Zsoltee Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Má majdnem aszittem hogy, pedig dehogy... <_< Egyébként szép. Albert, küldöm a Zadatokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Sorry srácok..kicsit összejött a meló...így ma kimaradt... megyek egyik ágyikóból a másikba...(aludni.... :lol: ) Tesem vagy már a régi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 BSZ Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Sorry srácok..kicsit összejött a meló...így ma kimaradt... megyek egyik ágyikóból a másikba...(aludni.... :lol: ) Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol: Jó kérdés :lol: És hol van a szex? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol: Na msn-en elregéltem, hogy hogy smint... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na msn-en elregéltem, hogy hogy smint... :lol: Psze így már világos! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/24...41737598_56.jpg Nemrossz kis gépsas <_< Jaa, és a képről jut eszembe, megkéne csinálni keretnélkülire az ajtókat, szerintem kivitelezhető, legalábbis ahogy én gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Azok a tükrök... :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Jaa, és a képről jut eszembe, megkéne csinálni keretnélkülire az ajtókat, szerintem kivitelezhető, legalábbis ahogy én gondolom. Na arra kiváncsi leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit? Jaja... boldog szülinapot Lanti... A forgalmi meg ma már nem gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na arra kiváncsi leszek... A bontott GSI-men kipróbálom, és ha jó lesz megcsinálom az enyémen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 A bontott GSI-men kipróbálom, és ha jó lesz megcsinálom az enyémen is. Flex...nem nagy ügy... a felső keretet meg odaragasztod pillanatragaccsal...és már kész is... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Flex...nem nagy ügy... a felső keretet meg odaragasztod pillanatragaccsal...és már kész is... :lol: :lol: Valahogy úgy akarom csak nem éppen ragasztani <_< beszéltem egy ügyes kezű lakatossal, elméletileg nagyon szépen meglehet csinálni, a neccesebb része az hogy a levágott keretet még ketté kell vágni, vagyis megfelezni, merthogy felhúzott ablakkal is betudd zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű... merevít is ám az a keret a gyári formájában... szerintem nyeklős lesz egyben keret nélkül... Ráadásul a beázós kérdés még neccesebb... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Valahogy úgy akarom csak nem éppen ragasztani <_< beszéltem egy ügyes kezű lakatossal, elméletileg nagyon szépen meglehet csinálni, a neccesebb része az hogy a levágott keretet még ketté kell vágni, vagyis megfelezni, merthogy felhúzott ablakkal is betudd zárni. A tömítettséget,hogy oldod meg? Az ablak belső sínjei bírni fogják hosszútávon a megterhelést? Szerintem először nézz meg egy cali ajtót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 A forgalmi meg ma már nem gond... pontosabban? :lol: csak mert tele a használtautó angol papíros, jobbkormány Fronterákkal szotyipénzért....ha ilyen egyszerű lepapírozni ujítanék egyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 A tömítettséget,hogy oldod meg? Az ablak belső sínjei bírni fogják hosszútávon a megterhelést? Ejjjjjdelasúúúúúúúúúúúúúú... <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 pontosabban? :lol: csak mert tele a használtautó angol papíros, jobbkormány Fronterákkal szotyipénzért....ha ilyen egyszerű lepapírozni ujítanék egyet <_< Megnéznélek majd parkolóházban hogy fizetsz belőle...tök muris. :lol: Amúgy legegyszerűbb kinti papírokkal és biztosítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű... merevít is ám az a keret a gyári formájában... szerintem nyeklős lesz egyben keret nélkül... Ráadásul a beázós kérdés még neccesebb... <_< Persze, tudom, calibrat meg a mantát nézegetve egyszerűnek tűnik, de nem az. időtöltésnek jó lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Megnéznélek majd parkolóházban hogy fizetsz belőle...tök muris. <_< Amúgy legegyszerűbb kinti papírokkal és biztosítással. Én előzés közben nézném meg... :lol: :lol: Én ültem már bal oldalt úgy, hogy nem ott volt a kormány...előzésnél mindig megkértek, hogy nézzek már ki, hogy lehet e menni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én előzés közben nézném meg... <_< :lol: Én ültem már bal oldalt úgy, hogy nem ott volt a kormány...előzésnél mindig megkértek, hogy nézzek már ki, hogy lehet e menni... :lol: :lol: Kecsón van olyan elvetemült szerelő,aki 200ért épít át jobbos omegákat,de szerintem nem ér ennyit az egész móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit? Most tértél magadhoz a szülinapibulidután ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts