Pehi Csabi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 hát ja, mondtam h kell :lol: mond mennyi és a héten ha viszem a dobozt odaadom a píízt :lol: má több rugógyüjteményed lesz mint Sárgának, pedig ő se semmi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 má több rugógyüjteményed lesz mint Sárgának, pedig ő se semmi ;) majd jó lesz a "championba" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 hát ja, mondtam h kell :lol: mond mennyi és a héten ha viszem a dobozt odaadom a píízt :lol: 10e????? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 10e????? ;) komplett gólyalábbal adod? :) :lol: :lol: :lol: csak viccelek.. oké... majd szentem szerdán megyek feléd :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 komplett gólyalábbal adod? :lol: ;) :lol: :lol: csak viccelek.. oké... majd szentem szerdán megyek feléd :P Jó csüt délután is,akkor egyből el is vihetnél Patyihoz,és a rugót is elvihetnéd :) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Jó csüt délután is,akkor egyből el is vihetnél Patyihoz,és a rugót is elvihetnéd ;) :lol: :lol: oks, megbeszéljük Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 oks, megbeszéljük Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 majd jó lesz a "championba" :lol: :lol: végre valami be is kerül abba az autóba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 végre valami be is kerül abba az autóba ;) a champion-t azért írtam idézőjelbe, mert az az én 100év múlva elkészülő szétrohadt kadett kasztnim :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 a champion-t azért írtam idézőjelbe, mert az az én 100év múlva elkészülő szétrohadt kadett kasztnim ;) :lol: nekem úgy is jó, tudtam hogy minden astrás kadettról álmodik :lol: :lol: u.i.: ezért mit kapok majd.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nekem úgy is jó, tudtam hogy minden astrás kadettról álmodik ;) :lol: u.i.: ezért mit kapok majd.... :) nem mindenki mer ekkorákat álmodni... de egy kadett futóműről azért mindenki ábrándozik :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 má több rugógyüjteményed lesz mint Sárgának, pedig ő se semmi ;) Ne is mond,már lassan nem is fér a műhelyembe.Már mindent nálam tárol. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 a champion-t azért írtam idézőjelbe, mert az az én 100év múlva elkészülő szétrohadt kadett kasztnim ;) :lol: na azt neeem adoooom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nekem úgy is jó, tudtam hogy minden astrás kadettról álmodik :lol: :lol: u.i.: ezért mit kapok majd.... :( :lol: :) ki bántana??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ne is mond,már lassan nem is fér a műhelyembe.Már mindent nálam tárol. ;) :lol: :lol: nemis :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 miért, valakinek elvették a forgalmiját? :lol: Sajnos nem :lol: ;) A célvonal miatt intettek le egy Suzuki ellen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Spórolok a májammal.... ;) :lol: :lol: Addig míg dagad nem gond, majd ha zsugorodik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ne is mond,már lassan nem is fér a műhelyembe.Már mindent nálam tárol. :lol: :lol: :lol: na szép, bezzeg amit én tároltam ott azt eladtad mind mire 1 hét mulva újra mentem hogy beépítgetem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 na szép, bezzeg amit én tároltam ott azt eladtad mind mire 1 hét mulva újra mentem hogy beépítgetem. ;) két lehetőség van... vagy eladja azonnal vagy soha :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 nekem úgy is jó, tudtam hogy minden astrás kadettról álmodik :lol: :lol: néha bezabálunk lefekvés előtt és mindenféle rémálmok gyötörnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 szerintem a leghibátlanabb replika http://ferrarireplika.hu/fr_hu/f355_h/f355_h1.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Valakinek van esetleg futóműve Gsi alá?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Valakinek van esetleg futóműve Gsi alá?? Konkrétabban??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Konkrétabban??? ;) 2.0 16v Sport lengés csillapító vagy ültetőrugó, hozzá gátló. Vagy valami ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 REdi.... ott kanyarodsz le az Árpád hídról a rozsdaboglyával és észre se veszel?? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts