J0hnny Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Ja, meg az olajpumpa is szar volt, meg a gyári tárcsa is... haggyuk már ezt. Nem csak jani bácsi kocsijába, jó a Z20LEt kupékban is, meg gsi-k ben is, C-vectrákban is...stb. Lehet, hogy vkinek nem vált be, de pl most viszek vissza gariba egy pár Brembo-t ami egy 323-as mazdán 7000 km-t tudott teljesíteni...és sokan arra esküsznek. Kíváncsi lennék, hogy mi a jó akkor utcai használatra? Az sem mindegy ki hogyan koptatja be az új tárcsát és egyáltalán hogyan fékez...pl új tárcsával,hosszabb fékezés után nem tartom a lábam a pedálon megállás után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 100 szónak is egy a vége punci! zimmermann niktgút ölpump niktgút szonik niktgút szétcsapok itt mindjárt. Voszi for president bameg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 100 szónak is egy a vége punci! ... szétcsapok itt mindjárt. BAXXAD NEKI!!! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Mennyiééé? van egy árajánlat a géasztra alkatrész szekcióban, de ha nem kell, csak az első, beszélhetünk róla. egyben jobb lenne, de neked sztem a hátsó pont ugyanaz (264x10mm). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 100 szónak is egy a vége punci! zimmermann niktgút ölpump niktgút szonik niktgút szétcsapok itt mindjárt. <_< :lol: :lol: Jávolllherrgeneráááááál.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 van egy árajánlat a géasztra alkatrész szekcióban, de ha nem kell, csak az első, beszélhetünk róla. egyben jobb lenne, de neked sztem a hátsó pont ugyanaz (264x10mm). Nem tervezem a cserét, inkább csak info jelleggel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Nem tervezem a cserét, inkább csak info jelleggel... :lol: Szerintem azért mert lassan a kocsi cserén gondolkozol <_< :lol: :lol: Loree voltam, csak lusta voltam bejelentkezni meg nem bírtam már :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Szerintem azért mert lassan a kocsi cserén gondolkozol :lol: :lol: :lol: Loree voltam, csak lusta voltam bejelentkezni meg nem bírtam már :lol: :lol: :lol: A kövi bubu vagy EVO lesz... addig nem cserélek amíg egy ilyen nem jön össze... :) <_< Úgy igyatok, hogy férjen belétek holnap is... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Loree voltam, csak lusta voltam bejelentkezni meg nem bírtam már <_< :lol: :lol: Lassan össze is fogtok házasodni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A kövi bubu vagy EVO lesz... addig nem cserélek amíg egy ilyen nem jön össze... :lol: <_< Úgy igyatok, hogy férjen belétek holnap is... :lol: :lol: Ura vagyunk a helyzetnek, a szomszédok ma i kaptak egy 4 órás minimal és progi koncertet már a játszótérről is erre néztek ugy baxtam neki a zenét holnap végetek van..... :lol: :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Lassan össze is fogtok házasodni :lol: Hmm cica fiú ..... hmm te kis jujj! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 jut eszembe árulom a komplett fékemet, nyergesújfaluval, mindennel, nem kell valakinek, tök jó?! <_< :lol: :lol: khm... Nyergesújfalu nem eladó. :lol: :lol: ( nézzétek meg hol lakom. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< baaaaaaz, ez kemény... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Zsolti, ha gondolod, küldd le nekem én megoldom neked, van már bejáratott helyem ilyesmire. :lol: Tudom már a múltkor beszéltük, de azért még puhatolózok errearra... Aztán nagyon max az lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/68..._1242235484.jpg valami commentet írhatnál hogy most mit is kéne nézni vagy ilyesmi... vagy lehet hogy csak én vagyok ennyire láma a LETekhez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< Nem siet :lol: :lol: :lol: Nagyonhááárd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 valami commentet írhatnál hogy most mit is kéne nézni vagy ilyesmi... vagy lehet hogy csak én vagyok ennyire láma a LETekhez. <_< nem értem miaz a kép pecek ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 meg minek van az ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 meg minek van az ott hát sztem legegyszerűbb ha megkérdezed a gazdáját. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 annyira azért nem érdekel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 :lol: Hát erre nem tudok mit mondani... :lol: Nagyon remélem,hogy az ilyen idióta nem fog egyikünk autója mellé sem beparkolni. <_< Hogy kapott ez jogsit? Minek ül autóba,ha ennyire fél? :lol: Az ilyet kellene büntetni,nem a szürek B Corsa GSi-s srácot a hungária köbányai sarkán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 annyira azért nem érdekel :lol: Ha jól gondolom, ez a kék Combo Pickup motortere. Na mivel Dani C20XE kábelköteggel és motorvezérlővel (Motronic 2.5) turbózik, így gondolom megpróbálja két + injektorral kicsit rendberakni a keverékét. Van neki egy kapcsolója is, amivel gombnyomásra 35-40 fokkal hidegebbre állítja a hőfokjeladó mért értékét és úgy dúsítja be a keveréket. Nekem ilyen mókolásra nem sok kedvem lenne, de neki még nem égett szét dugója, mióta LET dugók vannak benne, ha jól tudom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts