Gelko Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 jaja aztkell mielőtt partizánkodnak az ID vel :D Viktor csövet nefeledddd!!!! tudod amit beszéltünk :D egy vascsővel üsse szét az Antit ha használja az ID-t ? :D :) :D :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 egy vascsővel üsse szét az Antit ha használja az ID-t ? :D :) :D :huh: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 egy vascsővel üsse szét az Antit ha használja az ID-t ? :D :) :D :huh: :lol: :D De má használta korábban, akkor mi legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 De má használta korábban, akkor mi legyen? Indítványozom a gumicsőre cserélést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Indítványozom a gumicsőre cserélést :) Persze, meg szájpecek és bőrszerkó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Persze, meg szájpecek és bőrszerkó... :huh: Mééé, te vascsővelt üttetnéd ? Te hülyeeeee :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mééé, te vascsővelt üttetnéd ? Te hülyeeeee :D :D :lol: Attól függ hogy hard vagy easy kezelést kér :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Attól függ hogy hard vagy easy kezelést kér :huh: :) Ha easy,akkor meg feldugod neki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ha easy,akkor meg feldugod neki? :) Arról nem volt szó hogy én csinálom :D De látom a te fantáziád sikerült felizgatnom :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Arról nem volt szó hogy én csinálom :) De látom a te fantáziád sikerült felizgatnom :D :huh: Én óvakodom a törpétől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 pedig most kinn hűvös van...de látom ti nem fáztok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 pedig most kinn hűvös van...de látom ti nem fáztok :huh: Kussolj kócos,mert este megkapod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Kussolj kócos,mert este megkapod! :huh: nana, egy kézfogás még belefér, de más nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 nana, egy kézfogás még belefér, de más nem :huh: De semmi buzulás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 De semmi buzulás! :huh: hébehóbamindenkihomár, de én nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 hébehóbamindenkihomár, de én nem :huh: Gill vagy Bill? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Gill vagy Bill? :) Dzsill, dzsill :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na ez honnan veszi a jelet...kiváncsi lennék... ...mert hát megoldható, de annyira azért nem egyszerű...kell hozzá egy km/h és ford tartomány...és úgy lehet progizni...de ez szerintem annyira nem egyszerű...vagy??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na ez honnan veszi a jelet...kiváncsi lennék... ...mert hát megoldható, de annyira azért nem egyszerű...kell hozzá egy km/h és ford tartomány...és úgy lehet progizni...de ez szerintem annyira nem egyszerű...vagy??? :huh: Jó óccsó, ezért már egy kuplung szettet veszek nem egy sz@ros váltógombot. :D :D :lol: Amúgy lehet van benne egy giiroszkóp :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Gabiiiii! A Te csodakütyüd hogy alakul??? Mesélj mááá arról, hogy az miket fog tudni...a G mérőn kívül...mik a tervek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Gabi! Lenne egy kérdésem. Adott egy egy x16xel f astra, hajtókar csapágy lett benne cserélve amit én vettem a Csergőnél és a márkája KS. A gyári hajtókar csapágyba nincs lyuk a KS-be van. Ez gond lehet? Mert mióta ki lett cserélve melegen kegyetlen hangja van az autónak, de a főtengelyen kopás nem volt. Eddig csak hidegen volt a tipikus díííízeles hanga. Máshoz nem lett nyúlva. Ja, és most kegyetlenül füstöl :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ilyen szar megoldást találni erre a hátsószárny felfogatásra, hogy középen ragasztani kell... :huh: :) Szívtam vele nem kicsit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ilyen szar megoldást találni erre a hátsószárny felfogatásra, hogy középen ragasztani kell... :huh: :) Szívtam vele nem kicsit... :D nekem nincs is ragasztva jelenleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 nekem nincs is ragasztva jelenleg Nekem se :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 és nem tépi fel a szél? Mert ahogy láttam eléggé nagy ott a hely, van hol alákapnia... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts