MOR16V Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 amúgy halkan megjegyezném, hogy talán megjavult a vas, legalábbis volt mikor jól indult és pörgött szépen. Már csak az idő :huh:
Hepi Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 4 hozzászólással előtted már belinkeltem. :D :D De nekem a Csabi mutatta. :huh: egy pöppet lassabb voltam :lol: :)
Demó Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 amúgy halkan megjegyezném, hogy talán megjavult a vas, legalábbis volt mikor jól indult és pörgött szépen. Már csak az idő :) Na, akkor azóta se volt gond? :huh:
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 amúgy halkan megjegyezném, hogy talán megjavult a vas, legalábbis volt mikor jól indult és pörgött szépen. Már csak az idő :huh: Trafó volt? :)
MOR16V Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Trafó volt? :huh: nem, kábelköteg szarakszik, meg a gyújtásmodul talán. Még átnézem nincs e esetleg kábeltörés vagy hasonló, meg testel e rendesen a modul. Aztán elválik tényleg minden jó e.
Xray Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 amúgy halkan megjegyezném, hogy talán megjavult a vas, legalábbis volt mikor jól indult és pörgött szépen. Már csak az idő :huh: Na ha ezen mulik vazze , rendelek egy zsák jóidőt :)
Demó Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 b+ :huh: Csabát is megállították a KPM-esek a hétvégén. Nagyon keresték a motorszámot, még tükörrel is, de nem találták. A 3000 V6-on beépített motornál nagyon szarul lehet csak látni a számot még akkor is, ha valaki tudja, hogy hol keresse :)
Hepi Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Csabát is megállították a KPM-esek a hétvégén. Nagyon keresték a motorszámot, még tükörrel is, de nem találták. A 3000 V6-on beépített motornál nagyon szarul lehet csak látni a számot még akkor is, ha valaki tudja, hogy hol keresse :) akkor úgy néz ki, hogy kezdenek ráállni ezekre a dolgokra, bár nem csodálom mert lassan mindenki motort cserél aki tuningol :huh:
Demó Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 akkor úgy néz ki, hogy kezdenek ráállni ezekre a dolgokra, bár nem csodálom mert lassan mindenki motort cserél aki tuningol :huh: Ezzel nem is lenne baj, ha adnának rá lehetőséget, hogy normálisan le lehessen papírozni a dolgokat, nem 5x annyiért, mint a németeknél és 5x annyi szopással.
Hepi Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Ezzel nem is lenne baj, ha adnának rá lehetőséget, hogy normálisan le lehessen papírozni a dolgokat, nem 5x annyiért, mint a németeknél és 5x annyi szopással. itt semmire nem adnak lehetőséget csak arra hogy fizess minél többet az államnak...
Xray Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 itt semmire nem adnak lehetőséget csak arra hogy fizess minél többet az államnak... A köcsög bürokraták.... valójában a pénz csak adóságot jelent... és teljesen törvénytelen eszköz!
Xray Elküldve Március17, 2009 Elküldve Március17, 2009 Ha mivagyunk olyan pozzicióba mint ez a sok szarházi akkoriban akkor , ma a gazdálkodj okosan papír pénze érne annyit mint a dollár vagy euro! :huh: :) :D
Vktr Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Új osztómű. :huh: Sztem ez nem drága, kb negyed áron van...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Sztem ez nem drága, kb negyed áron van... Na ennyiért viszont már adott a svéd brutál osztómű is...ha így nézzük akkor viszont drága... :huh:
Vktr Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Na ennyiért viszont már adott a svéd brutál osztómű is...ha így nézzük akkor viszont drága... :huh: ok, most nem ahoz viszonyítottam :)
Gelko Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Na ennyiért viszont már adott a svéd brutál osztómű is...ha így nézzük akkor viszont drága... :huh: igazán vehetnél már egy olyat, összkerekes autóval még nem pörögtem :)
Lanti Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Na ennyiért viszont már adott a svéd brutál osztómű is...ha így nézzük akkor viszont drága... :huh: de az az igazán szép ha egy új osztóművet viszel erősíttetni :)
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 igazán vehetnél már egy olyat, összkerekes autóval még nem pörögtem :huh: Beszállsz egy kis lóvéval...és megoldjuk... :) :D Hogy konkrét legyen, és később se legyen belőle sértődés...mondjuk a svéd osztómű árának felével... :D :lol:
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 de az az igazán szép ha egy új osztóművet viszel erősíttetni :D Az már túl burzsuj dolog lenne... :huh: :)
Gelko Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Beszállsz egy kis lóvéval...és megoldjuk... :) :D Hogy konkrét legyen, és később se legyen belőle sértődés...mondjuk a svéd osztómű árának felével... :D :lol: hát ha 10 év múlva meglesz még a Veci :huh:
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 hát ha 10 év múlva meglesz még a Veci :huh: Majd szavadon foglak... :) :D :D
Gelko Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Majd szavadon foglak... :huh: :) :D jah mint veteránopeles egy lotus omegával mi ? :D bár az nem is 4x4
Stefan Elküldve Március18, 2009 Elküldve Március18, 2009 Csabát is megállították a KPM-esek a hétvégén. Nagyon keresték a motorszámot, még tükörrel is, de nem találták. A 3000 V6-on beépített motornál nagyon szarul lehet csak látni a számot még akkor is, ha valaki tudja, hogy hol keresse :D Ha ránézésre nem látják, hogy V6 és nem sornégy, akkor nem valószínű, hogy már nagyon aggódni kell :D De ezek szerint V6 kell, de persze csakis azért, hogy ne találják meg a számot :lol: :) Ezzel nem is lenne baj, ha adnának rá lehetőséget, hogy normálisan le lehessen papírozni a dolgokat, nem 5x annyiért, mint a németeknél és 5x annyi szopással. 5x? Ha legalább lehetőség lenne egyáltalán... :huh:
Recommended Posts