Albert Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Én már mondtam neki, hogy cseréljen avatart... :lol: :lol: :) És nem cserélt? :lol: Érdekes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Valami ilyesmi volt nála...csak én nem vágom ezeket a fegyverdolgokat...gyakorlatias vagyok...lőjön mint állat, és akkor biztos jóó... :lol: :) bemegy egy vásárló: Kéne egy ,,,, izéééé aaa segítsd már mondani! Viktor pultmögül kitolja a M16 ot.... MIKŐ BU..I??? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok! HA valaki beszél a Dinivel légyszi mondja meg neki hogy irtam neki és hogy keressen meg. Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok! HA valaki beszél a Dinivel légyszi mondja meg neki hogy irtam neki és hogy keressen meg. Köszi!! csak meglátja ha bejelentkezik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 csak meglátja ha bejelentkezik Neeeeeeeeee kötekedj márrrr ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Neeeeeeeeee kötekedj márrrr ;) :lol: :lol: én olyat sose csinálok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kársztájlingon ez a stííft xtrem... :lol: :lol: igazi épített autó, szinte show car ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kársztájlingon ez a stííft xtrem... :lol: :lol: igazi épített autó, szinte show car ;) Aham valóban extrém :( :lol: Extrém szarul néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 De fulba nyomja a gyerek 1 ködlámpával szal vigyázzá vele japán szélvédő felirat 100LE+ ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 De fulba nyomja a gyerek 1 ködlámpával szal vigyázzá vele japán szélvédő felirat 100LE+ ;) :lol: :lol: és azt írja h clear az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kársztájlingon ez a stííft xtrem... :lol: :lol: igazi épített autó, szinte show car ;) Gondolom a bútorboltos tábla miatt, de az is lehet, hogy a Minimax teszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 és azt írja h clear az autó :lol: ja, szépen lassan elhagy mindent róla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kársztájlingon ez a stííft xtrem... :lol: :lol: igazi épített autó, szinte show car ;) extrém szar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nyilván csak valami filmes trükk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 extrém szar? Miért inkább Funy ? lehet igazad van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nyilván csak valami filmes trükk. :lol: azt csak szeretnéd.... a trük a motortérben rejlik .... a trükkje pedig rengeted pénz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 kársztájlingon ez a stííft xtrem... :lol: :lol: igazi épített autó, szinte show car ;) Ez ittvannálunk Dorogon. :lol: :) Kínai bótvan ottmeg Minimax bót megbútor is. Hátulrol is c@rul néz ki. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 hinnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ez ittvannálunk Dorogon. ;) :lol: Kínai bótvan ottmeg Minimax bót megbútor is. Hátulrol is c@rul néz ki. :lol: Egy Homasita is ráférne már a környékre ezek szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Valami ilyesmi volt nála...csak én nem vágom ezeket a fegyverdolgokat...gyakorlatias vagyok...lőjön mint állat, és akkor biztos jóó... ;) :lol: azért te sem vagy semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nyilván csak valami filmes trükk. :lol: de van ennél meredekebb szerkezet is ugyan ott készült csak ez 1400Le ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ez ittvannálunk Dorogon. :lol: :lol: Kínai bótvan ottmeg Minimax bót megbútor is. Hátulrol is c@rul néz ki. :) mostmé fikázzátok Péter haverom ótóját? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 http://www.kari-byron.net/wp-content/uploads/2007/08/31.jpghttp://img.carstyling.hu/img/forum_icon_nyalcsorg.gif Képpel nem idézünk... ;) hinnye Nevetés a végén. Haláli. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 azért te sem vagy semmi ;) Dzson Rááámbóó... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 valami készül...TADAMM...valami nagyon készül...TADAMM....péntek...3óra omw kút...TADAMM...Cool a Vectra élő adás!!!!!! ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts