opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 ha nincs még a telken a gáz, víz villany, hanem csak az utcában, akkor az mi lóvé betolni??? Te most tudsz konkrét számokat is... Ez településenként változik. Általában a főváros környékén aranyárban mérik, főleg ahol pár éve csatornáztak, meg közműfejlesztettek. Vidéken nagyságrendekkel olcsóbb lehet, bár ez már messze értendő Bp-től, és nem megyeszékhelyen ;) Amit tudok mondani konkrét példát, Pátyon: Víz+csat közműhozzájárulás 900e, ezek bekötése 233e + még némi zsírpénz ;) Ebben már benne van az akna is, átadás-engedély, minden. Gázt most pontosan nem tudom, tavaly ott valami félmisi körül volt beállással, akkor érdeklődtem utoljára, azóta nem érint a dolog ;) ELMŰ-nél bizonyos alapbetáp ingyen van, közműhozzájárulás nincs. Az alap felett amperenként kell párezer ft-ot fizetni, és plusz a bekötést, de az is elég tág határok között mozog, attól függően, milyen messzire kell, föld- ill. légvezetékkel. Úgy számoltam, nekem a 3 fázis kellő betáp földkábellel olyan 200-250e körül lesz, plusz én építem az óraszekrényhez a falat (háztól külön kell már). Plusz lesz egy fázison oda-vissza mérő óra is, és a víznél külön mérő a kerticsapra (erre nem kell csatorna díjat fizetni). Ez így nekem kb 1,5m ft lesz az összközmű beállás a telekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nagyon faca lett a koptató ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Gabi! ha nincs még a telken a gáz, víz villany, hanem csak az utcában, akkor az mi lóvé betolni??? Te most tudsz konkrét számokat is... nocsak....hozzád is kell menni lassan medencét ásni? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nocsak....hozzád is kell menni lassan medencét ásni? ;) ;) Az nekem nem kell, viszont lesz nagy duplagarázs -_- ;) Majd ecce sokára egy jakuzzi lesz, ha már ott van az ingyen szolár melegvíz a tetőről :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nocsak....hozzád is kell menni lassan medencét ásni? ;) ;) Hát az majd még elválik...lehet alapot kell jönni ásni... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Ja hogy Antitól kérdezted ;) Neki sírt kell ásni inkább, ha még sokat idegesíti a Dettit dartson ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 (edited) http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1239782978.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18..._1239782772.jpg Nagyon zsírságos ;) Hol voltatok péntek éjjel, amikor az ivecónál kellett volna lenni? ;) ;) Módosítva Április15, 2009 : coupe képpel nem idézünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 nocsak....hozzád is kell menni lassan medencét ásni? ;) ;) Én már letettem a medencéről ;) Elég húzos pénz,és közel nem ér annyit :P Anti el akarsz menni a Surányihoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 [quote name='coupe' date='2009-04-15 - 13:36' post='497188' Anti el akarsz menni a Surányihoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Anti el akarsz menni a Surányihoz?? Elmehetünk, ha ráérsz...úgy is tanulnom kéne... ;) ;) Szólj mikor és mehetünk...Azért elötte nézegesd át miket árul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Szólj mikor és mehetünk...Azért elötte nézegesd át miket árul ;) 15 perc múlva a qton... Mit nézzek...adjanak valami jót... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nagyon zsírságos ;) Hol voltatok péntek éjjel, amikor az ivecónál kellett volna lenni? ;) ;) Össznépi eljegyzős partyn voltunk a Pehi family jóvoltából... :P -_- Racceval próbáltuk megsemmisíteni az összes sörkészletüket... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 15 perc múlva a qton... Mit nézzek...adjanak valami jót... ;) ;) OKs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 OKs ;) Hozz aprót...meghívhatsz egy kv-ra...vagy vigyek én??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Racceval próbáltuk megsemmisíteni az összes sörkészletüket... ;) ;) Nem lehetett nehéz, nálatok ez tök alap. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Hozz aprót...meghívhatsz egy kv-ra...vagy vigyek én??? ;) ;) Nincs apróm ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nincs apróm ;) ;) ;) Akkor hozz papírpénzt...elintézem, hogy felváltsák... :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Akkor hozz papírpénzt...elintézem, hogy felváltsák... ;) ;) Ne írogassssssssss hanem gyere,mert már lent vagyok -_- ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Ne írogassssssssss hanem gyere,mert már lent vagyok :P ;) ;) Itt várlak lent a qton...hol vagy már??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Itt várlak lent a qton...hol vagy már??? ;) ;) ;) :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Össznépi eljegyzős partyn voltunk a Pehi family jóvoltából... ;) ;) Racceval próbáltuk megsemmisíteni az összes sörkészletüket... :P -_- Csak kevesek voltatok hozzá?? :D Meg kell tanítsalak benneteket inni ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Ne írogassssssssss hanem gyere,mert már lent vagyok :D -_- :D Itt várlak lent a qton...hol vagy már??? ;) Elképzelem, hogy a két "kocka" áll kezében egy-egy PDA-val egymástól 2 méterre, pedig csak fel kéne nézni a képernyőről ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Megy valaki közületek a II. Batatonfüredi tuningtalálkozóra? Én megyek csak azért kérdezem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Megy valaki közületek a II. Batatonfüredi tuningtalálkozóra? Én megyek csak azért kérdezem... ;) én megyek Zsóte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 insignia Opc 325Le forrás:totalcar.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts