lol: Fejed jobban van máááá ? most kezd elmulni 1 qualerin + 1 advil ultra segitségével .. mire haza értem már migrénes fejfájássá elakult
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 elrugos elindulos hasznalgatos .... osztomu kinyiros használat lessz ebböl sztem vedd meg az antitol az osztomövet tarcsiba :D :D :) :D Jól van már, vízes volt az út had próbáljam már kiiiiiiiiiii :lol: Nem Robis féle elindulások voltak :lol: ;) Mármint azt a tarcsit, amit a kocsihoz kaptam ? És ebben mi lenne a ráció ? ;) :D
Sonique Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Jól van már, vízes volt az út had próbáljam már kiiiiiiiiiii :lol: Nem Robis féle elindulások voltak :lol: ;) Mármint azt a tarcsit, amit a kocsihoz kaptam ? És ebben mi lenne a ráció ? ;) :D mé hozza adta ajándékba ?? luzer ... abbol lehetett volna a nagylét leszakitani :D :D :D :)
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 mé hozza adta ajándékba ?? luzer ... abbol lehetett volna a nagylét leszakitani ;) :lol: :D ;) Egen, megkaptam azt is :lol: Látod, már csak ilyen vajszívű :D
Sonique Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Egen, megkaptam azt is :D Látod, már csak ilyen vajszívű :lol: má csak egy f28 kell hoza és zsirkirály :D de a lényeg vigyazz vele 1-2 hétig ... okozhat meglepetést ;) nem egy c20xe ;) :lol:
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 má csak egy f28 kell hoza és zsirkirály ;) de a lényeg vigyazz vele 1-2 hétig ... okozhat meglepetést ;) nem egy c20xe :D :D Majd nézelődünk :lol: Vaterán van egy váltóházsérült. Okééééé, igyekszem. Most is volt egy piroslanyó, aminél ugyan megálltam, de nem voltam róla meggyőzödve, hogy összejön :lol: :D Ja a motorkontroll 2-3 bevillant, visszaváltást követően, motorféknél.
PetiGSI Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi :D 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :) Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :D ;) ;) :D Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :lol: Valóban egy turbós gép teljesen más :D Pista! Megvetted Anti Vectra-ját?
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Valóban egy turbós gép teljesen más :lol: Pista! Megvetted Anti Vectra-ját? Bológatósszmájli :D Pár képet nyomathatnál néha fellléétekről :lol:
Lanti Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Kár, hogy 3 évvel ezelőttiek ezek a képek... kíváncsi lennék, hogy most milyen állapotban van...illetve, hogy blokkot cseréltek e végre... :lol: hát már biztosan nem régi pompájába tündököl :lol: :D
Lanti Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 Egen, megkaptam azt is :lol: Látod, már csak ilyen vajszívű :D gratula pista! nem kell ám elmondani :lol:
Atommanó Elküldve Június12, 2009 Elküldve Június12, 2009 gratula pista! nem kell ám elmondani :lol: :D :lol:
Recommended Posts