mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 A távrecsegő csodálatos dolog, csak tárcsázod a megfelelő számot, és "távláthatsz" is a vonal másik végén levő emberrel, aki a motor közelében tartózkodik ;) Mondd azt, hogy NEM TUDOD a választ :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Mondd azt, hogy NEM TUDOD a választ :lol: :lol: :) :( NEM TUDOD a választ. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Se versenyzés, se tudás......ájáááájjjj.....mi lesz a következő ? Shell olaj a legjobb ? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Látom feladtad ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Se versenyzés, se tudás......ájáááájjjj.....mi lesz a következő ? Shell olaj a legjobb ? ;) :lol: :lol: + metabond adalék mindenbe :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hát nem férek be Patyihoz Coupe miatt... Hihhhhetetlen....ott készíti a bakugróját... :lol: :lol: 1 hete be vagyok jelentkezve....... :( :) Nem kedvtelésből emeltettem vissza ;) Viszont oda van a kormányművem,azt is meg kell majd csináltattni :lol: Öröm és boldogság..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 1 hete be vagyok jelentkezve....... :( :lol: Nem kedvtelésből emeltettem vissza ;) Viszont oda van a kormányművem,azt is meg kell majd csináltattni :lol: Öröm és boldogság..... na medence kész?? lehet menni after parééézni , itt a jó idő :) :lol: B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 NEM TUDOD a választ. ;) :lol: nem hiszem el :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Viszont oda van a kormányművem, ??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 nem hiszem el ;) :lol: :lol: Nem figyelsz. Nem azt mondja, hogy ő nem tudja, hanem, hogy ő nem tudja (nem "nem tudom", hanem "nem tudoD"). Így már hihetőbb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Nem figyelsz. Nem azt mondja, hogy ő nem tudja, hanem, hogy ő nem tudja (nem "nem tudom", hanem "nem tudoD"). Így már hihetőbb? :lol: Akkor sem hiszem el! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Akkor sem hiszem el! ;) Akkor demizson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Akkor demizson ;) DE TELEDEMIZSON! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Lacháza az Osztrák fekete Kadettosék szemszögéből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Lacháza az Osztrák fekete Kadettosék szemszögéből. Jók a képek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Látom feladtad ;) :lol: Dehogy. Várok egy informatív választ. De nem tőled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 3:0...szép volt...ugyan védekezésben van még bőven mit javítani, de a támadásokban van fantázia, a fejjátékban meg mondhatni hogy kifejezetten jók a srácok... ;) igen végre olyat lehetett látni tőlük ami eddig még nem volt, ha passzolta valaki akkor a labda leérkezésekor volt is ott csapattárs nem csak vágtába rugdosták a bőrt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Gelko ha jövöl ki beszélgetünk ok? Má nemigen tudom, hogy mi merre meddig és mé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Várok egy informatív választ. De nem tőled :lol: Tessék: Szép idő van. Elég informatív, nem? :lol: Bízz bennem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 igen végre olyat lehetett látni tőlük ami eddig még nem volt, ha passzolta valaki akkor a labda leérkezésekor volt is ott csapattárs nem csak vágtába rugdosták a bőrt. De milyen k*c@&#>va nagy örvendeződésre ad okot, ha ilyesmit tudnák már művelni a fiúk válogatott szinten ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 De milyen k*c@&#>va nagy örvendeződésre ad okot, ha ilyesmit tudnák már művelni a fiúk válogatott szinten ;) :lol: :lol: hát sajnos a magyar foci azon a szinten van hogy már ennek is kell tudni örülni, végre van egy olyan csapat akit meg is verünk és papiron is azt mondják róluk, hogy simán meg kell tudnunk verni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ??? ;) Ki kopott benne valami....Pedig azt hittem a kormány összekötö gömbfej rossz... Jó magas lett,de mégse :lol: Komfortos,és egyszintben van az eleje meg a hátulja.Pedig elöl gyári,hátúl a 4centis weitec ültető van bent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Van valakinek eladó gátlója?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Csabi ! nem megyek lurdyba ma sem...utálom a mélygarázst, bár gondolom nem ott vagytok már...ma más program van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Van valakinek eladó gátlója?? Vaterán láttam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts