Albert Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Na akkor ez legyen házi, hogy miért néztük.... ;) nekem az a házi hogy ezt ki és mér tette fel, mindenesetre roppant mókás ;) http://www.hasznaltauto.hu/2903526 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Na akkor ez legyen házi, hogy miért néztük.... ;) Ez a sok fiatal spermahajder úccse talájja ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 nekem az a házi hogy ezt ki és mér tette fel, mindenesetre roppant mókás ;) http://www.hasznaltauto.hu/2903526 A hirdetés szövegéből ítélve bármelyik kadettos lehetett... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 A hirdetés szövegéből ítélve bármelyik kadettos lehetett... ;) ;) ;) De ha a szélvédőt nézem akkor egyértelmű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 De ha a szélvédőt nézem akkor egyértelmű ;) Köszönjük Sanyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Köszönjük Sanyi ;) De lehet tévedttem! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Mennyi vót? Hol vetted? Én is agyalok egy ilyenen... Soltvadkerten ráadásul ott a jó nagy betonplacc... ;) Én meg azért töprengek rajta, hogy ne másét törjem össssssze ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én meg azért töprengek rajta, hogy ne másét törjem össssssze ;) ;) ;) :P Áááá nekem ez eszembe sem jutott... -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Áááá nekem ez eszembe sem jutott... :D :D :P Jóóóóóó, de én béna vagyok -_- Jószándékú béna, de béna ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Jóóóóóó, de én béna vagyok -_- Jószándékú béna, de béna ;) ;) ;) :P Én meg ilyet sose csinálnék, hogy összetöröm valakinek a játékát... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Jóóóóóó, de én béna vagyok -_- Jószándékú béna, de béna ;) ;) ;) :P Gond van az önértékeléseddel Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Gond van az önértékeléseddel Vegyél egy modellt, jácccok vele és meglátjuk mit mondasz utánna ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Vegyél egy modellt, jácccok vele és meglátjuk mit mondasz utánna ;) :P -_- Micsinálsz hétvégén ;) Itthon leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 nem egy alap ascona b Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 nem egy alap ascona b c20xe Hát nem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Vasárnap nincs kedve valakinek kinézni velem Lacházára? dél körül mennék, és 4-5 körül jönnék haza...nem indulnék, de kíváncsi vagyok erre a ragacsos pályára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Vasárnap nincs kedve valakinek kinézni velem Lacházára? dél körül mennék, és 4-5 körül jönnék haza...nem indulnék, de kíváncsi vagyok erre a ragacsos pályára... nekem lenne csak időm nem lessz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Piiiista... Éjszakás vagyok...ha jársz felém.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 A hirdetés szövegéből ítélve bármelyik kadettos lehetett... ;) ;) ;) Nem én voltam.Kibaszás mert a Pehi száma is van megadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Megnézném szívesen , csak butort pakoluk viszik el a szekrényeket, illetve össze kell raknom 2 3 ajtós gardrobot + Egy Tv álványt lehet nemvégzek vele éjfélresem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 nem egy alap ascona b c20xe A másik vid végén van egy fénykép a motortérről...biztos,hogy c20xe ez? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Piiiista... Éjszakás vagyok...ha jársz felém.. ;) Mennék én, de ma pókernájt van és vagyok a hazafuvarozó is ;) Holnap is este vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Micsinálsz hétvégén ;) Itthon leszek ;) Összetöröm az általad vett modellautót, de mivel ez gyorsan meglesz, így mehetünk Morrisonsba is szombat este ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én Valvora szavaznék a kettő közül, és meeeer... ;) és mér mer , mer az félszintetikus és majd jol oda kozmál ... turbos kocsiba full syntet tessék rakni ... szal egyiksem ... ha javasolhatnám .. legyen inkabb liqui moly 10w60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Megnézném szívesen , csak butort pakoluk viszik el a szekrényeket, illetve össze kell raknom 2 3 ajtós gardrobot + Egy Tv álványt lehet nemvégzek vele éjfélresem ;) Jó munkát, legalább nem a számítógép előtt ülsz és Kriszta tud tv-ni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts