Lanti Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hát nem te olvastad, hogy 2-4, hopppp, ő meg 5 és fél ? :lol: :lol: neeem max 4,5 lehet... mazsi meg olyan 6 :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) http://img4.indafoto.hu/6/3/33713_227d6457...eb0956d8c_m.jpg Itt meg a gazdival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Itt meg a gazdival ;) http://www.projectorreviews.com/images-pro...b_dog_large.jpg De melyik a gazdi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) http://kakukk.uw.hu/mazsi/mazsi001.JPG dobjál már egy képet ahogy sétáltatod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 dobjál már egy képet ahogy sétáltatod ;) :lol: :lol: GONOSZ VAGY! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 eze bazmeg aszondaj nem csípom ;) :lol: :lol: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 De melyik a gazdi? :) Ahogy érzed... :( dobjál már egy képet ahogy sétáltatod ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 eze bazmeg aszondaj nem csípom ;) :lol: Kemény egy szavazótábor ez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Stefan! Olajtot viszem ma ki a Lurdyba, de csak 10 körül jutok ki... jó az neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Stefan! Olajtot viszem ma ki a Lurdyba, de csak 10 körül jutok ki... jó az neked? Tökéletes. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Kemény egy szavazótábor ez... :lol: Szerinted az első nyilatkozó tud olvasni + írni?? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 A négy rövidített szárú sárga volt ennyi? ;) Alkudtál vagy csak oda adták ennyiért? A hátsó rövid szárú,az első nem(a hátsó azért lett rövid,mert caravanba csak ez van sárgába).....de az is ennyibe kerül......9e alkudtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Öcsém szólt tegnap hogy Váci tuskóba kifaroltak egy kamionnal és lehet menni ingyéméretni féket meg gátlót. Persze hogy elmentem. Gátlók királyak, elsőfék frankó, 10% eltérés még bőven belefér. Hátsó fék 5%-ot tér el, viszont gyenge. Valószínű hogy levegős. Jobb hátul meg nincs kézim. Adatlap: http://f.imagehost.org/download/0148/unixm_r_s Velem meg pár cuccal együtt 1133 kiló a kocsi. Ma is vannak, lehet menni este hatig, de azért ha nagyon ültetve van a vas akkor nem ajánlom, az enyém még elfért ippeg. Óriásinagy Unix kamion, nem lehet eltéveszteni. Nyah.. de jóó.. elmegyek megint. :lol: Egyszer már voltam.. kiváncsi vagyok, most mit mérnek.. A kézim nekem is gázos jobb oldalt, azt tudom.. Lengőkre anno azt mondták okés... sztem meg szar.. de mindegy.. ;) Coupe: LOL mondtad neki, hogy mennyit enged a felébőőő? :lol: Lefogadom, amilyen az én szerencsém, nekem nem engedne 1 fityinget se.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 20secnél milyet pandázik a gyerek...azóta is azon röhögök... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 20secnél milyet pandázik a gyerek...azóta is azon röhögök... ;) :lol: legfőképpen én is azon röhögtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 legfőképpen én is azon röhögtem ;) Én is visszatekertem vagy 3-4 szer.. aztán abbahagytam.. bejött hugi, hogy minden oké, vagy hívja a mentőket?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Én is visszatekertem vagy 3-4 szer.. aztán abbahagytam.. bejött hugi, hogy minden oké, vagy hívja a mentőket?! ;) Van húgod? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 legfőképpen én is azon röhögtem ;) Talajfogási gyakorlatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Van húgod? :) ;) Van...de gondolom nem szándékozott árbocrúdra tűzni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Van...de gondolom nem szándékozott árbocrúdra tűzni... ;) :lol: :lol: Nem vagyok én kalóz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 20secnél milyet pandázik a gyerek...azóta is azon röhögök... :lol: :lol: Biztos légitámadás gyakorlat volt :lol: Amúgy kinéznénk páran nézőként Esztergom Rali RTE-re május 24-én... nem érdekel? :( (majd viszek sok papírzsepit, lehet sírva fakadok, kedvenc versenyem volt, persze autóban ;) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Van húgod? :lol: ;) És még kölke is van neki ahogy nézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 neeem max 4,5 lehet... mazsi meg olyan 6 :lol: :lol: :lol: Hogy mondják ? Amilyen a kutya.... ;) :) :( B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts