Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát én nem örülök ennek az állandó szélnek mostanában :lol:

Én se ;) De az már biztos hogy egy szélmérő ugrik fel jövőre a telken, hátha mégis megéri az a szélgenerátor befektetés :lol:

Elküldve
Én se ;) De az már biztos hogy egy szélmérő ugrik fel jövőre a telken, hátha mégis megéri az a szélgenerátor befektetés :lol:

teszel egy akkorát mint kulcson van.... és még adhatsz is el a környéken! :lol:

Elküldve
teszel egy akkorát mint kulcson van.... és még adhatsz is el a környéken! ;)

Az lenne a cél, mivel akku telepet nem akarok... oda-vissza mérős óra adott lesz... :lol:

5KW-os lenne jó, annak még csak 6m a fesztáv :lol:

Elküldve
Az lenne a cél, mivel akku telepet nem akarok... oda-vissza mérős óra adott lesz... :lol:

5KW-os lenne jó, annak még csak 6m a fesztáv :lol:

akkor ügyesen kell célozni a szárnyasokkal, de ha sikerül az egész telep kap apróhúst ;)

Elküldve
akkor ügyesen kell célozni a szárnyasokkal, de ha sikerül az egész telep kap apróhúst ;)

Mivel a tetőn lenne a szélgenerátor, csak húzni kell a műbélt az ereszcsatornára, aztán jön az ingyen kolbász :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Mivel a tetőn lenne a szélgenerátor, csak húzni kell a műbélt az ereszcsatornára, aztán jön az ingyen kolbász ;) :lol: :lol:

ha meg menekülni akarsz akkor 90fokkal megdöntöd, és helikopterház :lol:

Elküldve
Na azért kár volt ennyit szenvedni a loginnal... :lol: :lol: :lol:

másnapra ált megjavul...vagy nem :)

szerintem sok mesét néztél a tv-ben mostanság :(

nem oylan rég születtem, még jó h sok mesét néztem ;)

Elküldve
most végeztem...

éjszakás...lehet majd csak májusban... :lol:

AZ zsíír, tegnap huun vótáá? :lol: Kimentem taxival az ivecohoz, mondom, hátha leintenek, végül is leintettek, csak a végén :lol: ;)

Elküldve
AZ zsíír, tegnap huun vótáá? :lol: Kimentem taxival az ivecohoz, mondom, hátha leintenek, végül is leintettek, csak a végén :lol: ;)

miért, valakinek elvették a forgalmiját? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.