opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem megy szarul a Porke... Nemtom miért hiszi mindenki azt, hogy motorral nagyobb kanyarsebességet lehet abszolválni, mint autóval... ;) Ringen a kupás astrák is verik kanyarsebességben a suberbike-okat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ajaj :lol: NOs beraktam az ne-ből a hőgombát ,aztán kiprobáltam és tökéletesen működött! Egészen addig mig nem leálltam ,hogy kiüssem a hibakódot ,aztán már alig akart beindulni és újra ugyan az a nóta ;) pedig tökéletes volt amig le nem állítottam... Most már lövésem sincs ,lehet szervíz lesz belőle. :lol: Még mielött elviszed szervízbe, kukkants IDE! Elsősorban a lap vége felé.. illetve az utsó képre! Nekem anno, marha régen, szintén fulladozott, allig akart beindúlni.. aztán ahogy kicsit bemelegedett, jobb volt.. Dobta nekem is a hibát, de már nem tudom melyiket (fesz alacsony, vagy magas...) A lényeg, megér egy misét a kábel átnézése.. (van ott a leírásban egy 5 volt mérés.. asszem azt az így csináldba olvastam.. anno még nem tudtam..én tapizással ráéreztem a hiba helyére...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 ...Oylan már van mint volt :lol: Akkor érdemes volt :lol: Nemtom miért hiszi mindenki azt, hogy motorral nagyobb kanyarsebességet lehet abszolválni, mint autóval... :lol: Ringen a kupás astrák is verik kanyarsebességben a suberbike-okat :) Nem tudom miért hiszik... A Top Gear-ben volt az Ariel Atom tesztelése, abban is a kanyarban megy el az "autó", amikor összeeresztik egy mocival. Azért 4 kerék tapadjon jobban má' meg csak stabilabb, ha több ponton fekszik, mint 2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor érdemes volt :lol: Na Szal ma lementem nemrég és elindítottam :lol: Sima lágy hang mint üzem melegen.... És valóban Moly MOS2 és az új tőke! NO NOISE ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Na Szal ma lementem nemrég és elindítottam :lol: Sima lágy hang mint üzem melegen.... És valóban Moly MOS2 és az új tőke! NO NOISE ;) általában sima olajcserénél is megszokott szünni a hang olyan 5-7 eze km-ig, de az új tőke biztos tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 általában sima olajcserénél is megszokott szünni a hang olyan 5-7 eze km-ig, de az új tőke biztos tuti :lol: A legutóbbi olajcserénél nekem nemszünt meg sajnos, hidegen csatogott mint a fene és idegesített..... melegen szép hangja volt... De ennek hidegen is szép hangja van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Viktor! Szükségponthu kellene egy jobb hátsó kerékagy a Kadettba. Vectra 2000 tárcsás hátsó híd van alatta. Van e és mennyiért? Most már 20km/h-nál is zúg ;) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 a kanyarban megy el az "autó", amikor összeeresztik egy mocival. Azért 4 kerék tapadjon jobban má' meg csak stabilabb, ha több ponton fekszik, mint 2 ;) így van, bezzeg nekem meg nem hiszik el itt a skacok, hogy a híres Pécs-Mánfa szerpentinen simán nyomtam le a mocisokat a konival meg a falkennel :lol: :lol: Na mindegy, az a lényeg, hogy én tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Szükségponthu kellene egy jobb hátsó kerékagy a Kadettba. Vectra 2000 tárcsás hátsó híd van alatta. Van e és mennyiért? Most már 20km/h-nál is zúg :lol: Ha ABS jeladós, az jó drága lesz emlékeim szerint ;) lehet bontottat fogsz keresni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Viktor! Szükségponthu kellene egy jobb hátsó kerékagy a Kadettba. Vectra 2000 tárcsás hátsó híd van alatta. Van e és mennyiért? Most már 20km/h-nál is zúg :lol: Köszi nekem van 5csavaros ha az jó Megjöttek a gumijaim... Köszönet érte Stock-nak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Megjöttek a gumijaim... Köszönet érte Stock-nak ;) na milyen gumáját vettél?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 na milyen gumáját vettél?? :lol: 195/45 r16 toyo t1-r ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 195/45 r16 toyo t1-r ;) Az igen kéremszépen! Az egy kibeba jó guma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 En egy ilyet néztem ;) De majd nézek Yokot ebbe a méret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ha ABS jeladós, az jó drága lesz emlékeim szerint ;) lehet bontottat fogsz keresni :lol: ABS-es biza bár a jeladó a szekrénybe van belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 általában sima olajcserénél is megszokott szünni a hang olyan 5-7 eze km-ig, de az új tőke biztos tuti :lol: Nekem az se szüntette meg anno ;) De tőke puccolás még segíthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 En egy ilyet néztem ;) http://kepfeltoltes.hu/090407/guma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg De majd nézek Yokot ebbe a méret... Ennyit nehogy adjál érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ennyit nehogy adjál érte. Csak nézelődök, majd csak jövi szezonra kell , még van 7mm profilom ezen! ;) Csak kutakodok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Igen ott hirdette a srác. 95 volt fokolókerékkel. ;) :lol: Mókás, hogy én is vettem tőled dolgokat, Csabi pedig a felnijeit vette meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Viktor! Szükségponthu kellene egy jobb hátsó kerékagy a Kadettba. Vectra 2000 tárcsás hátsó híd van alatta. Van e és mennyiért? Most már 20km/h-nál is zúg :lol: Köszi Hívd fel talán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Csak nézelődök, majd csak jövi szezonra kell , még van 7mm profilom ezen! :lol: Csak kutakodok! :lol: Sorry Mester,el is felejtettem hogy neked most minden új szinte! :) :( ;) Mókás, hogy én is vettem tőled dolgokat, Csabi pedig a felnijeit vette meg :lol: Megesik. ;)Jó áron árulgatott szerintem és nagyon korrekt srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Az igen kéremszépen! Az egy kibeba jó guma! ;) Mééén 195 ? Méé nem 205 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Mert így adott lesz neki is az élmény, hogy vizes füvön még a kettőt is tekeri... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Mééén 195 ? Méé nem 205 ? Mert az szépen fog álni a 7,5 colos felón! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Mert így adott lesz neki is az élmény, hogy vizes füvön még a kettőt is tekeri... ;) :lol: :lol: hehehe :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts