Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Tudja valaki hogy az én fajta elsőlökösömet alulról milyen csavar fogja?Anno kiszedtem és azóta is keresem őket.Ha tudnám bemennék egy csavarboltba és vennék.Köszi

Elküldve
Tudja valaki hogy az én fajta elsőlökösömet alulról milyen csavar fogja?Anno kiszedtem és azóta is keresem őket.Ha tudnám bemennék egy csavarboltba és vennék.Köszi

alulról műanyag csapszeg szerű cucc tartja. egy műanyag hüvely, és belemegy egy műanyag f.sz ;) 4darab van alul

Elküldve

nekem már alja nincs, csak perem ;) :lol:

Elküldve
Nekem az se szüntette meg anno :lol: De tőke puccolás még segíthet.

nekem már volt tőke pucolás, nemsokat segített ;)

Elküldve
Nekem is csattog a Veki...de leszarom... :) :(

Értem én csak leszarom egyenlet?! ;) :lol: :lol:

Engem zavart B) És jóáron voltak az INA tőkék! ennyiért nem hagyhattam ott! :lol:

Elküldve
Ennyi... :lol: :) :(

azé csak csak ha iylen szép autóm lenne és hidegen olyan hangja van mint a vasedénybót, csak csak érdekelne! ;) :lol: :lol: tegyük hozzá hogy az enyém nem épp csak kicsit,.,,, csatogott. az már kerepelt! B)

Elküldve

Nekem is csattog a LET, de szerintem engem se fog különösebben zavarni. :lol:

Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. ;)

Elküldve

Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. :lol:

Na ez nálam is így van...hidegen zenekar, melegen meg már nem tudom, mert a kiputól nem hallok úgy sem semmit... ;) :lol:

Elküldve

Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. :lol:

Most tudom jöttök itt a hülye dumával.... ;) :lol:

Elküldve
Na ez nálam is így van...hidegen zenekar, melegen meg már nem tudom, mert a kiputól nem hallok úgy sem semmit... :lol: :lol:

Ez enyém amilyen volt... attóla tiéd nem lehet hangosabb! :lol: ;)

Elküldve

Az enyém 6hónap nem beindítás után, olyan volt mintha 2csavarhúzó lett volna bennehagyva a szelepfedél alatt. Már temettem a tőkéket, mondom ezek kukák. Hazaértem és olyan szépen egyenletesen járt a motor és nem csattogott semmi hogy hihetetlen, a hétvégén 3nap állás után beindítottam és kb kettőt csattogott addig amíg elért a HFbe az olaj és már csöndben is volt. Azért még a kompressziómérést megjátszom, biztos ami tuti, aztán max HF felújítás. ;)

Elküldve
Az enyém 6hónap nem beindítás után, olyan volt mintha 2csavarhúzó lett volna bennehagyva a szelepfedél alatt. Már temettem a tőkéket, mondom ezek kukák. Hazaértem és olyan szépen egyenletesen járt a motor és nem csattogott semmi hogy hihetetlen, a hétvégén 3nap állás után beindítottam és kb kettőt csattogott addig amíg elért a HFbe az olaj és már csöndben is volt. Azért még a kompressziómérést megjátszom, biztos ami tuti, aztán max HF felújítás. ;)

Hát most mikor elindítottuk csere után az enyémbe 28 kovács ütött 1 kardot :lol: De aztán bekussolt :lol:

Elküldve
alulról műanyag csapszeg szerű cucc tartja. egy műanyag hüvely, és belemegy egy műanyag f.sz ;) 4darab van alul

Szerintem csavar fogja Zoli és nem hüvely+f.sz :( De alábújok és megsasolom.

Önmetsző lindab csavar :lol: :lol: :lol:

Ja valami olyasmi :)

Elküldve
Demó két kérdés:1. megkaptad? 2.feladtad? ;)

Megkaptam, köszi. :lol:

Még megcsinálom a shortshiftered és feladom, de lehet már csak holnap délelőtt lesz belőle valami.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.