opel16v Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Gondolom speciálisan felkészített verdát kapott kézhez,de amúgy simán lehet állítani az arányt,már az N-es gépekben is. Csak amelyik megkapta az "aktív hajtás pack"-ot. Ott külön ecu van a hajtásláncra, +olajpumpa+szelepek, amivel hidraulikusan szabályozza a nyomatékelosztást. Alapból a difik hézagolásával lehet csak állítani a sima N-eseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 A drága főnököm GSi Astrája (F mint az enyém{nekem sima GL !!} csak fél évvel öregebb és kb 99.000 km van még állítólag csak benne! ja és Cabrió Bertone), majdnem lelökte magáról a szíjat. A feszgörgők nekiálltak lázadni. Mondjuk tervbe volt véve a vezérlés csere, csak húzta halasztotta. Aztán kopogott mint az állat. Gyorsan szerelő- bontogatás: nem a szervó , nem a generátor....még jobban szétszed: feszítőgörgők lötyögtek rendesen, ugye 3as csere (pumpa, szíj, görgők) meg egy talán vezérmű/ vagy főtengely szimering csere volt még: 50 rugó alatt> Gates szíj, SKF görgő, egy jobb pumpa +a munkadíj, és 1 NAP alatt megvolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Csak amelyik megkapta az "aktív hajtás pack"-ot. Ott külön ecu van a hajtásláncra, +olajpumpa+szelepek, amivel hidraulikusan szabályozza a nyomatékelosztást. Alapból a difik hézagolásával lehet csak állítani a sima N-eseknél. most itt nem is ez a kérdés, hanem ezeket a "trükköket" megtudja ugyanolyan beállításokkal csinálni szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Tanulj a hibámból, és ne hagyj szép meztelen ciciket beszállni az autóba :D Na me mééé máá? Mesélj csak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 :D Hát ez nagyon oda meg vissza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Hát ez nagyon oda meg vissza! :lol: Nagyon szép az a subi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Nagyon szép az a subi! :lol: Nekem is nagyon tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Egyébként szerintetek mennyi akciófilm felkérése lehet már? :lol: :D :lol: :D Szerintem nincs anyagi gondja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 most itt nem is ez a kérdés, hanem ezeket a "trükköket" megtudja ugyanolyan beállításokkal csinálni szerintetek? Azért ha jól megnézed,szerintem ő is kinlódott vele,mert az aszfalton jópár nyom ott figyel... A difi beállításai szerintem erőssen driver függő,ki mennyire és hogyan szereti az elöl vagy hátul hajtson dolgot. Maradjunk annyiban,hogy nagyon szép látványos felvétel megint és tényleg tud a srác,de...na mindegy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Azért ha jól megnézed,szerintem ő is kinlódott vele,mert az aszfalton jópár nyom ott figyel... A difi beállításai szerintem erőssen driver függő,ki mennyire és hogyan szereti az elöl vagy hátul hajtson dolgot. Maradjunk annyiban,hogy nagyon szép látványos felvétel megint és tényleg tud a srác,de...na mindegy! :D teljesen igazad van, ez oan mint egy Menő Dj szett ha odabaszol neki egy ismeretlen szám listát hogy huzza össze biztos sikerül neki de nem ugyanolyan mint amikor már gyakorolta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 mára elmúlt a rejtelmes kopogás. Én nemtom mér szivat ez a kocsi engem... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 mára elmúlt a rejtelmes kopogás. Én nemtom mér szivat ez a kocsi engem... :lol: :D biztos valami kobold lakott benne pár napíg és kovácsolta a dugattyúid! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 mára elmúlt a rejtelmes kopogás. Én nemtom mér szivat ez a kocsi engem... :lol: :D Nem kéne 72es benzint tankolni :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 mára elmúlt a rejtelmes kopogás. Én nemtom mér szivat ez a kocsi engem... :lol: :lol: vihar előtti csend... :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 most itt nem is ez a kérdés, hanem ezeket a "trükköket" megtudja ugyanolyan beállításokkal csinálni szerintetek? Ha megnézed a lassításokat, a kerekek forgása eléggé zárt osztóműre és difire utalnak, így tud a legszebben keresztbe autózni kis sebességeknél (merthogy a videóban sehol nem volt olyan nagy sebesség, a látszat ellenére :D ). Szerintem a legtöbb felvételnél nem foglalkoztak tehát beállításokkal, hanem totál zártak voltak a difik, de pl a csarnokban az oszlopokat kerülgetve biztos nem. Na me mééé máá? Mesélj csak :D Egyszer bánta egy lökös és egy első lámpa :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 És a minimális renoméd. Azt kihagytad :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 tápirápitáptáptüppp :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mellesleg ezen kép bizonyítja, hogy FG igenis KILÁT a kocsiból, ha eddig bárki kételkedett volna ebben :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Voszibá! Cicis csajról nincs képed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mellesleg ezen kép bizonyítja, hogy FG igenis KILÁT a kocsiból, ha eddig bárki kételkedett volna ebben :D :lol: :D ;) No igen...a kormány alatt. :lol: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ön dönt.... iszik, vagy.... vedel :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 nesze te vén perverz disznó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 megfelel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 nesze te vén perverz disznó :lol: :D http://www.adeptnet.hu/opchistory/Blitz-We...ei/image027.jpg Nem a Szilvire gondoltam, nem őt kellett élesztgeteni a kis affér után :lol: A testfestett csaj... asszem Krisztinek hívták... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts