B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most volt itt Tom... Mocival volt...kibeszarásdejólnézkiazaBandit... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 inkább örülj neki h vittem tüzet a házasságotokba :lol: :D Akkor a kövi gyereket Te tartod el... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hát éna törést csak poénnak szántam :D :lol: de amúgy meg ahogy szoktad mondani ki fa...szt érdekel szép is megy is :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most volt itt Tom... Mocival volt...kibeszarásdejólnézkiazaBandit... :lol: :lol: Zsír, és a Calival mi van, épp kérdezni akartam, csak soha nem látom itt, bár én sem vagyok sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Akkor a kövi gyereket Te tartod el... :lol: :D csak azt amelyiket én csinálom :D de egyelöre nem terveznék egy darabot sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 vazze, most meg a motorom kezdett el furcsán kopogni vagy nemtom... :lol: Tegnap éjjel 2kor beindítottam és olyan hangja van azóta ilyen kis kopogás hallatszik a motorból... Mintha valami csapágy vagy nemtom mi kilenne... de érdekes hogy ez egyszercsak lett, semmi előjele nincs. A motor nem gyenge nem fullad, nem kevés a töltés, mégis csörög és nem merek vele menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 beteg bizony, azt mondta h ne linkeljek neki ilyet meló közben :lol: :D Ez tényleg kár volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Kutya aki eljátsza halálát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 vazze, most meg a motorom kezdett el furcsán kopogni vagy nemtom... :lol: Tegnap éjjel 2kor beindítottam és olyan hangja van azóta ilyen kis kopogás hallatszik a motorból... Mintha valami csapágy vagy nemtom mi kilenne... de érdekes hogy ez egyszercsak lett, semmi előjele nincs. A motor nem gyenge nem fullad, nem kevés a töltés, mégis csörög és nem merek vele menni. :D Én a helyedben csak vennék annyi erőt, és ha más nem, csak lekapnám azokat a szíjakat, és megpörgetném a generátort+szervót, aztán azok nélkül bepöccent, és hallgat. Ha amíg viszed szerelőhöz, addig krepál be? De ezt már majdnem mind átbeszéltük tegnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Kutya aki eljátsza halálát :lol: Hogy bírták erre megtanítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Hogy bírták erre megtanítani? Tudja a t@@öm, szerintem fejenba@@ták egy gumikalapáccsal és elájult, amikor felkelt kapott kaját és rájött a kutya érdemes elájulni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Tudja a t@@öm, szerintem fejenba@@ták egy gumikalapáccsal és elájult, amikor felkelt kapott kaját és rájött a kutya érdemes elájulni :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Valaki esetleg ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én kérem, szólj ha megvetted nekem :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én kérem, szólj ha megvetted nekem :lol: :D :lol: :D ok indítom a papírmunkát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 :lol: ez egy qrva jolsikerült kis promo video .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 :D A kis kedvencem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 A korábbi videója se volt gyenge, de ez kifejezetten azt a q.rva. Azon gondolkodtam, hogy a gumik elég jól bírják a strapát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Épp most akartam belinkelni, de látom elkéstem. Több a show, mint az elsőben, de szerintem is nagyon jó. Elég meredek amikor kifordul a hangárból a kikötőbe... :D Ha ott mellette ülök, lehet rosszullettem volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Amikor rámegy a lufikra, utánna hogy köpi a kipuff a vízet :D :lol: :D Pétbolosrészbéna szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Az egész dolgozó lány béna és kigyakorolt megint! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Amikor rámegy a lufikra, utánna hogy köpi a kipuff a vízet :lol: :D ;) Pétbolosrészbéna szerintem :lol: Annak én sem láttam az értelmét, el kellett volna tolni a paintball-os srácot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Annak én sem láttam az értelmét, el kellett volna tolni a paintball-os srácot. :lol: 1 kis leggózás : :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts