Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Találó... ;) :lol: "Understeer is when you see the tree you are hitting, if you only hear the tree then it was oversteer". (Walter Röhrl) Understeer works like this, you drive down the road, you turn the wheel but the car goes straight on, crashes into a tree…. and you die.Oversteer works like this, you drive down the same bit of road turn the wheel, but the back of the car turns round like this and you go off the road and crash into a tree….. and you die.Now oversteer is best, because you don’t see the tree that kills you! (Top Gear) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hegyen keresztül mentetek tegnap haza? :lol: Nekik legalább elfért a képen :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nagyon beteg... bár majd jön Johnny, és megmondja, hogy úgy sem tud ez sem vezetni... ;) :lol: Bár ami szinte biztos, hogy én pl bokáig hugyosan szálltam volna ki mellőle... :lol: :) Ez az igazi ralifíling :( Ott az erdőben azért elkopott a fél bmw a "tedd tőre" kanyarokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Ez az igazi ralifíling :lol: Ott az erdőben azért elkopott a fél bmw a "tedd tőre" kanyarokban ;) Hát nem sajnálták az biztos... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hegyen keresztül mentetek tegnap haza? ;) tök véletlen de igen, hegyen is voltunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A két hegymászóverda ;) http://www.opelforum.hu/uploads/av-2975.jpghttp://www.opelforum.hu/uploads/av-2253.jpg és még photoshop se kelett hozzájuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 király az avatarod Csabi! :lol: köszönöm szépen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 jé erre az oldalra még csak én írtam ;) :lol: de jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mááá nem... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Ez az igazi ralifíling :lol: Ott az erdőben azért elkopott a fél bmw a "tedd tőre" kanyarokban :lol: Igazi finn pálya! :lol: Mondjuk Toni amúgy is finn,szal neki ez mint kacsának a víz... :) Szerintem nem kopott az el,max az alját védő kazánlemezek fele hiányzott a végén,meg egy kicsit kapott a futómű az egyik balosban,amikor odatette tőre és ott volt valami az út szélén,ami meg is billentette a verdát. Carlos Sainz finn rally,esőben... ;) Küzd vele rendessen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Pénteken mehetek az ugyan ilyen koptatóért a lökös alá...zsír újat sikerült találni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Pénteken mehetek az ugyan ilyen koptatóért a lökös alá...zsír újat sikerült találni... ;) és ez egy az egyben felpattanik rája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 és ez egy az egyben felpattanik rája? Hát ez amolyan Renault Lagunáról való...bár amim lesz az zsír új... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Pénteken mehetek az ugyan ilyen koptatóért a lökös alá...zsír újat sikerült találni... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Meg vettem egy osztóművet is... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Meg vettem egy osztóművet is... ;) :lol: a szomszéd topicbó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 a szomszéd topicbó? :lol: aha...pikk pakk...még fel sem került, már le is alkudtam belőle egy picit, és kész passz... ;) amúgy ismerem a srácot...turbós GSI-t épít...az Azevek tőlem vannak a verdáján... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 aha...pikk pakk...még fel sem került, már le is alkudtam belőle egy picit, és kész passz... :lol: amúgy ismerem a srácot...turbós GSI-t épít...az Azevek tőlem vannak a verdáján... :lol: aztán minek az neked? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 aztán minek az neked? ;) Hát ki tudja...ennyiért ajcsi volt, és hát jön a Húsvét... aztán meg ki tudja...hátha kap vízumot Svédországba... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 aztán minek az neked? ;) Lesz még idén gyorsulási verseny... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok! Ma kivillogtattam a hibakódot ,ugyanis csak elkezdett égni a kontroll lámpám. Ez a 2 kód jött ki, ha esetleg tudja valaki mit is jelent ez és mit kell tennem illetve vennem azt megköszönném!! ;) Hűtőközeg hőszenzor – feszültség túl magas Fordulatszám szenzor – nincs jel(de ez gondolom az hogy nem járt a motor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok! Hűtőközeg hőszenzor – feszültség túl magas Fordulatszám szenzor – nincs jel(de ez gondolom az hogy nem járt a motor) jött 3*12 kód! és atöbbi... Fordulatszám igen azé jön mert áll a motor.... A másik , a hőszenzor... Az meg a termosztáton a kék színű (nekem) az az"a 2 vezetékes"hőgomba , valószínűleg tulnagy a szórása... vagy rossz.... attól rángathat, ugyan is ha pl lehuzod -40 re asszem annyira dusít, ha meg szar,,, akkor az ECU nak helytelen értéket küld azmeg elég xarul keveri a koktélt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Az akkor gondolom népies nevén a hőgomba? és vajon az megegyezik a c20ne-ével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts