Xray Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 DJ Fakéz plusz kezeket is akar növeszteni a 4 here mellé <_< Hülye poén , de hát mást nem is várok tőled! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 DJ Fakéz plusz kezeket is akar növeszteni a 4 here mellé <_< Az a baj, hogy lassú vagy...én már korábban említettem neki...hogy látom megbukott a vizsgán... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Az a baj, hogy lassú vagy...én már korábban említettem neki...hogy látom megbukott a vizsgán... :lol: :lol: Ma vizsgáztam MSSZ meg KKÁT -ból igaz 1-1 hibám volt de az nem a darukötél volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Az a baj, hogy lassú vagy...én már korábban említettem neki...hogy látom megbukott a vizsgán... :lol: :lol: Nem a sebességgel van a baj, hanem, hogy lusta vagyok visszaolvasni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Nem a sebességgel van a baj, hanem, hogy lusta vagyok visszaolvasni :lol: nem csak lusta de még "hülye" is vagy, mert MSN en mondta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 nem csak lusta de még "hülye" is vagy, mert MSN en mondta! <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< :lol: :lol: Ezen sírni kéne...nem röhögni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ezen sírni kéne...nem röhögni... <_< :lol: Miért sírnék? Hülye vagyok, úgyhogy röhögök :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Miért sírnék? Hülye vagyok, úgyhogy röhögök :lol: :lol: Te legalább belátod,sokan erre sem képesek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Te legalább belátod,sokan erre sem képesek. <_< Nem kell ezt is magadra venni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Nem kell ezt is magadra venni... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hali!!! Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt. Jó vajon az enyémbe vagy sem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hali!!! Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt. Jó vajon az enyémbe vagy sem? <_< Hát faguriga legyek ha ezt megmondom, de ha pár corsa fant kérdezel biztos megmondja pl: J0hnny kartács! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hali!!! Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt. Jó vajon az enyémbe vagy sem? :lol: Ha c16xe corsába volt akkor szerintem nem, ezek az első b corsa gsi-k, utána jöttek a trágya ecotec-sek amik x16xel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt. Jó vajon az enyémbe vagy sem? Alapból több okból sem. Pl corsában más a szívósor, a lendkerék, meg pár apróság az X16XE-n. Így már más karakterisztika van, tehát nem optimális a cucc. Másik ok, hogy valszeg más a csatlakozója is a két komputernek (bár látszatra egyforma, de nem megy bele, más a színe is kicsit, és a bekötése is némileg). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ha c16xe corsába volt akkor szerintem nem, ezek az első b corsa gsi-k, utána jöttek a trágya ecotec-sek amik x16xel <_< Csak XE, nem XEL. XE-k erősebbek voltak, csak a corsa GSi-be meg tigrába rakták őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hali!!! Olyanban kérném a segítségeteket,hogy nekem X16XEL a motorom,és tudok 1 chippelt X16XE computert ami GSI Corsában volt. Jó vajon az enyémbe vagy sem? <_< coupe-nak az 1.8 is X18XEL volt 10Le-vel volt kevesebb mint a X18XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 coupe-nak az 1.8 is X18XEL volt 10Le-vel volt kevesebb mint a X18XE az X18XE1 volt. tény hogy 115 LE volt az is... szerintem x18XEL nincs... vagyis én még nem láttam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 az X18XE1 volt. tény hogy 115 LE volt az is... szerintem x18XEL nincs... vagyis én még nem láttam...... akkor az 1 L-nek nézett ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 az X18XE1 volt. tény hogy 115 LE volt az is... szerintem x18XEL nincs... vagyis én még nem láttam...... Sztem a kombira gondol, az C18XEL volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sztem a kombira gondol, az C18XEL volt. C vagy X nekem mind1 :lol: köszi srácok a földbedöngölést <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 C vagy X nekem mind1 :lol: köszi srácok a földbedöngölést <_< :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 <_< :lol: Anti! Lesz BW, nem tood? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Anti! Lesz BW, nem tood? Hát rajta vagyunk... de részletekbe még nem mennék bele... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hát rajta vagyunk... de részletekbe még nem mennék bele... :lol: Legyen normális buli végre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts