Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 én megyek Zsóte ;) komolyan vagy szivatsz Zé? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 komolyan vagy szivatsz Zé? ;) komolyan...hát mikor ugrattalak én? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 komolyan...hát mikor ugrattalak én? ;) ;) folyamatosan hazucc mintha könyvből olvasnád... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 folyamatosan hazucc mintha könyvből olvasnád... ;) nem kell ehhez könyv ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nem kell ehhez könyv ;) hája már a véredben van... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Megy valaki közületek a II. Batatonfüredi tuningtalálkozóra? Én megyek csak azért kérdezem... ;) Erre van pénz miii??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Erre van pénz miii??? ;) Nekezdmegin... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Megy valaki közületek a II. Batatonfüredi tuningtalálkozóra? Én megyek csak azért kérdezem... ;) Méé, vót első is ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nekezdmegin... ;) ;) Csak ha majd jön megint a sírás legyen mit belinkelnem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 insignia Opc 325Le http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/maga...signiaopc/f.jpg http://img.index.hu/cikkepek/totalcar/maga...igniaopc/sr.jpg forrás:totalcar.hu ez így még jobban néz ki nagyonteccik.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Lanti is végre vett ma új autót ;) ilyesmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Csak ha majd jön megint a sírás legyen mit belinkelnem... ;) hivtalak párszor de basztad felvenni vettél ládát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Lanti is végre vett ma új autót ;) ilyesmit Zsír, egy újabb egyed, amit szét lehet csapni ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 hivtalak párszor de basztad felvenni vettél ládát ? Jah...tényleg... ;) ;) Kicsit elszundítottam....bazira fájt a fejem ma... ;) Néztünk ládát, de nem vettem... Holnap melózol? Ha nem akkor elugrok felétek visszaadom a tiedet... Amit néztünk az egy kis 25-ös EZ... Hát egyenlőre jobban szólt zárt ládában mint bármi ami eddig bent volt...(jah...volt ma a krypton is próbálva...de meglepően semmit nem produkált nálam...túl nudli hozzá az erősítőm...) 32.000 HUF ládával még a héten...van rá 20% akcijóóóóóóóó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Jah...tényleg... ;) ;) Kicsit elszundítottam....bazira fájt a fejem ma... ;) Néztünk ládát, de nem vettem... Holnap melózol? Ha nem akkor elugrok felétek visszaadom a tiedet... Amit néztünk az egy kis 25-ös EZ... Hát egyenlőre jobban szólt zárt ládában mint bármi ami eddig bent volt...(jah...volt ma a krypton is próbálva...de meglepően semmit nem produkált nálam...túl nudli hozzá az erősítőm...) 32.000 HUF ládával még a héten...van rá 20% akcijóóóóóóóó... ilyen gyári ládiko lessz mert ez jol néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 ilyen gyári ládiko lessz mert ez jol néz ki http://www.alphacaraudio.co.uk/images/prod...SLICK-SLR10.jpg Pont ilyen volt,és határozottan szépen szólt...... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Pont ilyen volt,és határozottan szépen szólt...... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Pont ilyen volt,és határozottan szépen szólt...... ;) ;) no az jo .. és igy már nem is drága sőt olcso ... sedanban jobban szol a zárt ládiko érdekes ... enyémet még nem is hallotad miota kész a ládája és az audison rol szol az eleje ... döbbenet milyen változás lett föleg a mély terén Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 no az jo .. és igy már nem is drága sőt olcso ... sedanban jobban szol a zárt ládiko érdekes ... enyémet még nem is hallotad miota kész a ládája és az audison rol szol az eleje ... döbbenet milyen változás lett föleg a mély terén Tényleg érdekes volt,mert olyat szólt mintha refi lett volna...... Várható volt hogy lényegesen jobb lesz,messze nem egy kategória a régi,meg a mostani :P 1.5hét múlva remélem az enyém is kész lesz teljesen ;) -_- Kivettem egy hét szabit,hogy rendesen be tudjunk költözni,meg a hifit be tudjam fejezni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Ma én írok először?? Há mivanittenhe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Rád vártunk... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Rád vártunk... ;) ;) ;) hát ez nagy megtiszteltetés de nem hiszem el -_- :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Ma én írok először?? Há mivanittenhe? Erősen csökkenő színvonal ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Erősen csökkenő színvonal ;) ;) ;) Az a pici piros csík! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 újra kék a nevem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts