Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
csak ugye két féle szíjas van

Ígyvan , mert amibe klíma van azz hosszanti bordás és más a tárcsa, asszem 94 től van klímás de ez nemtuti! ;)

Elküldve
Ígyvan , mert amibe klíma van azz hosszanti bordás és más a tárcsa, asszem 94 től van klímás de ez nemtuti! ;)

Ööö nekem hosszanti bordás! És se nem klímás se nem 94 utáni! ;)

Elküldve

Pásztóy gumiszervizet nem igazán ajánlom senkinek... kókler banda, ígérnek fűt-fát, másnap rákérdezel, aztán még arra sem

emlékeznek hogy ígértek olyat ;)

Elküldve
Mesélsz nekem 205/45 r16 árakat ? ;)

az a baj a 205/45r16-tal hogy ha csak a toyo t1r-nél maradunk hogy 7-8000ft-tal többe kerül mint a 195.(/gumi)Ér az az 1cm ennyit?

Amúgy szinte minden márkánál igaz ez.Most a gumik.com nagyon belehorított árakat tekintve.A Lanti gumija is már csak 18900ft/db

én meg 20ért adtam neki.Tegnap még 19200ft volt és amikor én rendeltem kb 2hete akkor 23ezer párszáz.Szóval így nehéz versenyezni velük.Nézek neked szívesen 205ös árakat de MOST nem fogok tudni alájuk menni. ;)

Elküldve
az a baj a 205/45r16-tal hogy ha csak a toyo t1r-nél maradunk hogy 7-8000ft-tal többe kerül mint a 195.(/gumi)Ér az az 1cm ennyit?

Amúgy szinte minden márkánál igaz ez...

pont ezt mondtam tegnap Pistának ;)

volt itt a cimbid, vigyorgott ;)

Elküldve

Nekem a 92-es évvégi C18NZ Astra Caravan hosszbordás volt, a 92 évvégi Vectra 2000 16V ékszíjas, egyik se volt klímás.

A 93-as C20XE Irmscher Astra Caravan szintén hosszbordás volt.

Elküldve
Nagyon beteg... bár majd jön Johnny, és megmondja, hogy úgy sem tud ez sem vezetni... ;) ;)

Bár ami szinte biztos, hogy én pl bokáig hugyosan szálltam volna ki mellőle... -_- :D

Én csak a Colin Mcrae-ba tudtam így menni ;) :P

Elküldve
semmi xtra. jött, nézelődött, aztán mentünk egy karikát. tetszett neki ;)

Értem.Majd rákérdezek hogy akkor most belevág az átalakításba vagy sem. ;)

Elküldve

Loree vook és X-tréj már be vaunk sz@rva ;) ;) ;)

Lassan beindul az íccaka :P -_- :D

Amióta Pakson vook 2 cm-t nőtt a farkam és már 12cm :D

Elküldve

:P :P ;)

Elküldve

Látom jó a buli! :P

Tegnapi is jól sikerült? :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.