iof-635 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Vaterán láttam ;) Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ki kopott benne valami....Pedig azt hittem a kormány összekötö gömbfej rossz... Azon tudtok állítani.Le kell venni a helyéről és ahol kijön a kormányszár,ott a kormányművön alul van egy nagy koronás kontra anya. Azt kell fellazítani és a belső csavaron húzni egy picit,hogy a bakelit alkatrészt(nyílal jelölt) jobban rányomja a rugó a fogaslécre. Nekem is rossz az astrán,picit lötyög,van egy másik bontott,azon már megnéztem mit kellene csinálni,de beszerelt állapotban képtelenség a koronás anyát meglazítani,olyan hülye helyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 azmi? :lol: B) :lol: ;) Egyet tudok...hogy Te nem tudod... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Jah...felkerültek ma a nyári felgenek....megint olyan szép lett... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Jah...felkerültek ma a nyári felgenek....megint olyan szép lett... :lol: szerintem meg vegyél másikat mert /35el az OZ teljesen meg fog dögleni .... vagy valami BBS mint az enyem mert az legalább birja a /35 öt ... most átgumizásnál mindegyiket megpörgettetem és teljesen 0ás ... sajna az az Oz szerintem tul puha olyan mint az én polárisom ... bár a tied jobba néz ki ;) de ebay en biztos tudnal löni valami jo 18 as felnit ennek az árában ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Hát ha megdöglik megdöglik.... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Hát ha megdöglik megdöglik.... ;) :lol: Addíg is jólnéz ki :lol: nekem /45-s a guma , Dezent feló... remélem bírja , elég erős felninek látszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Addíg is jólnéz ki :lol: nekem /45-s a guma , Dezent feló... remélem bírja , elég erős felninek látszik! Te meg ne szójjá már be megint ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Egy kis segítség kellene.Vettem egy szett 272'-os dbilas tengelyt amihez Lali csinál majd egy spéci programot.Valószínüleg egy kupakot is rádobok mert az előbb említett Úriember szerint sokat segítene rajta.A kérdés az hogy kell e nekem fokolókerék...merthogy az is van hozzá.Igaz azt már postára adtam Demónak mert nem az enyémbe való.(m2.5-é)Viszont csinál nekem cserébe 1 párat az m2.8-hoz.A tengelyekhez valószinüleg nem kell majd fokolni de mivel a hengerfejből és a blokkból is le lett kapva ezért Demó szerint nem lenne rossz.De ezt hogyan kellene megcsinálni ha szükség van rá?Köszönöm aki segít! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Vateráról ? ;) Mennyiért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Egy kis segítség kellene.Vettem egy szett 272'-os dbilas tengelyt amihez Lali csinál majd egy spéci programot.Valószínüleg egy kupakot is rádobok mert az előbb említett Úriember szerint sokat segítene rajta.A kérdés az hogy kell e nekem fokolókerék...merthogy az is van hozzá.Igaz azt már postára adtam Demónak mert nem az enyémbe való.(m2.5-é)Viszont csinál nekem cserébe 1 párat az m2.8-hoz.A tengelyekhez valószinüleg nem kell majd fokolni de mivel a hengerfejből és a blokkból is le lett kapva ezért Demó szerint nem lenne rossz.De ezt hogyan kellene megcsinálni ha szükség van rá?Köszönöm aki segít! ;) akkor néhány gondolat a fokolásrol hátha igy érthetöbb lessz ha a vezérműtengely siet a főtengelyhez képest, tehát a vezérműtengely a szimmetriáján van, de a főtengely még a fhp előtt ,akkor a motor az alsó-közép fordulatszámtartományban nyomatékosabb lesz, ellenben nem képes akkora fordulatszámra és nem is annyira pörgős. Ha a vezérműtengely késik a főtengelyhez képest, tehát a vezérműtengely a szimmetriáján van, a főtengely már elhagyta a fhp-t, akkor a motor alsó-közép fordulatszámtartományában veszit nyomatékából, viszont a felső fordulatszámhatára kitolódik és pörgősebbé válik. Alapvetően a vezérműtengelyeket a szimmetriaponton célszerű használni. A fokolás általában a motor használójától függ, neki melyik beállitás áll közelebb a vezetési stilusához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 és persze nem árt megtudni majd hogy milyen a emelés illetve az alapkör mérete de mérhető ja és ezért majd a demo befokolja hamár igy rámtolja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 és persze nem árt megtudni majd hogy milyen a emelés illetve az alapkör mérete de mérhető ja és ezért majd a demo befokolja hamár igy rámtolja Én azt ajánlottam csak, hogy a síkolások (blokk és hengerfej) miatt kicsit elfokolódott vezérműtengelyeket vissza kellene állítani gyári pontokra. Megcsinálnám, de szerintem csupán emiatt nem akar majd Viktor lejönni hozzám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 jöttem haza eger rallyról és hát volt 1 kis verseny és közbe megállt az autó majd lassú tempónál le is állt..újra indítottam beindult de fura hangja volt és minden fékezéskor leállt leugrott volna az 1ik cső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Én azt ajánlottam csak, hogy a síkolások (blokk és hengerfej) miatt kicsit elfokolódott vezérműtengelyeket vissza kellene állítani gyári pontokra. Megcsinálnám, de szerintem csupán emiatt nem akar majd Viktor lejönni hozzám. ;) Tévedsz Demó, lazán levinném hozzád emiatt ha tutira betudnád állítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 az összes rohadt C-i-G-Á-N-Y tolvajt etnikumot kiirtanám elgázositanám és felakasztanám ... hogy rohadt magyarországon csak a magyar ember szopik elegem van de qrvara ...ami ebben az országban megy.. reggelre pince feltörve 4 alu felni ellopva 4 uj téligumival 1üt .... rendörség meg majd másfél ora mulva ért ki ...... qrva rohadt egy ország ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 ejnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 http://www.kepfeltoltes.hu/090404/DSC00143...ltoltes.hu_.jpg és ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Vateráról ? ;) Mennyiért ? Igen ott hirdette a srác. 95 volt fokolókerékkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 az összes rohadt C-i-G-Á-N-Y tolvajt etnikumot kiirtanám elgázositanám és felakasztanám ... hogy rohadt magyarországon csak a magyar ember szopik elegem van de qrvara ...ami ebben az országban megy.. reggelre pince feltörve 4 alu felni ellopva 4 uj téligumival 1üt .... rendörség meg majd másfél ora mulva ért ki ...... qrva rohadt egy ország ez Erre reagálnék én is szívesen csak rohadtt mocsok csúnyán tudnék, fateromtól 3 éve 1,5 milla értékben loptak el szerszámokat kisgépeket a garázsból! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 az összes rohadt C-i-G-Á-N-Y tolvajt etnikumot kiirtanám elgázositanám és felakasztanám ... hogy rohadt magyarországon csak a magyar ember szopik elegem van de qrvara ...ami ebben az országban megy.. reggelre pince feltörve 4 alu felni ellopva 4 uj téligumival 1üt .... rendörség meg majd másfél ora mulva ért ki ...... qrva rohadt egy ország ez az enyémet is ellopták több mint 2 éve, a rendőrség meg csak vonta a vállát... felhábórító és vérlázító az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Vectra A usereknek... ;) Hátha valakinek megtetszik, sztem egész pofás szárny. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Erre reagálnék én is szívesen csak rohadtt mocsok csúnyán tudnék, fateromtól 3 éve 1,5 milla értékben loptak el szerszámokat kisgépeket a garázsból! ;) Tőlünk is kétszer :lol: És tudják ki az de nincs bizonyíték azt mondják a zsaruk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Vettem 1 dis-es xe-t és 1 nap után elkezdett rángatn ;) 2000-es fordulat alatt szinte használhatatlan az autó, folyamatosan megtorpan, ha kinyomom a kuplungot és a gázt is elveszem fent marad a fordulat egy darabig aztán fulladozva visszaesik és kis idővel később talál magára. Sokat állt az autó! Benzinszűrőt cseréltem benne ma ,de ugyan úgy produkálja a hibát. A fura az, hogy 2000 felett és nagygáznál kutya baja. Csak finom gáztartásnál ugrál ,de nagyon :lol: Minden segítséget előre köszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts