mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 :lol: :lol: :lol: A fűben borulgatásotok Gelkoval volt a best :lol: Az direkt volt és sövényvetődés a hivatalos neve mostantól :lol: :lol: :) Mondjuk a törlesztésnél örültem, hogy elkerültük a kapcsolószekrényt <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 húúúú szegénykém,mit kaphattál.... <_< :lol: Érdeklődéssel hallgattalak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Az direkt volt és sövényvetődés a hivatalos neve mostantól :lol: :lol: :lol: Mondjuk a törlesztésnél örültem, hogy elkerültük a kapcsolószekrényt <_< :) Sövényvetődés :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Hívlak majd, csak most itt az egész góréság... <_< Kár, hogy nem tudtatok szombatra maradni, mert sűrű volt a buli, bőven megtűzdelve akrobatikus elemekkel :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sövényvetődés <_< :lol: :lol: Teljesen pontosan : kierőszakolt, páros sövényvetődés :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Teljesen pontosan : kierőszakolt, páros sövényvetődés :lol: :lol: :lol: Gelko itt szerezte a sebet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Valaki okosba műszakit nem tud? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Gelko itt szerezte a sebet? :lol: Azt az asztali szupermenezésnél szenvedte el. Pedig szóltam neki, hogy vigyázzon az állára <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 azta akkro most a szombati lett a kannibál buli,bazemg és lemaradtam róla <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 azta akkro most a szombati lett a kannibál buli,bazemg és lemaradtam róla :lol: Majd legközelebb <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ennyi papírkutyát aki ott sem volt :lol: Itt veri a tamtamot azt elsem gyütt! <_< Jó lett volna, de nemtudtam, majd a kövi megmozdulásra megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Jó lett volna, de nemtudtam, majd a kövi megmozdulásra megyek. <_< Szerencséd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Majd legközelebb <_< :lol: :lol: LÁSSAM!!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Albert, ma jött meg a cucc. Na szupi. OK, de te jani bácsi vagy csak a szélső sávban :lol: :lol: Janibácsi a szélső sávban beelőzte Csokiékat a ninjacenternél mert ott szöttyögtek amikor menni kellett volna. Én még elértem a narancssárgát, de ők már piroson jöttek át. De aztán a pólusnál már fennakadtak velem ellentétben a kis lúzerek <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szombat este valóban odatettük magunkat mindenhova <_< :lol: :lol: a sövényvetődéses talajtornában nem szereztem sérülést, az asztalon bemutatott akrobatikus elem során sikerült leállaznom az asztallapot. Nem nagy dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Teljesen pontosan : kierőszakolt, páros sövényvetődés :lol: :lol: :lol: örülj neki hogy nem párosodásos, amilyen állapotban voltatok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 <_< Nem tok... még talán Mor... Köszi, nemsokára tudok én is, osztán hááá lehet rendelni sz@@ásig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Lehet, hogy előbb megnézném a "Muha Csabi félét" élőben, ha ilyet akarnék <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Soha nem váltsatok 140nél 4es helyett másodaikat, mert ugyan beforogja a 14000-ret a moci, de csak 1x. Viszont a bubaru így is kikapott... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Soha nem váltsatok 140nél 4es helyett másodaikat, mert ugyan beforogja a 14000-ret a moci, de csak 1x. Viszont a bubaru így is kikapott... <_< :lol: :lol: :lol: remélem nem lett túl nagy a gubanc... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Soha nem váltsatok 140nél 4es helyett másodaikat, mert ugyan beforogja a 14000-ret a moci, de csak 1x. Viszont a bubaru így is kikapott... <_< :lol: :lol: Tudom,hogy a Morzsa sehol nincs,de első dolgom volt rendbekapni a váltókulisszát.Az astránál bevált trükkök jól müködnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 <_< Tudom,hogy a Morzsa sehol nincs,de első dolgom volt rendbekapni a váltókulisszát.Az astránál bevált trükkök jól müködnek. :lol: Mik is voltak azok a trükkök? Esetleg leírnád ha van kedved, mert nekem is kéne valamit mókolni, mert már úgy keverek lassan benne mint egy Zil-ben :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 <_< Tudom,hogy a Morzsa sehol nincs,de első dolgom volt rendbekapni a váltókulisszát.Az astránál bevált trükkök jól müködnek. :lol: Nem nagyon volt eddig gondom a kulisszával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mik is voltak azok a trükkök? Esetleg leírnád ha van kedved, mert nekem is kéne valamit mókolni, mert már úgy keverek lassan benne mint egy Zil-ben <_< :lol: :lol: 3 trükk,ami észrevehető javulást hoz: -váltókaron van egy gumigyűrű,az alá szigszalagot tekerni,hogy szorosan kapcsolódjon a rudazathoz -van egy müanyag faudi fejes alkatrész a váltórudazatban,annak cseréje -váltórudazat stiftek cseréje,közvetlen,ami a váltókivezetésnél van Nekem ezek beváltak és nem olyan nagy pénz,bár van agy komplett felújító szett hozzá,azt Vktr tudná megmondani van-e és mennyi,de ha jól emléxem,akkor 8 E körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 3 trükk,ami észrevehető javulást hoz: -váltókaron van egy gumigyűrű,az alá szigszalagot tekerni,hogy szorosan kapcsolódjon a rudazathoz -van egy müanyag faudi fejes alkatrész a váltórudazatban,annak cseréje -váltórudazat stiftek cseréje,közvetlen,ami a váltókivezetésnél van Nekem ezek beváltak és nem olyan nagy pénz,bár van agy komplett felújító szett hozzá,azt Vktr tudná megmondani van-e és mennyi,de ha jól emléxem,akkor 8 E körül van. Nekem is kéne valamit alkotni már mert volt már olyan hogy azthittem kettesbe rakom aztán négyesbe ment... Bár ezmég a jobbik eset ahogy olvasom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts