mélykék76 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Tarrnál van és elképzelhető, hogy egész jó a helyzet. Levette a hengerfejet és úgy tűnik, hogy csak a szelepek lettek oda. 7 foggal ment el a vezérlés egyébiránt. Boldog vagyok nagyon, annyira hogy gyorsan vettem is egy motort. <_< Örömhír, örömhír hátán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Boldog vagyok nagyon, annyira hogy gyorsan vettem is egy motort. :lol: Nem fordítva volt az Teeeeeeeeeee??? <_< :lol: :lol: Nem az én ex HF-em nézegeti a 7 fog miatt???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 7 foggal ment el a vezérlés egyébiránt. Nálam egyszer sem ment el a vezérlés, mindkét esetben jelen maradt, hát igen, azt sem mindegy ki rakja össze! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Nálam egyszer sem ment el a vezérlés, mindkét esetben jelen maradt, hát igen, azt sem mindegy ki rakja össze! <_< Meg az sem, hogy mennyi erő van benne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Nem fordítva volt az Teeeeeeeeeee??? <_< :lol: :lol: Rég volt már, nem is nagyon emlékszem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Rég volt már, nem is nagyon emlékszem... <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Meg az sem, hogy mennyi erő van benne... <_< Hát az erőnek visszaváltásnál nincs köze hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 :lol: :lol: :lol: Hééé, azt mondtad csak olvasol :lol: :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Hát az erőnek visszaváltásnál nincs köze hozzá. Szerintem az összerakásnak sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Szerintem az összerakásnak sem... A szíj feszességnek, vagyis a feszítő mutató állásának, viszont van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Tarrnál van és elképzelhető, hogy egész jó a helyzet. Levette a hengerfejet és úgy tűnik, hogy csak a szelepek lettek oda. 7 foggal ment el a vezérlés egyébiránt. Boldog vagyok nagyon, annyira hogy gyorsan vettem is egy motort. :lol: nah az funky <_< azt vetted meg amelyiket 250ért árulták cs-n? ésszel Tomi, osztóműved is volt hegyekben mégis elfogyott mind :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 De-de vagyok...de inkább csak olvasgatni van időm... sok a meló... meg nem volt ma a melóban netes gép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 meg nem volt ma a melóban netes gép :lol: Van masina bent... de csak most értem haza... reggel fél 7 óta... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 nah az funky <_< azt vetted meg amelyiket 250ért árulták cs-n? ésszel Tomi, osztóműved is volt hegyekben mégis elfogyott mind :lol: Nem LET...hanem motor motor... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Jah... újra eladó a Cupra... a csajszi bebukta a foglalót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Jah... újra eladó a Cupra... a csajszi bebukta a foglalót... :lol: Az vicces! Mármint nem neki! :lol: Amugy egy fél cida és megvan a zsé nemhiszem hogy pityeregne! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Nem LET...hanem motor motor... :lol: jah akkor tudom, hogy ki volt az az őrült aki megvette a turbós, 200 lovas GSX-R-t <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Jah... újra eladó a Cupra... a csajszi bebukta a foglalót... baszki mondtam az ufó civikesnek, hogy 2 milkáért viheti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Jah... újra eladó a Cupra... a csajszi bebukta a foglalót... na mivan nem fizettek a vendékek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 baszki mondtam az ufó civikesnek, hogy 2 milkáért viheti <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 ma összetörték a drága skodámat Meg vagy áldva ezekkel nyomikkal hogy folyton összetörnek. De a GSit mérnem bírja senki kicsit lekoccolni hogy meg tudjam csináltatni <_< Tarrnál van és elképzelhető, hogy egész jó a helyzet. Levette a hengerfejet és úgy tűnik, hogy csak a szelepek lettek oda. Hurrá :lol: vettem egy motort. :lol: Nem hurrá :lol: Amúgy milyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Jah... újra eladó a Cupra... a csajszi bebukta a foglalót... Mérnem mondtad hogy letörlesztheti természetben is a hiányzó részt. Aztán az mivel neked egyedül úgyis sok, szólsz a haveroknak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Meg vagy áldva ezekkel nyomikkal hogy folyton összetörnek. De a GSit mérnem bírja senki kicsit lekoccolni hogy meg tudjam csináltatni <_< ... Próbálják, de nem érnek utol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 7 foggal ment el a vezérlés egyébiránt. Most beszéltem Attival csak 6-tal... amatőr vagy... a profi szint 7-nél kezdődik... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Most beszéltem Attival csak 6-tal... amatőr vagy... a profi szint 7-nél kezdődik... :lol: :lol: akkor most sacc 2x250ló áll a Tarnál? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts