Xray Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Az akkor gondolom népies nevén a hőgomba? és vajon az megegyezik a c20ne-ével? Azt nemtudom , de így néz ki: (na ez zöld) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Lényegében ez egy termisztor.. pár db ezres az uj! Loree most vett nemrég infózd le miylet vett és hol! ;) De ha megkeresed EPC-be a tipusszámát megtod nézni hogy egyezzik e! Sztem nagy rá az esély hogy UA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 sajnos epc-m nincsen, de egy próbát megér mert ne-é van itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Látom Bp-i vagy... Menj be ide, Opel Csergő és szemben menj oda a szimpatikus borostás úrhoz...Na majd ő segít adni neked ilyet némi pénzmagért cserébe... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Az lesz akkor ;) köszönöm a segítséget mindenkinek ,remélem ez már megfogja oldani a problémámat! tenkju :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Látom Bp-i vagy... Menj be ide, Opel Csergő és szemben menj oda a szimpatikus borostás úrhoz...Na majd ő segít adni neked ilyet némi pénzmagért cserébe... :( Na közben rájöttem, hogy van másik bűnözőképű is ott... ;) :lol: Szal őt keresd...ha nincs rajta sapka akkor így néz ki: Így meg sapiban... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Azt nemtudom , de így néz ki: (na ez zöld) :lol: http://www.mgfcar.de/sensor/iat_sensor.jpg Elkezdted bontani az Astrát? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor inkább legyen rajta sapka :lol: na ez csak vicc vóóóót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor inkább legyen rajta sapka :lol: na ez csak vicc vóóóót ;) Húdedrága lesz neked ez a cucc... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hát ez amolyan Renault Lagunáról való...bár amim lesz az zsír új... :lol: Majd lecsavarozom a bátyám Lagunájárol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Majd lecsavarozom a bátyám Lagunájárol. ;) eladta a kadettet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 eladta a kadettet ? A tesómnak van a túrós Kadett. ;) A bátyámnak meg a 3.0-ás Laguna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A tesómnak van a túrós Kadett. ;) A bátyámnak meg a 3.0-ás Laguna. :lol: a tesód nem a bátyád és a bátyád nem a tesód de belőled meg kettő van... sima ügy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor inkább legyen rajta sapka :lol: na ez csak vicc vóóóót ;) Késő bánat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Ajaj :lol: NOs beraktam az ne-ből a hőgombát ,aztán kiprobáltam és tökéletesen működött! Egészen addig mig nem leálltam ,hogy kiüssem a hibakódot ,aztán már alig akart beindulni és újra ugyan az a nóta ;) pedig tökéletes volt amig le nem állítottam... Most már lövésem sincs ,lehet szervíz lesz belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Na DZSÍÍEESZÁJ megkapta a new cuccokat tőkéket olajat szűrőket tömítéseket. Az indítás halál volt csattogott jujj ;) :lol: hazafelé már szép sima hangja volt... ABS lámpa világít honap megoldom , és ismét feszesebre húztuk a vezérlés holnap finomítunk... illetve reggel kiderül csatogg e a tőke! Oylan már van mint volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 aha...pikk pakk...még fel sem került, már le is alkudtam belőle egy picit, és kész passz... ;) amúgy ismerem a srácot...turbós GSI-t épít...az Azevek tőlem vannak a verdáján... :lol: öt én is ismerem lassan halad a projectel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hát ki tudja...ennyiért ajcsi volt, és hát jön a Húsvét... aztán meg ki tudja...hátha kap vízumot Svédországba... ;) :lol: a vizumot állom a többi a tied :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem megy szarul a Porke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Az akkor gondolom népies nevén a hőgomba? és vajon az megegyezik a c20ne-ével? Ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nem megy szarul a Porke... Nem kicsit érzi a gépet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 öt én is ismerem lassan halad a projectel ;) Jaja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 a vizumot állom a többi a tied ;) Fordítva??? Fej vagy írás??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Fordítva??? Fej vagy írás??? ;) :lol: elég volt nekem elözö héten a -200ft bukás nem kell más melo vagy otthon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 elég volt nekem elözö héten a -200ft bukás nem kell más melo vagy otthon ? Meló volt ma...most jöttem meg fociból...aztán reggel megint meló...jön a tulaj holnap...szal megyek is aludni...mert képben kell lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts