Hepi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ez olyan mintha pályabejárás lett volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ez olyan mintha pályabejárás lett volna :lol: Ja, de nem az volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ez olyan mintha pályabejárás lett volna ;) Azt te művelted sörrel a kezedben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Azt te művelted sörrel a kezedben :lol: nekem olyan nem volt a kezemben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 nekem olyan nem volt a kezemben ;) Te inkább töménnyel tolod mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Hát én nem örülök ennek az állandó szélnek mostanában :lol: Én se ;) De az már biztos hogy egy szélmérő ugrik fel jövőre a telken, hátha mégis megéri az a szélgenerátor befektetés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én se ;) De az már biztos hogy egy szélmérő ugrik fel jövőre a telken, hátha mégis megéri az a szélgenerátor befektetés :lol: teszel egy akkorát mint kulcson van.... és még adhatsz is el a környéken! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ...és még adhatsz is el a környéken! ;) ...darabolt szárnyasokat ócsóért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ...darabolt szárnyasokat ócsóért ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 teszel egy akkorát mint kulcson van.... és még adhatsz is el a környéken! ;) Az lenne a cél, mivel akku telepet nem akarok... oda-vissza mérős óra adott lesz... :lol: 5KW-os lenne jó, annak még csak 6m a fesztáv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Az lenne a cél, mivel akku telepet nem akarok... oda-vissza mérős óra adott lesz... :lol: 5KW-os lenne jó, annak még csak 6m a fesztáv :lol: akkor ügyesen kell célozni a szárnyasokkal, de ha sikerül az egész telep kap apróhúst ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 akkor ügyesen kell célozni a szárnyasokkal, de ha sikerül az egész telep kap apróhúst ;) Mivel a tetőn lenne a szélgenerátor, csak húzni kell a műbélt az ereszcsatornára, aztán jön az ingyen kolbász :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Mivel a tetőn lenne a szélgenerátor, csak húzni kell a műbélt az ereszcsatornára, aztán jön az ingyen kolbász ;) :lol: :lol: ha meg menekülni akarsz akkor 90fokkal megdöntöd, és helikopterház :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ha meg menekülni akarsz akkor 90fokkal megdöntöd, és helikopterház ;) Na azért kár volt ennyit szenvedni a loginnal... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 ha meg menekülni akarsz akkor 90fokkal megdöntöd, és helikopterház ;) szerintem sok mesét néztél a tv-ben mostanság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na azért kár volt ennyit szenvedni a loginnal... :lol: :lol: :lol: másnapra ált megjavul...vagy nem :) szerintem sok mesét néztél a tv-ben mostanság :( nem oylan rég születtem, még jó h sok mesét néztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Te inkább töménnyel tolod mi? ;) ha a körtelevet annak lehet nevezni akkor az :lol: a doboz látom megtévesztő volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 szerintem sok mesét néztél a tv-ben mostanság :) http://www.youtube.com/watch?v=1IZLQh9L5eg. Xray! Retróba nehogy bekeverd! ;) ha a körtelevet annak lehet nevezni akkor az :lol: a doboz látom megtévesztő volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1IZLQh9L5eg. Xray! Retróba nehogy bekeverd! ;) :) Akkor ez most legyen benne?? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1IZLQh9L5eg. Xray! Retróba nehogy bekeverd! ;) Fiaim pedig nagyon kedvelik az Alma együttest :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na azért kár volt ennyit szenvedni a loginnal... :lol: :lol: :lol: Nem dóóóógoozol?? ;) Zééccakás mikóó leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Nem dóóóógoozol?? ;) Zééccakás mikóó leszel? most végeztem... éjszakás...lehet majd csak májusban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 most végeztem... éjszakás...lehet majd csak májusban... :lol: AZ zsíír, tegnap huun vótáá? :lol: Kimentem taxival az ivecohoz, mondom, hátha leintenek, végül is leintettek, csak a végén :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 AZ zsíír, tegnap huun vótáá? :lol: Kimentem taxival az ivecohoz, mondom, hátha leintenek, végül is leintettek, csak a végén :lol: ;) miért, valakinek elvették a forgalmiját? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 most végeztem... éjszakás...lehet majd csak májusban... ;) Akkó készüjjé az iccakai buliba, mr. hotelmen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts