Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Tudja valaki hogy az én fajta elsőlökösömet alulról milyen csavar fogja?Anno kiszedtem és azóta is keresem őket.Ha tudnám bemennék egy csavarboltba és vennék.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ....felrobbant a jobbelső gumim.... ....fulljó téligumi volt ;).... Gondolom, mennyire bazijó lehetett, ha felrobbant :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Tudja valaki hogy az én fajta elsőlökösömet alulról milyen csavar fogja?Anno kiszedtem és azóta is keresem őket.Ha tudnám bemennék egy csavarboltba és vennék.Köszi alulról műanyag csapszeg szerű cucc tartja. egy műanyag hüvely, és belemegy egy műanyag f.sz ;) 4darab van alul Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Tudja valaki hogy az én fajta elsőlökösömet alulról milyen csavar fogja?Anno kiszedtem és azóta is keresem őket.Ha tudnám bemennék egy csavarboltba és vennék.Köszi nekem már alja nincs, csak perem ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 alulról műanyag csapszeg szerű cucc tartja. egy műanyag hüvely, és belemegy egy műanyag f.sz ;) 4darab van alul Önmetsző lindab csavar :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem az se szüntette meg anno :lol: De tőke puccolás még segíthet. nekem már volt tőke pucolás, nemsokat segített ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a Veki...de leszarom... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a Veki...de leszarom... :lol: :lol: ...kiegészíted francia alkatrésszel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a Veki...de leszarom... :lol: :lol: Neked sem csak a tőkék már mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Drarally képek...Patyi + Kispatyi... Lajbi+ Vktr a rajtnál.. Patyi in eksön...sponsored by Csergő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ...kiegészíted francia alkatrésszel ;) Ennyi...bár talán ez csak nem fog tönkre menni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a Veki...de leszarom... :) :( Értem én csak leszarom egyenlet?! ;) :lol: :lol: Engem zavart B) És jóáron voltak az INA tőkék! ennyiért nem hagyhattam ott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Értem én csak leszarom egyenlet?! ;) :lol: :lol: Ennyi... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ennyi... :lol: :) :( azé csak csak ha iylen szép autóm lenne és hidegen olyan hangja van mint a vasedénybót, csak csak érdekelne! ;) :lol: :lol: tegyük hozzá hogy az enyém nem épp csak kicsit,.,,, csatogott. az már kerepelt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a LET, de szerintem engem se fog különösebben zavarni. :lol: Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a LET, de szerintem engem se fog különösebben zavarni. :lol: Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. :lol: Na ez nálam is így van...hidegen zenekar, melegen meg már nem tudom, mert a kiputól nem hallok úgy sem semmit... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is csattog a LET, de szerintem engem se fog különösebben zavarni. :lol: Amikor bemelegszik, akkor elkussol, hidegen meg úgyse kell hajtani, tehát mindegy. :lol: Most tudom jöttök itt a hülye dumával.... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Na ez nálam is így van...hidegen zenekar, melegen meg már nem tudom, mert a kiputól nem hallok úgy sem semmit... :lol: :lol: Ez enyém amilyen volt... attóla tiéd nem lehet hangosabb! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az enyém 6hónap nem beindítás után, olyan volt mintha 2csavarhúzó lett volna bennehagyva a szelepfedél alatt. Már temettem a tőkéket, mondom ezek kukák. Hazaértem és olyan szépen egyenletesen járt a motor és nem csattogott semmi hogy hihetetlen, a hétvégén 3nap állás után beindítottam és kb kettőt csattogott addig amíg elért a HFbe az olaj és már csöndben is volt. Azért még a kompressziómérést megjátszom, biztos ami tuti, aztán max HF felújítás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az enyém 6hónap nem beindítás után, olyan volt mintha 2csavarhúzó lett volna bennehagyva a szelepfedél alatt. Már temettem a tőkéket, mondom ezek kukák. Hazaértem és olyan szépen egyenletesen járt a motor és nem csattogott semmi hogy hihetetlen, a hétvégén 3nap állás után beindítottam és kb kettőt csattogott addig amíg elért a HFbe az olaj és már csöndben is volt. Azért még a kompressziómérést megjátszom, biztos ami tuti, aztán max HF felújítás. ;) Hát most mikor elindítottuk csere után az enyémbe 28 kovács ütött 1 kardot :lol: De aztán bekussolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 alulról műanyag csapszeg szerű cucc tartja. egy műanyag hüvely, és belemegy egy műanyag f.sz ;) 4darab van alul Szerintem csavar fogja Zoli és nem hüvely+f.sz :( De alábújok és megsasolom. Önmetsző lindab csavar :lol: :lol: :lol: Ja valami olyasmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Hát most mikor elindítottuk csere után az enyémbe 28 kovács ütött 1 kardot :lol: De aztán bekussolt :lol: 28? maradjuk csak a 16ál. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Demó két kérdés:1. megkaptad? 2.feladtad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Viktor, neked megoldódott már az ebayes problémád, mert a jelszavad már nem tudom, így nem tudok belépni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Demó két kérdés:1. megkaptad? 2.feladtad? ;) Megkaptam, köszi. :lol: Még megcsinálom a shortshiftered és feladom, de lehet már csak holnap délelőtt lesz belőle valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts