spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem készül.Rá akartak beszélni egy c18xe mocit de mondtam neki hogy én nem vennék bele ilyet.Inkább egy c20xe-t de azt is nézzük meg előtte nehogy gátas legyen.Most 2-ről tudok itt a városba (pedig ez kisváros,és nem nagyon érintkezek opelesekkel) ami repedt.Hát ez a nagy helyzet. :D hát igen, talán az jobban megéri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 hát igen, talán az jobban megéri :lol: Az si helyett tropa xe ? Még te is meglépheted, ha ennyire szimpi szerinted :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Az si helyett tropa xe ? Még te is meglépheted, ha ennyire szimpi szerinted :lol: :D akkor ha nem tropa...egy si-t megépítesz 60-sok között és van 400patád, egy normális xe meg talán megvan 560pata és nem sokkal drágább :lol: Dininek úgyis van egy tuti motorja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 akkor ha nem tropa...egy si-t megépítesz 60-sok között és van 400patád, egy normális xe meg talán megvan 560pata és nem sokkal drágább :lol: Dininek úgyis van egy tuti motorja :D 1 ? 11 :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 már-már itt-ott egy kadettével vetekszik.. :D :lol: na ha ezt előbb olvasom akkor nincs kulcsom :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 1 ? 11 :lol: :D :lol: :D egy pátiká tuti h van ;) télleg Dini, találtál nekem olyan szemetet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 egy pátiká tuti h van :D télleg Dini, találtál nekem olyan szemetet? :lol: ŐŐŐŐ mit is?? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ŐŐŐŐ mit is?? ;) :D Hát pont azt, tutod, amit elfejetettél :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ŐŐŐŐ mit is?? :D :lol: na majd akkor felhívlak megenn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jó ezek a használhatatlanságát határát súroló autók :lol: :D ;) Na ezt majd javíjad Pistabá, de azé értettük. :lol: Én szeretem ezt a használhatatlan autót. Bár kíváncsi leszek a Manta kupára, remélem nem kell felkvőrendőrökön meg földutakon rallyznom majd, mer akkor lehet hogy fater ignácával megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 ŐŐŐŐ mit is?? :D :lol: Meg nekem a hűtőrácsra való gumibizbaszt...tudod...amit fél éve kérek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Meg nekem a hűtőrácsra való gumibizbaszt...tudod...amit fél éve kérek... :lol: Az kevés ahhoz, hogy megkapad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Az kevés ahhoz, hogy megkapad :lol: Vóóótá bulizni vagy még el sem indultál??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most értem haza :lol: Relatív korán, mert a Flóriánig kocsival hoztak :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most értem haza :lol: Relatív korán, mert a Flóriánig kocsival hoztak :D :lol: Melyik vendéglátóipari eccség(ek)ben jártál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Meg nekem a hűtőrácsra való gumibizbaszt...tudod...amit fél éve kérek... :lol: a hütörács és a motorháztetö közé ugye ? mert azt ikabb fel se rakd mert ott megáll a viz és elkezd rohadni a motrhaztetö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 a hütörács és a motorháztetö közé ugye ? mert azt ikabb fel se rakd mert ott megáll a viz és elkezd rohadni a motrhaztetö legalább csináltathatom majd a morcosítást...így meg akkora a hely ott, hogy csúnyán belátni... Most jött a hír, hogy Szabyknak kunmadarason megint felrobbant az olajpumpája... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most jött a hír, hogy Szabyknak kunmadarason megint felrobbant az olajpumpája... :D Hogy a fa..ba tud az felrobbani van azon valami tulnyomás szelep vagy mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hogy a fa..ba tud az felrobbani van azon valami tulnyomás szelep vagy mi :lol: egy szelep van amivel a nyomas be lehet allitani és esetleg még1 ami höre nyit és az olajhütőhőz megy szal ha a szelep tul erösre van allitva akkor a leggyengébb ponton szétmegy valami opelnél le dobja vagy fel robbantja az olajszüröt .... mas autonal mas a gyenge pont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 egy szelep van amivel a nyomas be lehet allitani és esetleg még1 ami höre nyit és az olajhütőhőz megy szal ha a szelep tul erösre van allitva akkor a leggyengébb ponton szétmegy valami opelnél le dobja vagy fel robbantja az olajszüröt .... mas autonal mas a gyenge pont Aha értem,,.,,, de milyen faxa lehet hogy mész azt egyszercsak csatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 legalább csináltathatom majd a morcosítást...így meg akkora a hely ott, hogy csúnyán belátni... http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1228830313.jpg Akkor azért volt fura nekem az eleje 1-2 képen, a gumi hiánya :D szóval kell az oda, csajeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Akkor azért volt fura nekem az eleje 1-2 képen, a gumi hiánya :D szóval kell az oda, csajeee :lol: Jaja...a gumi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jaja...a gumi... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jaja...a gumi... :lol: már bocs a a fekete lik ettöl eltünni nem fog az meg hogy a mostani ezüst helyett egy feket gumi legyen .. hat nem tom .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts