Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Holnap is este vagy ? Igen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 és mér mer , mer az félszintetikus és majd jol oda kozmál ... turbos kocsiba full syntet tessék rakni ... szal egyiksem ... ha javasolhatnám .. legyen inkabb liqui moly 10w60 Kecsó ilyenekre nem fog áldozni...már mondtam neki én is...de ha ez a kettő közül kell akkor én a Valvot mondanám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Igen... ;) Akkó holnap tutuuuuuuuttti benézek/zünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Akkó holnap tutuuuuuuuttti benézek/zünk ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 A másik vid végén van egy fénykép a motortérről...biztos,hogy c20xe ez? ;) Nem köze nincs hozzá ;) ez egy ascona 400-as motor 2.4l 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 A másik vid végén van egy fénykép a motortérről...biztos,hogy c20xe ez? ;) Szerintem 2.4 16V ;) szerk.: legközelebb meg visszaolvasok :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 nekem az a házi hogy ezt ki és mér tette fel, mindenesetre roppant mókás ;) http://www.hasznaltauto.hu/2903526 ahogy szolt a Diny, hogy fent van már hívtam is a kolegám, hogy amint hazaér le is szedheti mert ez nálam nem poénos. Úgy tűnik unatkoztak ma a többiek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hát pályát szeretnék...amivel lehet driftelni... Ugyanakkor a homokfutóval bárhol lehet játszani... ;) azt én is kipróbálnám ám, bár ha vennék drift gumit már valamilyen szinten az enyimmel is lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én meg ilyet sose csinálnék, hogy összetöröm valakinek a játékát... ;) ;) :P ezt én is tudom tanusítani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ezt én is tudom tanusítani ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 azt én is kipróbálnám ám, bár ha vennék drift gumit már valamilyen szinten az enyimmel is lehetne. Szólja ha tudsz olyan eladót, ami alkalmas ilyesmire... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Rc Veki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Ilyen kell nekem...már szaladnék is a hőálló ezüstééé...azt fújnám... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Kecsó ilyenekre nem fog áldozni...már mondtam neki én is...de ha ez a kettő közül kell akkor én a Valvot mondanám... azt mondtad a kasztrolt hamisítják ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 azt mondtad a kasztrolt hamisítják ;) ;) Mondtam azt is...meg azt is, hogy egyiket sem erőltetném... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Rc Veki... ;) Khmmmmm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Ilyen kell nekem...már szaladnék is a hőálló ezüstééé...azt fújnám... ;) ;) ;) http://www.ultimatetamiya.com/cars/ff01/hk...a-jtcc-ff01.jpg Hát a kaszni alapján ne válassz autót, inkább vegyél jót és veszel hozzá egy vektra kasznit. Ha meg elektromosat veszel majd elmesélem mivel fogsz állandóan szopni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Khmmmmm ;) Tom...ott találtam én is meg először... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 és mér mer , mer az félszintetikus és majd jol oda kozmál ... turbos kocsiba full syntet tessék rakni ... szal egyiksem ... ha javasolhatnám .. legyen inkabb liqui moly 10w60 ez full szintetikus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Khmmmmm ;) kicsit drága, enyimhez egy kaszni 7 től indúl + festék és egyszer meg kell venni a festékszórót is 10ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hát a kaszni alapján ne válassz autót, inkább vegyél jót és veszel hozzá egy vektra kasznit. Ha meg elektromosat veszel majd elmesélem mivel fogsz állandóan szopni. Amúgy mi az ideális az 1:10 vagy 1:5 vagy 1:8??? mutass már valami oldalt ahol érdemes nézegetni ilyesmit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 kicsit drága, enyimhez egy kaszni 7 től indúl + festék és egyszer meg kell venni a festékszórót is 10ért De lehet kapni A Vectra kasznit??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ...bár akkor összkerekest kell néznem... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hát a kaszni alapján ne válassz autót, inkább vegyél jót és veszel hozzá egy vektra kasznit. Ha meg elektromosat veszel majd elmesélem mivel fogsz állandóan szopni. én ezt nézegettem ;) http://cgi.ebay.de/HPI-Nitro-RS4-3-Verbren...A1%7C240%3A1318 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts