Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hogy mondják ? Amilyen a kutya.... ;) :) :( B) :P Ezek után már tényleg megnéznék egy sétáltatós képet. :lol: Egy a fene, nekem meg egy kép erejéig szerezzetek agarat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ezek után már tényleg megnéznék egy sétáltatós képet. :( Egy a fene, nekem meg egy kép erejéig szerezzetek agarat ;) :lol: Egy zsiráfot, ami agárnak van öltöztetve ? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Van húgod? :lol: :lol: Vaaan.. és mindkettő házas :lol: Egyiknél nemrég jött meg a bébi :) És még kölke is van neki ahogy nézem Hooopsz.. te meg ezt hun láátod? iwiw? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hogy megijedtek Turán Fricitől! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Amúgy kinéznénk páran nézőként Esztergom Rali RTE-re május 24-én... nem érdekel? :lol: (majd viszek sok papírzsepit, lehet sírva fakadok, kedvenc versenyem volt, persze autóban ;) :lol: ) Húhúhú, május 24.én lesz Egom rally? 100% hogy ott leszek. Múltévben sajnos dolgoztam pont, pedig mentem volna szurkolni az Opelosoknak. :lol: Remélem megint jön az a GSi amit a múltévben mutogattál a rally-s topicban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Na, mi van? Mindenki alszik még? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Na, mi van? Mindenki alszik még? ;) Hány fogad van offmen? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Lóri mondtál vmi váltóval kapcsolatos felújító szettet Lacházán.Cikkszámot tudsz esetleg?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Hány fogad van offmen? ;) :lol: :lol: Egysem, egyseeem!!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Lóri mondtál vmi váltóval kapcsolatos felújító szettet Lacházán.Cikkszámot tudsz esetleg?Köszi Haleeeee na miujság a "cuplungoddal"??? Még mindíg veszettül tetszik a felnid! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Egysem, egyseeem!!! ;) :lol: Cibátál már offmen?? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Húhúhú, május 24.én lesz Egom rally? 100% hogy ott leszek. Múltévben sajnos dolgoztam pont, pedig mentem volna szurkolni az Opelosoknak. ;) Remélem megint jön az a GSi amit a múltévben mutogattál a rally-s topicban. :lol: Majd később beírom a konkrétumokat az autósport topicba, figyeld! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Lóri mondtál vmi váltóval kapcsolatos felújító szettet Lacházán.Cikkszámot tudsz esetleg?Köszi Viktor azt mondta nincs javítószett és darabokba kell megvenni a perselyeket. Amúgy én találtam ilyet a Csergő online árlistájában: 0758223600 VÁLTÓRUDAZAT JAVíTÓ KÉSZLET A-F Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Majd később beírom a konkrétumokat az autósport topicba, figyeld! :lol: Oké, majd felhekkelem a fórumot és megnézem. :lol: (Nem vagyok klubtag. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Haleeeee na miujság a "cuplungoddal"??? Még mindíg veszettül tetszik a felnid! :lol: ;) Szevaaa már minden ok vele amióta állított raja a mantás srác.Örülök neki ha tetszik :lol: A tiédről dobhatnál vmi képet..tudod amit említettél. Viktor azt mondta nincs javítószett és darabokba kell megvenni a perselyeket. Amúgy én találtam ilyet a Csergő online árlistájában: 0758223600 VÁLTÓRUDAZAT JAVíTÓ KÉSZLET A-F De akkor gondolom ez nem gyári,mer voltam én is ez ügyben startautónál és azt mondták hogy ők is tudnak vmi ilyesmit de mondjak gyári cikkszámot és az alapján utánna néznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Oké, majd felhekkelem a fórumot és megnézem. :lol: (Nem vagyok klubtag. ;) ) Azt próbáld meg! :lol: Inkább változz meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Oké, majd felhekkelem a fórumot és megnézem. :lol: (Nem vagyok klubtag. ;) ) Nem kell meghekkelni, csak derítsd ki valakinek a jelszavát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ... Inkább változz meg. :lol: "...hazamész és átgondolod az életed!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Szevaaa már minden ok vele amióta állított raja a mantás srác.Örülök neki ha tetszik ;) A tiédről dobhatnál vmi képet..tudod amit említettél. De akkor gondolom ez nem gyári,mer voltam én is ez ügyben startautónál és azt mondták hogy ők is tudnak vmi ilyesmit de mondjak gyári cikkszámot és az alapján utánna néznek. Igen igazad van, ez utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Az a baj hogy nemtom hogy az apám mit szólna hozzá... ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Az a baj hogy nemtom hogy az apám mit szólna hozzá... ;) http://goatmilk.files.wordpress.com/2008/0...vader-face1.jpg :lol: :lol: :) Vktr az apád? :lol: :( B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 (edited) Vktr az apád? ;) :lol: :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/090327/vktr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) :( B) Módosítva Március27, 2009 : coupe Képpel nem idézünk,még akkorsem ha ilyen kicsi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Viktor azt mondta nincs javítószett és darabokba kell megvenni a perselyeket. Amúgy én találtam ilyet a Csergő online árlistájában: 0758223600 VÁLTÓRUDAZAT JAVíTÓ KÉSZLET A-F Van ilyen, de elég hiányos, én mindig gyárit adok inkább, meg ez 92ig jó csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ;) :lol: :lol: Nem vállalom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Viktor azt mondta nincs javítószett és darabokba kell megvenni a perselyeket. Amúgy én találtam ilyet a Csergő online árlistájában: 0758223600 VÁLTÓRUDAZAT JAVíTÓ KÉSZLET A-F Nekem is tré volt, de gyakorlatilag elég volt a kockát, meg a váltórúd alján lévő gumibigyót kicserélni, amikből tudtam szerválni jó állapotút Subitól egykétezerér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts