Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mid van??? :roll: Sorold, aztán majd Stipistopizok.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mid van??? :roll: Sorold, aztán majd Stipistopizok.. :wink: Üdv.: Atommanó :) kezdődnek a problémák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 :) :) :) de most komolyan néha nagy ###### vagyok most vittek L maj'nem mindent... marad sárfogó guma, hátsó ablaktörlő moci, légszürőház+betét, hátsó üléssor, s kb ennyi is volna :P na jó akkor majd kitalálok vmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 kiszedted a hátsó ablaktörlőt??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 kiszedted a hátsó ablaktörlőt??? :shock: oersze ott volt a leírásoknál nem láttad? minek az a pár kiló felesleg? fel kell készíteni a gépet Anti ellen a 2005s évadra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Aztec! Hemi-nek kéne egy hátsó ablaktörlőmoci... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 de akkor miért nem szól? miva má titkárnő is vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 én is gondolkodom a kiszedésén, de csak esztétikai okokból csak parázok, hogy szaridőben meg szart se fogok látni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én otthagyom, mert próbáld ki szar időben pár percig... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én otthagyom, mert próbáld ki szar időben pár percig... :wink: Üdv.: Atommanó már teszteltem és csak kicsit fosos az ablak meg qton is hülyének néztek a srácok és mondtam nekik, h tesztelem milyen lesz falazava azért mossom a hácssó ablakot is kézzel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Vagy be kéne építeni valami magasnyomású spricnit hátulra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 vagy csak 1szerűen néha le kell mosni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 vagy csak 1szerűen néha le kell mosni :) Gyakaran kell majd, meglátod! :wink: Nekem 3 évig nem volt hátul ablakmosás. Azért ki lehetett bírni, de szar időben csak a külső tükör játszott hátra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 tudom nekem már ki volt kötve 1 ideje, hogy teszteljem mennyire bolondulok bele. hát semennyire. főleg napsütötte vidékeken szar,, mert abszólut nem látni de ezért vannak az m3ak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Szép a szine de azt hiszem ezzel ment a racing a multkor az Árpád hídján aztán jól ott hagytam 3.-tól! Valószínű kicsit nehezebb ez gyárilag mint az F. Ezért kell nékem a Turbó OPC! Láttuk szombaton - szerintem - azt az ezüstöt, ami fent volt a használtautón és meséltél róla :) Vagy láttál másik ezüstöt is már magyar rendszámmal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Hátsó ablaktörlő nélkül járáshoz: Amióta megvettem a kocsit (2003 nov), a hátsó ablaktörlőlapátom sz@rt se ér. Ha centi vastagon áll a mocsok a hátsó ablakon, akkor használ valamit, de .... No, szerintem olyannyira szükségtelen, hogy eddig fel sem merült bennem, hogy kezdjek vele valamit. Előre kell nézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha valakinek van hátsó ablaktörlő motorja és jutányos áron hozzáférhetek akkor köllene. (Az enyémnek a tengelye picit ki van kopva és néha érdekesen töröl) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha valakinek van hátsó ablaktörlő motorja és jutányos áron hozzáférhetek akkor köllene. (Az enyémnek a tengelye picit ki van kopva és néha érdekesen töröl) :) csak uj van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha valakinek van hátsó ablaktörlő motorja és jutányos áron hozzáférhetek akkor köllene. (Az enyémnek a tengelye picit ki van kopva és néha érdekesen töröl) :) enyém meg mejen heminek :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha valakinek van hátsó ablaktörlő motorja és jutányos áron hozzáférhetek akkor köllene. (Az enyémnek a tengelye picit ki van kopva és néha érdekesen töröl) :) Calibra-hoz való van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Calibra-hoz való van Aztat meg nem elkótyavetyélni, lehet hogy érdekelni fog. Hétvégén szétszedem az enyimet, utána megmondom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 végre meg jött a lényeg a kocsimhoz ö egy K16 os turbo !! isten igazabol ugy nez ki mindent kicseréltek rajta ... tulajdonképpen majdnem hogy uj szoval a lényeg már biztos hogy jo lessz a kocsimon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Sonique mekkora turbo lehet rárakni erre a blokkra max? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 sonique megnézted nekem azt a szart??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts