redline Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Volt ilyen mostanság? <_< Mindenről lemaradok :lol: csak 2 hónapja pörög a topik a találkozók között :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 csak 2 hónapja pörög a topik a találkozók között <_< :lol: Asszem igazad van de van az 3 is! :lol: :lol: Hiába lassan menneka dolgok ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ha valaki rendel mostanság az ebay-ről rendeljen már nekem is egy powercup-ot :lol: Anti te szoktál, vagy szonik? <_< Sonique... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Sonique... jolvan látom rendben hazaértél <_< hogy dolgozol a héten minden nap ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sonique... Látod nem szól hozzám, 2x kérdeztem meg hogy hasznos volt e a segítségem, de úgy látszik addig voltam jó! A véleményem inkább lesem írom........... Valaki mást nem tudsz Anti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 jolvan látom rendben hazaértél :lol: hogy dolgozol a héten minden nap ? Most 27 nap zsinórban... <_< :lol: Jaja...nem volt semmi gond... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 .... <_< Nem tok... még talán Mor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na jó volt Soltvadkert, meg utána az esküvős móka... most egy darabig nem leszek szomjas... :) Ugyan mi csak pénteken voltunk lent, de nekem bejött a buláj... Looooory megint bedőlt... <_< hamar "elálmosodott"... így Loooory v.s. Anti 0:2 :lol: :lol: Xray meg jól tolta a muzsikát a talpunk alá... :D Szal jó volt... ;) Így van, a csátákat megnyerted eddig, dea háborút nem :lol: A lényeg nagyon jól éreztem magam és 3 napig ittam, de rohadt másnapos voltam jaaaaj. Másnaposan mentem le és másnaposan mentem haza :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Így van, a csátákat megnyerted eddig, dea háborút nem <_< A lényeg nagyon jól éreztem magam és 3 napig ittam, de rohadt másnapos voltam jaaaaj. Másnaposan mentem le és másnaposan mentem haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gyújáááááááááá még öcsééééééééém... :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 :lol: :lol: :lol: Gyújáááááááááá még öcsééééééééém... :lol: :) :D Szerintem a sörbe raktál valamit <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 :lol: :lol: :lol: Gyújáááááááááá még öcsééééééééém... :lol: :lol: :) Mi csütörtökön kezdtünk , ha velünk kezdtél volna besz@rtál volna te is <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ennyi alkoholistát egy helyen. <_< :lol: Albert, ma jött meg a cucc. Nagyonszépenköszi. Ha esetleg megyek fel egyszer lurdy talira vagy hasonló, akkor viszem a kadett szerkezetet, nagyon max elküldöm majd postán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ennyi alkoholistát egy helyen. <_< :lol: Ennyi papírkutyát aki ott sem volt :lol: Itt veri a tamtamot azt elsem gyütt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ja..mi is jót dumáltunk Pistával baby Mantájánál..... :lol: ..,de miről is??? :lol: :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ja..mi is jót dumáltunk Pistával baby Mantájánál..... :lol: ..,de miről is??? :lol: :lol: :lol: <_< Kadett, Vectra, Manta, G Astra. Ilyesmik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ja..mi is jót dumáltunk Pistával baby Mantájánál..... :lol: ..,de miről is??? :lol: :lol: :lol: <_< Písta mindíg feszült volt és tiszta ideges látszott is rajta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Kadett, Vectra, Manta, G Astra. Ilyesmik <_< Akkor mostmár megy az úszás Písta??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Akkor mostmár megy az úszás Písta??? :lol: :lol: Víz nélkül <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Akkor mostmár megy az úszás Písta??? <_< :lol: Tiv lánya kérdezte mindig, hogy mikor jön már az úszás ? Csak nem hagyom, hogy csalódott legyen a szérazföldi úszás elmaradása miatt :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Víz nélkül <_< :lol: :lol: Mondjuk szerintem az asztaltánc látványosabb volt :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Kadett, Vectra, Manta, G Astra. Ilyesmik :lol: húúúú szegénykém,mit kaphattál.... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 húúúú szegénykém,mit kaphattál.... <_< :lol: Te is kutyául elúsztál! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ... Hívlak majd, csak most itt az egész góréság... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Te is kutyául elúsztál! <_< :lol: ááá semmi....nem hat már rám a Jameson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mondjuk szerintem az asztaltánc látványosabb volt <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A fűben borulgatásotok Gelkoval volt a best :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts