Zsoltee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Végigolvastad amúgy ezt a cikket ? ;) végig, mér valami elkerülte a figyelmem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 végig, mér valami elkerülte a figyelmem? ;) Olvsd el mit írt Zoli : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=500680 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Olvsd el mit írt Zoli : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=500680 A hiba a következő: Sajnáljuk, a link, mely erre az oldalra vezetett hibás lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 István elfelejtette,hogy csak klubtagok olvashatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 István elfelejtette,hogy csak klubtagok olvashatják. Hát már István sem a régi... :P ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hát már István sem a régi... :P ;) ;) ;) Nem, te nem vagy a régi! -_- Mellesleg Igya részegre magát Redi! Egyre öregebb a ninja is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 jaj de öreg bácsi lett a redi (is) ;) ;) hajrááááááááááááááá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Na költöztetés meg volt... Istvánt elindítottuk a fűnyírás útján... ;) ;) - -nak meg Bóóódog Szülinapot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Na költöztetés meg volt... Istvánt elindítottuk a fűnyírás útján... ;) ;) - -nak meg Bóóódog Szülinapot... ;) és be tudtal e menni az utcába ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 és be tudtal e menni az utcába ? Simán...én akkor is mondtam az Istvánnak, hogy szerintem absz. nem gáz... még csak le sem ért sehol... ellenben az előttünk menő autó elcsapott egy macskát amit mi is megkaptunk...de nem láttam nyomot sehol...de koppanás volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Simán...én akkor is mondtam az Istvánnak, hogy szerintem absz. nem gáz... még csak le sem ért sehol... ellenben az előttünk menő autó elcsapott egy macskát amit mi is megkaptunk...de nem láttam nyomot sehol...de koppanás volt... ;) akkor vissza sem kellett volna emelni a caravant ?? és csak istvan parázta tul a dolgot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 akkor vissza sem kellett volna emelni a caravant ?? és csak istvan parázta tul a dolgot ? Hát ha minden nap 5X kéne ki be járnom vele akkor meggondolnám...de nekem akkor sem lenne egyértelmű... mert a focussal előttem pont ugyan olyan gyorson tudtak haladni mint én...és nekem sem ért le... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hát ha minden nap 5X kéne ki be járnom vele akkor meggondolnám...de nekem akkor sem lenne egyértelmű... mert a focussal előttem pont ugyan olyan gyorson tudtak haladni mint én...és nekem sem ért le... ;) A kék-feketével is így toltad volna? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hát ha minden nap 5X kéne ki be járnom vele akkor meggondolnám...de nekem akkor sem lenne egyértelmű... mert a focussal előttem pont ugyan olyan gyorson tudtak haladni mint én...és nekem sem ért le... ;) Azért feltétlenül kényelmesebb így ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Haladós Komoly nagyon. ;) A youtube-on kérdezték páran milyen motor van benne,de eddig még senki nem mondott biztosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Komoly nagyon. ;) A youtube-on kérdezték páran milyen motor van benne,de eddig még senki nem mondott biztosat. Ez 99%, hogy C20XE alapokra épített 300 LE körüli szívó versenymotor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Komoly nagyon. ;) A youtube-on kérdezték páran milyen motor van benne,de eddig még senki nem mondott biztosat. http://www.performance-team.eu/index.php?o...tw&Itemid=6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 És tényleg C20XE-ből épített 300LE körüli szívó versenymotor van benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Azok a felnik hasonlítanak az enyémekre ;) És tényleg C20XE-ből épített 300LE körüli szívó versenymotor van benne. ;) "Bízom az 1%-omban" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 És tényleg C20XE-ből épített 300LE körüli szívó versenymotor van benne. ;) csak azt nem tudom miért jo hogy a HF meg van forditva ezt már a volkl motoroknal sem értettem .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 csak azt nem tudom miért jo hogy a HF meg van forditva ezt már a volkl motoroknal sem értettem .... A Risse is így csinálja a komolyabb motorjainál. Én se tudom miért jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Simán...én akkor is mondtam az Istvánnak, hogy szerintem absz. nem gáz... még csak le sem ért sehol... ellenben az előttünk menő autó elcsapott egy macskát amit mi is megkaptunk...de nem láttam nyomot sehol...de koppanás volt... ;) Mindenkinek köszönöm a tegnapi segítséget...... ;) ;) :P Ez már javított változata az útnak,fel lett töltve homokkal...Ha esik az eső akkor mégrosszabb...Sokkal használhatóbb így az autó -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A Risse is így csinálja a komolyabb motorjainál. Én se tudom miért jó. ;) Azért,hogy hátramenetben is ugyanojan gyors legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Azért,hogy hátramenetben is ugyanoLYan gyors legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts