Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ma visszaemeltük a Gsi-t az újabb ültető rugóval ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ;) de ez megintcsak jácchatatlan..... én awd-t vgennék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 de ez megintcsak jácchatatlan..... én awd-t vgennék ;) 10-15 centit azért tud egyenesen menni ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Wáháááááám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Wáháááááám ;) ezek már túl instabilak szerintem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ezek már túl instabilak szerintem... ;) Valahogy bírnia kell az ekkora ugratásokat ;) :P -_- :D Jó sok mindet túlélhet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 de ez megintcsak jácchatatlan..... én awd-t vgennék ;) nézz meg rola pár videot sokkal kezelhetöbb, direct ugy fejlesztették hogy kezelhetö legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 nézz meg rola pár videot sokkal kezelhetöbb, direct ugy fejlesztették hogy kezelhetö legyen Meglepően jól kezelhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ma visszaemeltük a Gsi-t az újabb ültető rugóval ;) Mondtam én,hogy kár hozzá nyúlni. ;) ;) Lejjebb fog még ez is ülni egy pár hét alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Mondtam én,hogy kár hozzá nyúlni. ;) ;) Lejjebb fog még ez is ülni egy pár hét alatt. Lantinak ennyire bejött a bággifeeling??? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ma visszaemeltük a Gsi-t az újabb ültető rugóval ;) ez az amit tőlem vittél? magasabb mint az előző? diny-t megverted érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Wáháááááám ;) Na igaz ,hogy nem olyan izomgépek, de valahogy nekem ez a kis jön be a legjobban! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Piszkos Harry vs. RC ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Na igaz ,hogy nem olyan izomgépek, de valahogy nekem ez a kis jön be a legjobban! ;) ;) Vajon miért? ;) De nekem is ő tecc a lejobban olyan feeling-es :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 ez az amit tőlem vittél? magasabb mint az előző? diny-t megverted érte? igen magasabb egynelőre, de Diny szerint le fog még ülni.. csak azt a pár évet(tizedet) kell kivárnom ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 igen magasabb egynelőre, de Diny szerint le fog még ülni.. csak azt a pár évet(tizedet) kell kivárnom ;) ;) majd mondogatom neki mint a mazsinak, hogy ÜL.... Fekszik.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Lehet, hogy lassan érdemes lenne nyitni egy RC-s topikot ;) Csak pislogtam,hogy akkor ez itt most milyen fórum?Minimax?Dekotv? ;) :P -_- Tegnap meghackeltük GSiCsabi corsáját,elég durván kész voltak a lengőkarszilentjei,kézzel kitéptem a belsejét,még szerszám sem kellett hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 egy játékautó árából inkább vennék egy zsigulit ;) Anti ! ma este nyomtatás ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 igen magasabb egynelőre, de Diny szerint le fog még ülni.. csak azt a pár évet(tizedet) kell kivárnom ;) ;) Egy pár év és hidd el jó lesz. Ma megint baszogattak a rendőrörök a felni miatt,csak most adtak mellé egy tizes csekket is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Egy pár év és hidd el jó lesz. Ma megint baszogattak a rendőrörök a felni miatt,csak most adtak mellé egy tizes csekket is. ;) melyikkel? az astrával voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 melyikkel? az astrával voltál? Jaja,mindig atrával találnak meg.Csak most Regi volt vele nem én és osztották a csekket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Jaja,mindig atrával találnak meg.Csak most Regi volt vele nem én és osztották a csekket. ja, hogy te elzavarod őket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 ja, hogy te elzavarod őket ;) persze,ez természetes kemény vagyok vazze ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 egy játékautó árából inkább vennék egy zsigulit ;) Anti ! ma este nyomtatás ? ;) Jöhet...küdddd... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts