mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Vectra turbó....Nem ismeri valaki??? :huh: Valaki már linkelte, de lehet, hogy Vectra-ban.
opel16v Elküldve Március19, 2009 Elküldve Március19, 2009 Na ez honnan veszi a jelet...kiváncsi lennék... ...mert hát megoldható, de annyira azért nem egyszerű...kell hozzá egy km/h és ford tartomány...és úgy lehet progizni...de ez szerintem annyira nem egyszerű...vagy??? :) A Te csodakütyüd hogy alakul??? Mesélj mááá arról, hogy az miket fog tudni...a G mérőn kívül...mik a tervek??? Én ezt a sebességváltó gomb-problémát egy G-szenzorral oldanám meg, ami érzékeli a váltókar pozícióit a gombon belül :D (Gravitációs vektorhoz képest) Még egyelőre nem sok konkrét van, egyelőre alsó szintű drivereket írom a kijelzőhöz, touch panelhez, meg a g szenzorhoz. Ami biztos, hogy microSD kártya lesz benne, és USB-n tud PC-re kapcsolódni. :D És szép áttetsző kék dobozban lesz, némi csicsával :D Adott egy egy x16xel f astra, hajtókar csapágy lett benne cserélve amit én vettem a Csergőnél és a márkája KS. A gyári hajtókar csapágyba nincs lyuk a KS-be van. Ez gond lehet? Mert mióta ki lett cserélve melegen kegyetlen hangja van az autónak, de a főtengelyen kopás nem volt. Eddig csak hidegen volt a tipikus díííízeles hanga. Máshoz nem lett nyúlva. Ja, és most kegyetlenül füstöl :huh: De gépmunka ménem volt? Ilyenkor főtengelyt fel kell köszörülni... legalább mérve volt a főtengely pontosan? (nem egy olcsó tolómérővel) Ha szét volt húzva a blokk, és a dugók utána vissza lettek téve úgy ahogy voltak, akkor azért füstöl. Ha meg esetleg valamelyik dugó nem oda került vissza, ahol volt, akkor meg azért füstöl NAGYON :lol: A lyuk nem probléma.
sárgaGSI Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 HY ALL! GSI-HEZ KERESEK ELSŐ LÖKIT...PLZ SOS!!!! LEHETŐLEG NEM LEVERT SZUTYKOT :D KÖSZÖNÖM.! SOS.... Dinynél lehet licitálni, lassan árverés lesz hétvégénként :huh: :) :D
Pehi Csabi Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Dini! Nem jó az a nívó...rövidebb mint ami most benne van... :huh: pedig 5 lici olaj ment bele...akkor most mi van ilyenkor???? Mert ha az a jó amit adtál akkor + 1 lici legalább kell még a mostanihoz...ha az a rövid ami most van benne...akkor gebasz van... :) létezik több hosszúságú??? :D látom nem hitted el hogy levágtunk egy centit belőle :D
Lanti Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 HY ALL! GSI-HEZ KERESEK ELSŐ LÖKIT...PLZ SOS!!!! LEHETŐLEG NEM LEVERT SZUTYKOT :) KÖSZÖNÖM.! SOS.... örülj ha levert szutykot kapsz 25ért :huh: A veki turbo-s meg nem veszi fel a telefont.... tegnap akarta megvenni/felhívni egy srác lurdybóóó
Albert Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Vectra turbó....Nem ismeri valaki??? :huh: Végülis csak két hete eladó http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=481574
mélykék76 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 ....A veki turbo-s meg nem veszi fel a telefont.... tegnap akarta megvenni/felhívni egy srác lurdybóóó.... Ki vót az ? Amúgy ha felveszi a telefont az eladó, akkor elmentek volna a kocsiért Debrecenbe ? :huh:
Albert Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ki vót az ? Amúgy ha felveszi a telefont az eladó, akkor elmentek volna a kocsiért Debrecenbe ? :huh: Piiiiiiiiiistaaaaaaaaa Örömhííír! Nálam van a kocsiban a sapid és este megyek 3. kerület felé ha minden igaz. Ha nem akkor holnap odaadom Laciházán ha jössz.
Stefan Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Végülis csak két hete eladó http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=481574 Az ITT már hosszú időnek számít :) 2 hét, az már legalább 10 oldalnyi off :huh:
mélykék76 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Piiiiiiiiiistaaaaaaaaa Örömhííír! Nálam van a kocsiban a sapid és este megyek 3. kerület felé ha minden igaz. Ha nem akkor holnap odaadom Laciházán ha jössz. Nagyszerűűű. Bár vettemmárkettőt, de legalább lesz mit elhagyni megint :huh: :)
opel16v Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Nagyszerűűű. Bár vettemmárkettőt, de legalább lesz mit elhagyni megint :huh: :) És a budaörsi cuccokkal mi a helyzet? 3/4ig szólhatsz, utána offlány vagyok :D
Albert Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 3/4ig szólhatsz, utána offlány vagyok :huh: Ez má :)
Sonique Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ki vót az ? Amúgy ha felveszi a telefont az eladó, akkor elmentek volna a kocsiért Debrecenbe ? :huh: Igen mivel ez volt a szándéka hogy meg is veszi ....
opel16v Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 És a budaörsi cuccokkal mi a helyzet? 3/4ig szólhatsz, utána offlány vagyok :huh: Ez má :D Őőőő, 3/4 4-et akartam írni :)
Albert Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Őőőő, 3/4 4-et akartam írni :) Hány diploma kellett ehhez? :huh:
Albert Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa? Ez valahogy eszembe jutott aztán ránéztem, és kicsit már más a felállás "Semleges vélemény: Az adasvetel nem jött letre a felnik eltünese miatt. A vevö nagyon korrekt, es megertö. " Ez hogy lett :huh:
Zsoltee Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Van nagy baj... Mivel nem a gyári merevítő van a elsőlökösömben hanem a szétvágott, ugye a beömlő miatt, ezért a lökhárító annyira terpeszt hogy képtelenség úgy felrakni ahogy állnia kellene. Ti ezt hogy oldottátok meg? :huh:
mackosajt Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 kötegelő, pillanatragasztó :huh: amúgy Bódogat Zsóti! Csak a jókívánságosat most nem látod!
Zsoltee Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 kötegelő, pillanatragasztó :) amúgy Bódogat Zsóti! Csak a jókívánságosat most nem látod! Köszönöm szépen. :huh:
coupe Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ez valahogy eszembe jutott aztán ránéztem, és kicsit már más a felállás "Semleges vélemény: Az adasvetel nem jött letre a felnik eltünese miatt. A vevö nagyon korrekt, es megertö. " Ez hogy lett :huh: Ez most hogy jött? Ő értékelt elöször,Én adtam egy negatívot......utána írta ezeket a szép szavakat :) Este jön valaki lurdyhoz????
loree_gsi16v Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 De gépmunka ménem volt? Ilyenkor főtengelyt fel kell köszörülni... legalább mérve volt a főtengely pontosan? (nem egy olcsó tolómérővel) Ha szét volt húzva a blokk, és a dugók utána vissza lettek téve úgy ahogy voltak, akkor azért füstöl. Ha meg esetleg valamelyik dugó nem oda került vissza, ahol volt, akkor meg azért füstöl NAGYON ;) A lyuk nem probléma. Nem volt széthúzva a blokk, és a dugattyúk se voltak kiszedve. Az egyik hajtókarnál a főtengelyen 0.01mm külömbség volt, ami szerintem még elmegy. A régi csapágyakkal csak hifegen volt tipikus opelos diesel-s hangja (hajtókar csapágyakra gondoltunk), de most melegen, de mint állat. Olajnyomás egyből van, szinte indításkor, vagyis jobb lett. Nem lehet, hogy a lyukon felkűddi az olajat jobban és a hengerfalről nem bírja a gyűrű lehúzni. A gyűrűk kb. 10 ezer km-e lettek cerélve. Kompresszió mind a négy hengerben 15.
loree_gsi16v Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Van nagy baj... Mivel nem a gyári merevítő van a elsőlökösömben hanem a szétvágott, ugye a beömlő miatt, ezért a lökhárító annyira terpeszt hogy képtelenség úgy felrakni ahogy állnia kellene. Ti ezt hogy oldottátok meg? ;) Nekem is ki van vágva, sőt az alja meg sincs, szóval nem fogja meg a kereszttartó alul. Másodszor volt javítva a műanyagossal és aránylag jól áll. Egy jó műanyagos max. 10-ért megcsinálja és ha szélesítve van akkor oda is húzza, ha még nincs dukkózva.
mélykék76 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ez most hogy jött? Ő értékelt elöször,Én adtam egy negatívot......utána írta ezeket a szép szavakat :lol: Este jön valaki lurdyhoz???? Mi ez amúgy teljesen pontosan ? ;)
coupe Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Mi ez amúgy teljesen pontosan ? ;) 2 éve leütöttem egy felnit vaterán,az eladó srác 1hónapig hitegetett,majd közölte hogy eltünt a cucc.....
Recommended Posts