Stock16v Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Vettem 1 dis-es xe-t és 1 nap után elkezdett rángatn ;) 2000-es fordulat alatt szinte használhatatlan az autó, folyamatosan megtorpan, ha kinyomom a kuplungot és a gázt is elveszem fent marad a fordulat egy darabig aztán fulladozva visszaesik és kis idővel később talál magára. Sokat állt az autó! Benzinszűrőt cseréltem benne ma ,de ugyan úgy produkálja a hibát. A fura az, hogy 2000 felett és nagygáznál kutya baja. Csak finom gáztartásnál ugrál ,de nagyon :lol: Minden segítséget előre köszönök! Valami hibakódot nem tárolt?Nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 hát sajnos a magyar foci azon a szinten van hogy már ennek is kell tudni örülni, végre van egy olyan csapat akit meg is verünk és papiron is azt mondják róluk, hogy simán meg kell tudnunk verni. Onszájt néztem :lol: Király volt :lol: reggelre pince feltörve 4 alu felni ellopva 4 uj téligumival 1üt .... rendörség meg majd másfél ora mulva ért ki ...... Ez kész Szonik sajnálom :) :( B) Rendesen szopóágon vagy. Tesódhoz is bementek, kocsit is megfújták, pincét is kicuccolták. Nem ártana vadászengedély :lol: Voltam Tatán itt csütörtök-péntek, most meg délután jöttünk haza Balcsiról M7en, fehérvárnál elkezdett húzni a kocsi jobbra majd a következő pillanatban felrobbant a jobbelső gumim. Ez nagyon mókás 140nél. Félreálltam, jóvan nem vert szét semmit, elgurultam a max 100m-re lévő pihenőhelyig (nem benzinkút) és kicseréltük. Szerencsére volt a pótkerékben luft, ezt még Gabitól vettem. Picsába pedig fulljó téligumi volt :P Asszem ideje feltenni a nyáriakat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Még nem villogtattam ki, holnap megcsinálom. azt nem irtam hozzá, hogy ha sebességbe gurulok és elveszem a gázt a kocsi néha magától megy,vagyis gázt ad és szinte gyorsul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Még nem villogtattam ki, holnap megcsinálom. azt nem irtam hozzá, hogy ha sebességbe gurulok és elveszem a gázt a kocsi néha magától megy,vagyis gázt ad és szinte gyorsul ;) alapjárati motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ja, igen a motorvezérlés lámpám nem ég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 alapjárati motor? Gondoltam rá én is , de az közbeszól ha megyek akkor is?nem értek hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ja, igen a motorvezérlés lámpám nem ég! akkor nincs hibakód se Gondoltam rá én is , de az közbeszól ha megyek akkor is?nem értek hozzá sajnos igen mivel nem ejti azonnal vissza a fordulatot, emiatt rángathat is ha alacsonyabb tartományba lenne a fordulat váltás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Akkor lehet valóban az lesz a ludas.Amint tudom kipucolom aztán majd kiderül... Köszönöm a segítséget! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Akkor lehet valóban az lesz a ludas.Amint tudom kipucolom aztán majd kiderül... Köszönöm a segítséget! ;) egy próbát megér, mégha nem is az volt a probléma. tipikus dolog, hogy pl fent tartja 2500 majd 2000-1500- és normál... lépcsőzetesen esik vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Akkor lehet valóban az lesz a ludas.Amint tudom kipucolom aztán majd kiderül... Köszönöm a segítséget! :lol: viszont ha az lesz a probléma lehet egy pucolásal nem úszod meg a dolgot. Csere pozitív lesz lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Megjegyezném, hogy a forum órája még nem állt át úgytünik 1 órával előrébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Megjegyezném, hogy a forum órája még nem állt át úgytünik 1 órával előrébb. Tavaly is téli időszámítás szerint ment. Majd ősszel egyszercsak jó lesz :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Megjegyezném, hogy a forum órája még nem állt át úgytünik 1 órával előrébb. És ha az ön készülékében van mégis a hiba? ;) nálam ugyanis rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 És ha az ön készülékében van mégis a hiba? ;) nálam ugyanis rendben van. :lol: én is átállítottam, mert nekem is késett... most délafrikai időszámításba vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 én is átállítottam, mert nekem is késett... most délafrikai időszámításba vagyok ;) Én GMT +1 állásban vagyok, csak a DST be van pipálva. Nálatok? Na de pont egy vegyész mondja meg a tutit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Még nem villogtattam ki, holnap megcsinálom. azt nem irtam hozzá, hogy ha sebességbe gurulok és elveszem a gázt a kocsi néha magától megy,vagyis gázt ad és szinte gyorsul ;) fals levegőt kap, valamelyik cső el van szakadva, vagy le van csúszva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Hát nem férek be Patyihoz Coupe miatt... Hihhhhetetlen....ott készíti a bakugróját... ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Megjegyezném, hogy a forum órája még nem állt át úgytünik 1 órával előrébb. király az avatarod Csabi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A két hegymászóverda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A két hegymászóverda :lol: a zsir ATS-ek ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 a zsir ATS-ek ;) :lol: :lol: Mibajod a Smitt nemkicsit zsírabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Mibajod a Smitt nemkicsit zsírabb persze az is szép de az ATS ATS ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Találó... ;) :lol: "Understeer is when you see the tree you are hitting, if you only hear the tree then it was oversteer". (Walter Röhrl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Nagyon beteg... bár majd jön Johnny, és megmondja, hogy úgy sem tud ez sem vezetni... ;) :lol: Bár ami szinte biztos, hogy én pl bokáig hugyosan szálltam volna ki mellőle... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A két hegymászóverda ;) http://www.opelforum.hu/uploads/av-2975.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/av-2253.jpg Hegyen keresztül mentetek tegnap haza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts