Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Viktor, neked megoldódott már az ebayes problémád, mert a jelszavad már nem tudom, így nem tudok belépni. ;) Még nem....jó lenne ha megnéznéd.Illetve kapok még valamit a tengelyes sráctól valami központosító a fokolókerékhez.Az neked fog kelleni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ez enyém amilyen volt... attóla tiéd nem lehet hangosabb! :lol: ;) Nem volt annak semmi baja te hipohondar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ... Egy 2.-est én is kérdeznék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Egy 2.-est én is kérdeznék ;) Még nem. :lol: Dobj egy címet priviben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Még nem. ;) Dobj egy címet priviben. :lol: Ment. Köcce! :lol: Amúgy összeraktad a LET-et? Vagy ez a tapasztalat a hanggal még a Vekiből volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szerintem csavar fogja Zoli és nem hüvely+f.sz :lol: De alábújok és megsasolom nekem úgy volt...oldalt 2-2 8as, elöl 2db 13as, alul meg ezek a bizonyos műanyagok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Drarally képek...Patyi + Kispatyi... Nézzmá, milyen nagy lett már a gyerkőc :lol: Lassan eléri a pedálokat, Laci izgulhat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nem volt annak semmi baja te hipohondar ;) Kisüt a nap és nédmán sütkéreznek a gyíkok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Kisüt a nap és nédmán sütkéreznek a gyíkok! :lol: Te meg mit figyeled a gyíkokat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Te meg mit figyeled a gyíkokat? :lol: sztem nudizik ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 sztem nudizik ;) :lol: De akkor legalább a macskákat figyelné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 De akkor legalább a macskákat figyelné ;) Na figyi má cinege huszár,,,,, még 4 heted van és vadkert! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Te meg mit figyeled a gyíkokat? ;) Én nem lennék olyan büszke ha nekem is csak kitömött gyíkom lenne ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Na figyi má cinege huszár,,,,, még 4 heted van és vadkert! :) ;) :lol: Lassan a hajadat is kezded előrefésülni? :lol: Ja, boccs, el is felejtettem: nincs is hajad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Köszönöm mindenkinek a segítséget! megoldódott a próbléma...elvolt szakadva félig a hőgombára rámenő kábel ;) most olvastam pont hogy laci4 nek is ez volt a gond! De jó ,hogy nem vettem még 100 dolgot hozzá próbából :lol: Ma már hasított a gép :lol: tenkju! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor nem tudod, hogy sapkában vagy nélküle melózott ma Viktor... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor nem tudod, hogy sapkában vagy nélküle melózott ma Viktor... :lol: :lol: Azért megnézném abban a "sapkában" meló közben ("Jó napot kívánok.. khhh hhhh... khhh...") ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor nem tudod, hogy sapkában vagy nélküle melózott ma Viktor... ;) :lol: Azt nem tudtam meg!szerencsémre! persze nem a sapka és nem is Viktor miatt hanem a pénztárcám végett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Azt nem tudtam meg!szerencsémre! persze nem a sapka és nem is Viktor miatt ... Mostmár nem dumálod ki magad, már mindegy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Azért megnézném abban a "sapkában" meló közben ("Jó napot kívánok.. khhh hhhh... khhh...") ;) Én már mondtam neki, hogy cseréljen avatart... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Én már mondtam neki, hogy cseréljen avatart... :lol: :) :( Ettől biztos kevesebbet piszkálnák ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Én már mondtam neki, hogy cseréljen avatart... :) :( B) És szted egy ilyen avatart ha betesz,,,, kimer bemenni a csergőbe vásárolni??? ;) :lol: A KÉPEN NEMLÁTSZIK DE EGY m16 VAN A KEZÉBEN CSŐREHUZVA! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 És szted egy ilyen avatart ha betesz,,,, kimer bemenni a csergőbe vásárolni??? ;) :lol: A KÉPEN NEMLÁTSZIK DE EGY m16 VAN A KEZÉBEN CSŐREHUZVA! :lol: :lol: Vásárolni még talán oké, de reklamálni legalább nem fog senki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 És szted egy ilyen avatart ha betesz,,,, kimer bemenni a csergőbe vásárolni??? ;) :lol: A KÉPEN NEMLÁTSZIK DE EGY m16 VAN A KEZÉBEN CSŐREHUZVA! :lol: :lol: Valami ilyesmi volt nála...csak én nem vágom ezeket a fegyverdolgokat...gyakorlatias vagyok...lőjön mint állat, és akkor biztos jóó... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Valami ilyesmi volt nála...csak én nem vágom ezeket a fegyverdolgokat...gyakorlatias vagyok...lőjön mint állat, és akkor biztos jóó... :lol: :lol: Hehe, a CoD bajnok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts