Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ugy csinálsz mintha minden nap innék! :) ;) Helytelen,,,, a mellékhatásokról amit ezért élőben kapni fogsz kérdezd meg a kezelő orvosod gyógyszerészed! "CSÖG" :lol: :lol: Nem én csinálok úgy, hanem Te :( Tajkártyát hozzál magaddal B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem én csinálok úgy, hanem Te :lol: Tajkártyát hozzál magaddal :) ;) Na bovdentestűkém , én viszek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Na bovdentestűkém , én viszek ;) :lol: Jól van boroshondácskám, úgy is neked kell. Téged kell majd hajnalban felvakarni B) :( :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Balról Jobra a 2. az nagyon ottvan a szeren! Imádnám a máját! ;) Nekem a göndör teccik, amelyiken a fekete cipőfűző van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nekem a göndör teccik, amelyiken a fekete cipőfűző van ;) Akkor enyém a balos szőke! Ki hívja őket fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Akkor enyém a balos szőke! Ki hívja őket fel? :lol: Kösz, de 90-es számokat nincs kedvem fizetni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elhoztam a konit....92e helyett 82e forintért hoztam el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elhoztam a konit....92e helyett 82e forintért hoztam el ;) ez ilyen én is 2003 ban 135 helyet valami 100 at fizettem ... ha jol emlékszem kárászynál vetted ? gondolom igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nekem a göndör teccik, amelyiken a fekete cipőfűző van :lol: Na akkor ezen nem veszünk össze ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elhoztam a konit....92e helyett 82e forintért hoztam el ;) Persze,mert biztos meglátták az autód színét és azt hitték reklámautóba lesz. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elhoztam a konit....92e helyett 82e forintért hoztam el :lol: omega rugót is rendeltél újat? ne valami megnyúltat rakj be mert nagyon összeül :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 omega rugót is rendeltél újat? ne valami megnyúltat rakj be mert nagyon összeül :lol: :lol: ;) Pont miattad nem Dinytől kértem GSi rugót :) :( :P Amúgy meg neked van terepjáród,nem nekem :P Egy normális ültetést nem tudsz összehozni :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ez ilyen én is 2003 ban 135 helyet valami 100 at fizettem ... ha jol emlékszem kárászynál vetted ? gondolom igen Náluk vettem ;) Persze,mert biztos meglátták az autód színét és azt hitték reklámautóba lesz. :lol: :lol: :( A kocsim közelben sem volt B) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Náluk vettem ;) A kocsim közelben sem volt B) :lol: :lol: na akkor meg pont azért :) :P :lol: :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ... Egy normális ültetést nem tudsz összehozni ;) :lol: Meg egy turbóst sem... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sziasztok! Ha már ültetés a téma... érdeklődnék,hogy azoknak akiknek ültetve van az autójuk,nem recseg a tornynál a tányér a toronycsapágy felett? A második astrám ültetem és mindkettőnél recseget főleg télen, ahogy néztem a toronycsapágy belesüllyed a tányér gumirészébe és a porvédő teteje ahogy forgatom a kormányt hozzáér a gumihoz és kimarja. Ezt hogyan lehet elkerülni?nagyon kíváncsi vagyok nálatok ez hogy van. előre is köszönöm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Pont miattad nem Dinytől kértem GSi rugót :lol: :lol: :( Amúgy meg neked van terepjáród,nem nekem B) Egy normális ültetést nem tudsz összehozni :lol: :) nem tehetek róla, hogy minden új és még flottul ott vannak a dolgok ahol lenniük kellene ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 nem tehetek róla, hogy minden új és még flottul ott vannak a dolgok ahol lenniük kellene ;) Nekem az első perctől kezdve ekkora volt a magasság...semmit nem változott :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sziasztok! Ha már ültetés a téma... érdeklődnék,hogy azoknak akiknek ültetve van az autójuk,nem recseg a tornynál a tányér a toronycsapágy felett? A második astrám ültetem és mindkettőnél recseget főleg télen, ahogy néztem a toronycsapágy belesüllyed a tányér gumirészébe és a porvédő teteje ahogy forgatom a kormányt hozzáér a gumihoz és kimarja. Ezt hogyan lehet elkerülni?nagyon kíváncsi vagyok nálatok ez hogy van. előre is köszönöm! :lol: venni kell egy Kadettot azzal nincs ilyen gond, egybe van a csapágy a gumival és sokkal jobb is ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Anti kb úgy hívtál fel mint Diny. Remélem ha ide írom akkor nem felejted el megnézni amit beszéltünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nekem az első perctől kezdve ekkora volt a magasság...semmit nem változott ;) :lol: 10000km alatt nem is fog :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Anti kb úgy hívtál fel mint Diny. Remélem ha ide írom akkor nem felejted el megnézni amit beszéltünk. Mert nem lettem okosabb mint tegnap...nem felejtettem el... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Mert nem lettem okosabb mint tegnap...nem felejtettem el... ;) holnap estig kéne tudon, de 99% hogy picsánrúglak ha .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 10000km alatt nem is fog :lol: :) :( Lehet a súly miatt van B) :lol: És 42eKm mentem el vele 3.5év alatt :P :lol: Csak a fényezés óta használtam kevesebbet,de mióta benne van a zene ezt is sokat használom :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Lehet a súly miatt van :( :lol: És 42eKm mentem el vele 3.5év alatt B) :) Csak a fényezés óta használtam kevesebbet,de mióta benne van a zene ezt is sokat használom :P :lol: igazából minden lehet.... én se ezt akartam... amiben volt gsi azzal alig lehetett beállni a kapun.. na és nálam ez lett belőle ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts