spzoli Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Az egész dolgozó lány béna és kigyakorolt megint! :lol: na akkó húzzá gyakorolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 1 kis leggózás : :lol: Rendesen újraépítették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 azért a tüzes rész is elég gagyi benne :D Johnnynak új játék is lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Épp most akartam belinkelni, de látom elkéstem. Több a show, mint az elsőben, de szerintem is nagyon jó. Elég meredek amikor kifordul a hangárból a kikötőbe... :D Ha ott mellette ülök, lehet rosszullettem volna. :lol: De legalább is a mentőmellényt felhúzod... :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 azért a tüzes rész is elég gagyi benne :D Johnnynak új játék is lesz :lol: Ehhez majd nem árt vmi bika gép. Már az 1 is rendszerigényes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 azért a tüzes rész is elég gagyi benne :D Johnnynak új játék is lesz :lol: Milyen tűzes rész ? :lol: Amikor ég a kesztyű és a csuka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Milyen tűzes rész ? :lol: Amikor ég a kesztyű és a csuka ? amikor a felbakolt pótkocsi alatt átmegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 amikor a felbakolt pótkocsi alatt átmegy... Szerintem az zsír. zért nem egy Kisváros szint :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Szerintem az zsír. zért nem egy Kisváros szint :lol: :D :lol: :D ;) már eléri a knight ridert ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 már eléri a knight ridert :lol: Fúúú mennyire televolt szlóóómóósnnnn felvételekkel :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Fúúú mennyire televolt szlóóómóósnnnn felvételekkel :lol: :D :lol: turboboost kompenzálta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 turboboost kompenzálta :lol: Mondjuk neked simán lehetne Májk Nájt frizurád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Mondjuk neked simán lehetne Májk Nájt frizurád :lol: volt :D, csak a mellszőr nem stimm :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Van néha hasonló dög aki utazik velem, mesélhetnék s milyen sztorikba szoktam verni magam, annyira nem tudok koncentrálni a vezetésre :lol: Tanulj a hibámból, és ne hagyj szép meztelen ciciket beszállni az autóba :D A korábbi videója se volt gyenge, de ez kifejezetten azt a q.rva. Azon gondolkodtam, hogy a gumik elég jól bírják a strapát. :lol: Ezt nem egyben veszik fel, hanem részleteiben, mindig egy-egy mutatványt. Szerintem Ken sem számolta, mennyi gumi fogyott közben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Pétbolosrészbéna szerintem :D Nekem is ez az egy ami nem tetszett, és tényleg a csarnokból kikötőbe rész a legdurvább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 volt :lol: , csak a mellszőr nem stimm :lol: :D Ami késik nem múlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Johnnynak új játék is lesz :D A büdös életben nem emlegethető egy lapon ez a pénztől bűzlő kis köcsög amcsi Colin nagyságával!Soha! Aki kicsit is ismeri Colin életpályáját és családját,annak ilyen meg sem fordul a fejében. Colin anno még Corsa-val is versenyzett,de mindközül ez a legszebb gépe,amivel világbajnok lett: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 ... Colin anno még Corsa-val is versenyzett ... Na, ezt pl. nem is tudtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 :lol: szerintetek ezeket egy hajtás beállítással csinálta meg? vagy subaruál nem is lehet változtatni hogy mennyi erő menjen előre-hátra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 szerintetek ezeket egy hajtás beállítással csinálta meg? vagy subaruál nem is lehet változtatni hogy mennyi erő menjen előre-hátra? Gondolom speciálisan felkészített verdát kapott kézhez,de amúgy simán lehet állítani az arányt,már az N-es gépekben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Na, ezt pl. nem is tudtam :lol: http://files.blogter.hu/user_files/48130/P...l_Nova.1jpg.jpg Ez volt az ő Morzsája! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Na, ezt pl. nem is tudtam :lol: Anno amikor rákattantam a Colin 1-2 játékra nagyon beleástam magam a rally világába,érdekelt. Nekem még mindig azok a királyok,akik tényleg igazi versenyzők voltak és showmanek. pl Tommi Mäkinen(4x vbajnok),Ari Vatanen(szintén 4x-es vbajnok,safari rally-t nyert Opel ascona 400-al)vagy Juha Kankkunen és még sorolhatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Höhö! T16 - The top of the line, 200 hp (150 kW) at 1,1 bar (normal boost) 220 hp at 1,3 bar (overboost) for 45 sec. 2.0 L 16-valve turbocharged XU10J4TE engine with watercooled chargecooler, constant four wheel drive with 53/47% power distribution. 1046 examples were built,10 of them for the French Police . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Höhö! T16 - The top of the line, 200 hp (150 kW) at 1,1 bar (normal boost) 220 hp at 1,3 bar (overboost) for 45 sec. 2.0 L 16-valve turbocharged XU10J4TE engine with watercooled chargecooler, constant four wheel drive with 53/47% power distribution. 1046 examples were built,10 of them for the French Police . ...and one for a white taxi in Marseilles :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 ...and one for a white taxi in Marseilles :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts