Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ja, meg az olajpumpa is szar volt, meg a gyári tárcsa is... haggyuk már ezt. Nem csak jani bácsi kocsijába, jó a Z20LEt kupékban is, meg gsi-k ben is, C-vectrákban is...stb. Lehet, hogy vkinek nem vált be, de pl most viszek vissza gariba egy pár Brembo-t ami egy 323-as mazdán 7000 km-t tudott teljesíteni...és sokan arra esküsznek.

Kíváncsi lennék, hogy mi a jó akkor utcai használatra?

Az sem mindegy ki hogyan koptatja be az új tárcsát és egyáltalán hogyan fékez...pl új tárcsával,hosszabb fékezés után nem tartom a lábam a pedálon megállás után...

Megosztás:

Szerintem azért mert lassan a kocsi cserén gondolkozol :lol: :lol: :lol:

Loree voltam, csak lusta voltam bejelentkezni meg nem bírtam már :lol: :lol: :lol:

A kövi bubu vagy EVO lesz... addig nem cserélek amíg egy ilyen nem jön össze... :) <_<

Úgy igyatok, hogy férjen belétek holnap is... :D ;)

Megosztás:

A kövi bubu vagy EVO lesz... addig nem cserélek amíg egy ilyen nem jön össze... :lol: <_<

Úgy igyatok, hogy férjen belétek holnap is... :lol: :lol:

Ura vagyunk a helyzetnek, a szomszédok ma i kaptak egy 4 órás minimal és progi koncertet már a játszótérről is erre néztek ugy baxtam neki a zenét holnap végetek van..... :lol: :) :D :lol: :lol:

Megosztás:

:lol:

Hát erre nem tudok mit mondani... :lol:

Nagyon remélem,hogy az ilyen idióta nem fog egyikünk autója mellé sem beparkolni. <_<

Hogy kapott ez jogsit?

Minek ül autóba,ha ennyire fél? :lol:

Az ilyet kellene büntetni,nem a szürek B Corsa GSi-s srácot a hungária köbányai sarkán...

Megosztás:

annyira azért nem érdekel :lol:

Ha jól gondolom, ez a kék Combo Pickup motortere. Na mivel Dani C20XE kábelköteggel és motorvezérlővel (Motronic 2.5) turbózik, így gondolom megpróbálja két + injektorral kicsit rendberakni a keverékét. Van neki egy kapcsolója is, amivel gombnyomásra 35-40 fokkal hidegebbre állítja a hőfokjeladó mért értékét és úgy dúsítja be a keveréket.

Nekem ilyen mókolásra nem sok kedvem lenne, de neki még nem égett szét dugója, mióta LET dugók vannak benne, ha jól tudom... <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.