Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az a baj, hogy lassú vagy...én már korábban említettem neki...hogy látom megbukott a vizsgán... :lol: :lol:

Ma vizsgáztam MSSZ meg KKÁT -ból igaz 1-1 hibám volt de az nem a darukötél volt <_<

Elküldve
Az a baj, hogy lassú vagy...én már korábban említettem neki...hogy látom megbukott a vizsgán... :lol: :lol:

Nem a sebességgel van a baj, hanem, hogy lusta vagyok visszaolvasni <_<

Elküldve
Nem a sebességgel van a baj, hanem, hogy lusta vagyok visszaolvasni :lol:

nem csak lusta de még "hülye" is vagy, mert MSN en mondta! <_<

Elküldve

Hali!!!

Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt.

Jó vajon az enyémbe vagy sem?

<_<

Elküldve
Hali!!!

Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt.

<_<

Hát faguriga legyek ha ezt megmondom, de ha pár corsa fant kérdezel biztos megmondja pl: J0hnny kartács! :lol: :lol:

Elküldve
Hali!!!

:lol:

Ha c16xe corsába volt akkor szerintem nem, ezek az első b corsa gsi-k, utána jöttek a trágya ecotec-sek amik x16xel <_<

Elküldve

Alapból több okból sem. Pl corsában más a szívósor, a lendkerék, meg pár apróság az X16XE-n. Így már más karakterisztika

van, tehát nem optimális a cucc. Másik ok, hogy valszeg más a csatlakozója is a két komputernek (bár látszatra egyforma, de

nem megy bele, más a színe is kicsit, és a bekötése is némileg).

Elküldve
Ha c16xe corsába volt akkor szerintem nem, ezek az első b corsa gsi-k, utána jöttek a trágya ecotec-sek amik x16xel <_<

Csak XE, nem XEL. XE-k erősebbek voltak, csak a corsa GSi-be meg tigrába rakták őket.

Elküldve
Hali!!!

<_<

coupe-nak az 1.8 is X18XEL volt 10Le-vel volt kevesebb mint a X18XE

Elküldve
coupe-nak az 1.8 is X18XEL volt 10Le-vel volt kevesebb mint a X18XE

az X18XE1 volt. tény hogy 115 LE volt az is...

szerintem x18XEL nincs... vagyis én még nem láttam......

Elküldve

akkor az 1 L-nek nézett ki <_<

Elküldve

Sztem a kombira gondol, az C18XEL volt.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.