Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Bosch 4 pólusú. Szereztem egy Bosch lambdát. Beletegyem?

Gyári GM (nem kínai) kétpólusút rakj bele!

A Bosch lambdákkal nem szokott gond lenni, szerintem nyugodtan beleteheted.

Ez így mondjuk nem teljesen igaz. Ugyanis attól hogy bosch, még nem ugyanaz mint a gyári.

A bosch készít gyári beszállításra bizonyos specifikációnak megfelelő szondákat, ezek lesznek

majd GM zacsiban... és készít univerzális felhasználásra más specifikációnak megfelelőt.

Ez azt jelenti, hogy nem teljesen ugyanaz a jele a két szondának, esetenként az ecu ezt nem

tolerálja, és ugyanúgy szar lesz a fogyasztás, vagy jön a hiba, mint a régi szondával. Ez a baj

az olcsó szondával, lényegében mindegy milyen márka. De az tény, hogy egyes szondák

közelebb állnak a gyári specifikációhoz, ilyen lehet a bosch is... úgyhogy ha nincs pénz, talán

célszerű próbálkozni vele, hátha ;)

Elküldve
Udinak müxik.

Volt itt olyan is viszont, akinek fél év után már újra hibát jelzett rá, valszeg akkor csúszott ki az amúgy

is más specifikációjú jel az ecu hibahatárából :lol: Mák kérdése, mennyire válik be ;)

Elküldve
Gabiiii,

Ma este hogy leszel otthon ?

Sehogy :lol:

dartsra megyünk OsziVosziékkal ;)

gyere oda a cuccodért :lol: fél10től szerintem már ott találsz :lol:

Elküldve
Sehogy :lol:

dartsra megyünk OsziVosziékkal ;)

gyere oda a cuccodért :lol: fél10től szerintem már ott találsz :lol:

Húúúúúúúúú...tényleg...ma darts van...mindig elfelejtem...

Elküldve
Húúúúúúúúú...tényleg...ma darts van...mindig elfelejtem...

Minek iszik, aki nem bírja... :lol: :lol:

Amúgy csütörtökönként nem szoktatok mostmár menni? ;)

Elküldve
Gyári GM (nem kínai) kétpólusút rakj bele!

Ez így mondjuk nem teljesen igaz. Ugyanis attól hogy bosch, még nem ugyanaz mint a gyári.

A bosch készít gyári beszállításra bizonyos specifikációnak megfelelő szondákat, ezek lesznek

majd GM zacsiban... és készít univerzális felhasználásra más specifikációnak megfelelőt.

Ez azt jelenti, hogy nem teljesen ugyanaz a jele a két szondának, esetenként az ecu ezt nem

tolerálja, és ugyanúgy szar lesz a fogyasztás, vagy jön a hiba, mint a régi szondával. Ez a baj

az olcsó szondával, lényegében mindegy milyen márka. De az tény, hogy egyes szondák

közelebb állnak a gyári specifikációhoz, ilyen lehet a bosch is... úgyhogy ha nincs pénz, talán

célszerű próbálkozni vele, hátha ;)

Gabi!

Ez így is van, hogy két fajta van az egyik full gyári a másik mondjuk univerzális.

De ha a bosch-ból azt veszed aminek megyezik az oem száma akkor teljesen ugyan az. Havernak olyat vettem és tökéletes, előtte utángyártott volt ami 3 hónapig működött.

Itt megtaláltok minden bosch alkatrészt és az OEM számokat is.

Elküldve
Ez így is van, hogy két fajta van az egyik full gyári a másik mondjuk univerzális.

De ha a bosch-ból azt veszed aminek megyezik az oem száma akkor teljesen ugyan az. Havernak olyat vettem és tökéletes, előtte utángyártott volt ami 3 hónapig működött.

Itt megtaláltok minden bosch alkatrészt és az OEM számokat is.

Örömmel fogadom az ilyen felvetéseket, csak akkor tudni kellene, milyen bosch számú szonda egyezik meg a gyáriakkal teljesen.

Nekem ez a link nem csinál semmit, amit beírtál. Pl érdemes volna megnézni, hogy egy adott típushoz (pl C20XE astra) melyik az a

bosch szám, ami tuti ugyanaz mint a gyári (bár még itt is lehetnek minőségbeli specifikáció eltérések, általában az ident típusok is

gyengébb minőségben készülnek, mert azok nem mennek a gyári beszállítói minőségellenőrzésre), és összevetni az alkatrészkereskedők

kínálatában szereplővel, hogy egyáltalán azt a típust árulják-e ;)

Elküldve
Nem, áttettük szerdára. Gyere te is! ;)

Meglássuk még. Szerintem inkább jövő héten valószínűbb, hogy boldogítalak titeket.

Már régen kaptatok ki a kidobálósban :lol: :lol:

Elküldve
Örömmel fogadom az ilyen felvetéseket, csak akkor tudni kellene, milyen bosch számú szonda egyezik meg a gyáriakkal teljesen...

Ha erről van infótok, akkor a gyíkban lehetne egy kis táblázatot csinálni róla ;)

Elküldve
Hát el kell hogy szomorítsalak, de ilyesmire itt ne számíts... :lol: :lol: :lol:

Balról Jobra a 2. az nagyon ottvan a szeren! Imádnám a máját! ;)

Elküldve
Kéne már a donor mi? A tiédet már elittad :lol:

Ugy csinálsz mintha minden nap innék! :) ;) Helytelen,,,, a mellékhatásokról amit ezért élőben kapni fogsz kérdezd meg a kezelő orvosod gyógyszerészed! "CSÖG" :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.