Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
na pont a körúton lehet többet látni a csajokból kivülről mint belülről...bár ha elég nagy a tömeg akkor ott mindenhova lehet kapaszkodni :D :lol: :lol:

Állandóan az a meghát :D

Elküldve
Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol:

Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :D :lol:

Elküldve
Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :lol: :D

hű de boldog avatarod van :lol:

Elküldve
hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol:

Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem..

Elküldve
Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem..

akkor az autoscout-ra tedd fel légyszííííí :lol:

Kérdezd meg Gyulát, hátha.

jó ötlet :D

Elküldve
hű de boldog avatarod van :lol:

:D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D

Elküldve
hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol:

Én hirdettem ott az astrát....ha kell a reg akkor elküldöm pü-ben :lol: :D

Elküldve
hat valoban kemény ...

alatommos egy kanyar az ott ... én is szorakoztam mar vele mennyivel lehet bevenni ...

de nekem legalabb van futomu is a kocsi alatt

gondolom valami 1,4 classic sport jármü volt

Hát a CS-en fent van Astrafan néven... 75 LE...

Elküldve
Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol:

Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes!

Elküldve

Pöcskalácsok,gyári futóművel....áááá...mondjuk azért az orra alá tolnám sok szusihuszárnak a képeket,mert biza egy ilyen dörrenést a régi stift kaszntiban nem élték volna túl a skacok,az tuti!

Elküldve
:D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D

Amit nekem mondtál az jobban illik rá: "jóllakott napközis" :D :lol:

Elküldve
Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes!

Az milyen viziállat? :lol:

Tényleg J0hnny!

Sikerült valakit belekergetni a zöld Favorit villámlásába? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.