Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 kináld be az elözö tulajnak hatha megveszi ... :D :lol: vagy a csabi hatha tud olyat akinek kéne és eltudja sütni rajta soha nem maradt még kocsi Ferinek kéne, csak épp lakásprojektben van...ha azon túl van ő vinné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ferinek kéne, csak épp lakásprojektben van...ha azon túl van ő vinné... adok érte egy nivát. az is összkerekes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 adok érte egy nivát. az is összkerekes :lol: hülye vagyok a kabriót árulom....akkor azt kapsz érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 hogy hogy nem taxi ? :lol: Reggel ? Minek ? Nem sietek sehova :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Hogy milyen jókat mondasz! Sokszor átülnék a körúton például mikor megáll mellettem a villinger. na pont a körúton lehet többet látni a csajokból kivülről mint belülről...bár ha elég nagy a tömeg akkor ott mindenhova lehet kapaszkodni :D :lol: :lol: Én vasárnap reggel ;) :D :D :) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 na pont a körúton lehet többet látni a csajokból kivülről mint belülről...bár ha elég nagy a tömeg akkor ott mindenhova lehet kapaszkodni :D :lol: :lol: Mik nincsenek a Körúton... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mik nincsenek a Körúton... :lol: :D jah...csak nem akartam magam ismételni ;) elég hülyének nézhettek az emberek...mindenki figyelt az anyázásra, nekme jobbra, én meg kajak balra és tapadtam az ablakra :lol: +öltönyben, ugyh tök idiótának nézhettek, bár ez bármikor előfordul :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 segitsetek kitudja hol csinalnak kicsi matrica rendszamot fényvisszaveröset amin nem ragasztva vannak a szamok ... olyat találtam aki nyomtatja de fehér hattérre .. olyat is aki fény vissza verösre de az meg ragasztott betüs ... mert ami megmaradt a leonbol rendszam az pont olyan amit akarok csak hat arra meg IGA - 112 van irva :lol: Lehet tudok ilyen céget csepelen,ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Lehet tudok ilyen céget csepelen,ha kell. kéne ezért kérdeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nadeeeeeeee hogy gondoltok ilyet....ezeket az autókat nem szabad eladni ;) ;) :D :D Akarok egy suzukit! :lol: :D :lol: Amugy csak kíváncsi lennék hogy hogy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Akarok egy suzukit! :lol: :D :lol: Amugy csak kíváncsi lennék hogy hogy! :D Lefoglat egy Cayenne turbot, és kell a péz az önerőre, meg a carbon fékekre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Lefoglat egy Cayenne turbot, és kell a péz az önerőre, meg a carbon fékekre :lol: Arra nem gyárt a zimmerman? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Arra nem gyárt a zimmerman? :lol: :D Majd csinálunk neki valami Corsás megoldást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Majd csinálunk neki valami Corsás megoldást ;) http://m.blog.hu/sa/safetyarea/image/000SA...W/IMG_0472s.jpg ez meg mialóf.sz? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Sirály ez a fekete felni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ez meg mialóf.sz? :lol: :D :lol: :D Látszik, hogy nem vagy Corsás. Nem ismered fel a kábelkötegelőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Látszik, hogy nem vagy Corsás. Nem ismered fel a kábelkötegelőt :D Aztén látom hogy kábelkötegelő, de az a kulcs minek oda? Vett egy betétet nem volt jó és akkor kulcs + kábelkötegelő és már jó is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Lehet tudok ilyen céget csepelen,ha kell. cim telefonszam ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Aztén látom hogy kábelkötegelő, de az a kulcs minek oda? Vett egy betétet nem volt jó és akkor kulcs + kábelkötegelő és már jó is? :lol: Jájj, hát tényleg nem érted? Tyunning! Valamivel el kell kapni a forgó féktárcsát, ha meg akarsz állni nem? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 cim telefonszam ?? A csepeli cég közvetlen nem fogad ügyfelet,de ha Tomival beszélsz ő tud segíteni ebben. Ha kell a telszáma szólj,de naponta nézi a fórumot is. Kecskeméti,de én a fuvart megoldom,hetente járok haza,szal az nem téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Meg tudná vki mondani hogy a szívókupak alá hogyan keressek tömítést?Gondolom a let-ét kell kérjem de ha vki tudna esetleg egy gm számot azt nagyon jó lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Arra nem gyárt a zimmerman? :lol: :D Haggyuk, mert sírás lesz a vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Lefoglat egy Cayenne turbot, és kell a péz az önerőre, meg a carbon fékekre :D Hu bakker el is felejtettem , köszi hogy szóltál :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Meg tudná vki mondani hogy a szívókupak alá hogyan keressek tömítést?Gondolom a let-ét kell kérjem de ha vki tudna esetleg egy gm számot azt nagyon jó lenne. :lol: Megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts