Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az akkor gondolom népies nevén a hőgomba?

és vajon az megegyezik a c20ne-ével?

Azt nemtudom , de így néz ki:

(na ez zöld) ;)

iat_sensor.jpg

Elküldve

Lényegében ez egy termisztor.. pár db ezres az uj! Loree most vett nemrég infózd le miylet vett és hol! ;) De ha megkeresed EPC-be a tipusszámát megtod nézni hogy egyezzik e! Sztem nagy rá az esély hogy UA!

Elküldve
Látom Bp-i vagy...

Menj be ide, Opel Csergő és szemben menj oda a szimpatikus borostás úrhoz...Na majd ő segít adni neked ilyet némi pénzmagért cserébe... :(

Na közben rájöttem, hogy van másik bűnözőképű is ott... ;) :lol:

Szal őt keresd...ha nincs rajta sapka akkor így néz ki:

jeneiviktor_JPG.jpg

Így meg sapiban...

darth-vader.jpg

:lol: :lol: :)

Elküldve
A tesómnak van a túrós Kadett. ;)

A bátyámnak meg a 3.0-ás Laguna. :lol:

a tesód nem a bátyád és a bátyád nem a tesód de belőled meg kettő van... sima ügy :lol:

Elküldve

Ajaj :lol:

NOs beraktam az ne-ből a hőgombát ,aztán kiprobáltam és tökéletesen működött!

Egészen addig mig nem leálltam ,hogy kiüssem a hibakódot ,aztán már alig akart beindulni

és újra ugyan az a nóta ;) pedig tökéletes volt amig le nem állítottam...

Most már lövésem sincs ,lehet szervíz lesz belőle. :lol:

Elküldve

Na DZSÍÍEESZÁJ megkapta a new cuccokat tőkéket olajat szűrőket tömítéseket. Az indítás halál volt csattogott jujj ;) :lol: hazafelé már szép sima hangja volt... ABS lámpa világít honap megoldom , és ismét feszesebre húztuk a vezérlés holnap finomítunk... illetve reggel kiderül csatogg e a tőke! Oylan már van mint volt :lol:

Elküldve
aha...pikk pakk...még fel sem került, már le is alkudtam belőle egy picit, és kész passz... ;)

amúgy ismerem a srácot...turbós GSI-t épít...az Azevek tőlem vannak a verdáján... :lol:

öt én is ismerem lassan halad a projectel :lol:

Elküldve
Hát ki tudja...ennyiért ajcsi volt, és hát jön a Húsvét... aztán meg ki tudja...hátha kap vízumot Svédországba... ;) :lol:

a vizumot állom a többi a tied :lol:

Elküldve
elég volt nekem elözö héten a -200ft bukás nem kell más

melo vagy otthon ?

Meló volt ma...most jöttem meg fociból...aztán reggel megint meló...jön a tulaj holnap...szal megyek is aludni...mert képben kell lenni...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.